Proef de Wereldkeuken van Shell nu met topchef Margo Reuten


Chef Reuten met de pain niçoise, gevuld met tonijnsalade, rucola, gegrilde groenten, ei en een pestodressing

Samenwerking - Shell lanceert drie keer per jaar de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ op haar stations, geïnspireerd door wereldse smaken. Ditmaal ligt de focus op de mediterrane keuken en gaat Shell de samenwerking aan met Margo Reuten, de enige vrouwelijke SVH Meesterkok in Nederland met een Michelinster en chef-kok van restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Met de campagne wil Shell haar gasten dagelijks verrassen met verse en hoogwaardige producten. Daarvoor wordt de samenwerking opgezocht met sterrenchefs. “Op deze manier laten we onze gasten laagdrempelig kennismaken met smaken van over de hele wereld”, aldus Kees van Wezel, Head of Foodservice Benelux & France bij Shell Retail. Eerder waren er samenwerkingen met chef Soenil Bahadoer, Herman den Blijker en Dick Middelweerd. De specials die de chefs maken en dus nu ook die van chef-kok Reuten zijn beschikbaar bij de 150 Shell-stations met een eigen bakkerij, Shell Café, in Nederland.

Pain niçoise

Reuten kookt in het Frans georiënteerde restaurant Da Vinci. Voor de samenwerking met Shell ontwikkelde zij de receptuur van de pain niçoise en de wrap veggie niçoise. Luchtig brood belegd met tonijnsalade, rucola, gemarineerde gegrilde groenten, ei en een pestodressing. De veggie wrap is gevuld met kruidenroomkaas, tapenade, gegrilde groente, rucola en ei.

Da Vinci-feestje

 “In Da Vinci combineer ik Limburgse producten  graag met mediterrane smaken. Zo serveer ik bij Limburgs lamsvlees vaak gegrilde groenten en ik maak pesto van rucola. Het broodje tonijn en de wrap zijn mijn vertaling van een heerlijk zomers Da Vinci-feestje,” aldus de -sterren-chef. Op donderdag 23 mei a.s. is Margo Reuten live te zien bij locatie Shell Swentibold aan de A2 nabij Sittard.

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shell werkt opnieuw samen met Herman den Blijker

Tankstation –  Shell gaat in het kader van de ‘Proef de wereldkeuken campagne’ opnieuw de samenwerking aan met Herman den Blijker. Shell introduceert op haar stations, samen met partner Bakerstreet van de Vital Food Group, drie maal per jaar producten die geïnspireerd zijn door wereldse smaken.

Lees bericht


Shell Hellevliet wint ‘Lekkerste broodje langs de weg ‘24’

Verkiezing – Voor de tweede keer organiseerde Shell in samenwerking met Bakerstreet de Sandwich Competition in Nederland. De finale werd gehouden bij partner Bidfood in Foodyard Amsterdam. Finalisten van Shell-stations uit Nederland streden voor de titel ‘Lekkerste broodje langs de weg’. De winnaar is het team van Shell Hellevliet, gelegen aan de Rijksweg A12 bij Harmelen nabij Utrecht.

Lees bericht


Shell Café introduceert ijskoffies met Lattiz

Introductie – Shell en FrieslandCampina werken met het merk Lattiz al lange tijd samen. Samen zorgen zij voor miljoenen kopjes koffie langs de weg. Die samenwerking wordt nu uitgebreid met de introductie van ijskoffie met de Lattiz, het systeem dat zorgt opschuimmelk.

Lees bericht


OK Nederland opent in Diemen 100e vestiging

Tankstation - Voormalig Shell-tankstation ‘Diemerpolderweg’ in Diemen is volledig omgekleurd naar de huisstijl van OK. Diemen is de 100ste tankstationlocatie van OK. Het station heeft ook een nieuw OK Café gekregen. OK Café is een eigen shopconcept van OK Nederland.

Lees bericht

Haagse Shell Mobility Hub nu ook Ochama PickUp-point

Formulenieuws - De Shell Mobility Hub aan de Veerkade in Den Haag gaat samenwerken met omnichannelbedrijf Ochama en krijgt een PickUp-point van deze boodschappendienst. Gebruikers kunnen in de Shell Mobility Hup nu niet alleen de auto en zichzelf ‘opladen’, maar ook direct hun online bestelde boodschappen afhalen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid