Levens Middleby zet nóg meer in op maatwerk en ondersteuning


Gilze - Ketens ondersteunen moet volgens Levens Middleby in de huidige uitdagende tijd zo persoonlijk en duidelijk mogelijk. Daarom kiest het bedrijf uit Gilze voor haar klanten voor nog meer maatwerk. Zo zorgt Sabine voor ‘pizza’, Tom voor ‘burgers’, Dion voor de ‘supermarkten’ en Joris voor alle ‘to-go ketens’. En zij worden op hun beurt weer ondersteund door vier key accountmanagers die zorgen voor de zelfstandige franchisenemers van de ketens. Zo biedt Levens Middleby ondersteuning op maat.

Levens Middleby heeft haast als geen ander zeer veel kennis en expertise in huis. Waar het team professionals goed in is, is het adviseren van de ketens en het ontzorgen van mensen die binnen die ketens verantwoordelijkheid dragen. Zo kan er advies op maat gegeven worden op het gebied van apparatuur, service, financiering en kooktechnische ondersteuning. Met merken zoals Leventi, Turbochef, Pitco, Cooktek en Middleby Marshall heeft Levens Middleby hier ook de oplossingen voor. Deze merken zorgen voor oplossingen in retail, delivery, fastservice en in productiekeukens. Toevallig ook allemaal segmenten die het goed hebben gedaan in deze ingewikkelde tijden. Met als absolute kroonjuweel de deliverymarkt die enorm in ontwikkeling is. Wat mag blijken uit de verkoop van de bezorgsystemen van Cooktek. Die was in januari 300% hoger dan een jaar geleden!

Relevanter

Inmiddels wordt Levens Middleby ook een aardige specialist op het gebied van dark-kitchens. Deze productiekeukens uitsluitend voor de bezorgmark zijn sterk in opkomst. Al die kennis maakt Levens Middleby nóg relevanter voor haar klanten. De kennis over de foodservicemarkt, retail en delivery heeft het bedrijf allemaal onder een dak. Maar Levens Middleby, maakt sinds 1 januari 2020 ook onderdeel uit van een internationale organisatie. Middleby Corporation is een beursgenoteerde onderneming van meer dan honderd fabrieken in Europa en de USA. De investering van Middleby in Levens komt voort uit de wens om de klanten verder te kunnen ontzorgen, door het pakket aan diensten en merken verder uit te breiden.

Nieuwe merken

De lockdownperiode is daarom gebruikt voor het introduceren van nieuwe Middleby-merken. Vorig jaar met Lincat, Perfect Fry en de Cibo en dankzij de participatie van Middleby zal Levens Middleby ook in 2021 de groeiplannen verder voort kunnen zetten. Zo zal er dit jaar met Firex worden gestart. Firex is dé specialist in foodprocessing. Het merk biedt geavanceerde kookketels en braadsledes voor productiekeukens. Samen met productie combisteamers van Leventi en de grotere blast-chillers van Desmon is er hierdoor nu een compleet pakket producten voor de grotere keukens. Ook voor Firex geldt dat de afnemer met diensten wordt ontzorgd, zoals bij koken, financiering en service. Specialist op dit gebied bij Levens Middleby is Martin Frickus. Martin is de Firex-specialist in West-Europa en nu dus ook onderdeel van het Levens Middleby team.

Welkom in de showroom

Klanten die meer willen weten over alle oplossingen en gebruik willen maken van de kennis van de specialisten van Levens Middleby zijn van harte welkom in de showroom in Gilze, die bij Levens Middleby het ‘culinair pretpark’ wordt genoemd. En dat is het ook echt: een pretpark voor de chef, de bakker, de slager en de ondernemers. Een plek waar alles kan worden getest, geproefd en uitgeprobeerd. Het is ook de locatie om uiteenlopende apparatuur op maat in te stellen voor eigen gerechten. Het is de plek waar klanten de antwoorden krijgen op vragen als: in welke machine kunt u het beste of het snelste bereiden? Hoe smaakt de stoverij nadat deze in de Firex veel sneller en beter geproduceerd is? Past mijn pizza beter in een bandoven? In een Turbochef of in de nieuwe Cibo? Hoe kan ik mijn keuken met het internet verbinden om duurzamer te ondernemen? Kan ik ook apparatuur hergebruiken of betalen per gerecht?

Levens Middleby laat geen vraag onbeantwoord!

Meer informatie:

Levens Middleby

Broekakkerweg 27

5126 BD Gilze

www.levensmiddleby.com

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid