Délifrance: ‘Industrieel bakken volgens ambachtelijke tradities’


Formules – Bijna alle foodformules werken in Nederland met diepvries bake off broodproducten, viennoiserie of patisserie van Délifrance. Dit is niet altijd algemeen bekend. Veel producten worden als private label aangeboden of verwerkt. En in het straatbeeld zijn de vestigingen van Délifrance niet weg te denken, net als de vele producten die, gemaakt volgens oude baktraditie, dagelijks in talloze ovens worden afgebakken.

Van supermarkten tot tankstations met bakeries en van cateraars tot fastfoodketens: De diepvries bake off producten van Délifrance kom je echt overal tegen. Het Franse merk is wat dat betreft een van de grootste broodmerken van Nederland. Onze oorsprong ligt bij van verbouwen van graan en het bakken van brood op de Franse methode. Elke dag proberen we onze kennis te vergroten en de liefde voor ons vak te delen. Kernwoorden zijn verantwoord, creatief en heerlijk. 

Délifrance is er trots op om te behoren tot een van de grootste Franse graancoöperaties te weten Vivescia. Hierdoor hebben wij kennis van de gehele supply chain van boer tot consument.  Wij noemen dit onze “Human Chain”. 

Onze Go-Clean aanpak staat voor “eerlijke" recepten en duurzame ingrediënten. Zo wordt er bijvoorbeeld sinds januari 2020 in onze bakkerijen alleen nog maar producten bereid met 100% vrije uitloop eieren. Daarnaast is het onze ambitie steeds minder zout en suiker te gebruiken bij onze recepten.

De Nederlandse markt wordt bediend vanuit ons hoofdkantoor in Zwijndrecht. Van hieruit onderhouden wij de contacten met onze klanten en vertalen wij de Nederlandse behoeften naar de onze Franse bakkerijen.

Info: Delifrance Nederland. Tel.: +31 854 82 99 00 E-mail: sales@delifrance.nl of www.delifrance.nl

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid