Remco van Garderen wint Gouden Bestek 2020

Verkiezing - Remco van Garderen, Adviseur Inkoop Regio College te Zaandam, heeft het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering gewonnen. Hij nam de trofee tijdens de finale op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op donderdag 30 januari in ontvangst uit handen van jurylid Ruud Baljé. Ernst van der Linden, Area Head of Facility & Real Estate Northern and Western European Area British American Tobacco, en Jozien Franssen, Contractmanager Facilitaire Services, Rabobank en...

Lees bericht

Bakkerij van Doorn is Top Bakker van het Jaar 2020

Verkiezing - Bakkerij van Doorn, gerund door de broers Mark en Maikel van Doorn uit Schijndel is uitgeroepen tot Top Bakker van het Jaar 2020. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse bakkersvergadering van Top Bakkers, een organisatie waarbij zo’n 60 ambachtelijke bakkerijen zijn aangesloten. Tweede plaats was dit jaar voor Bakkerij Pot uit Barendrecht en derde werd Bakker Wim/Bakkerij Mol uit Breda. De uitreiking werd gedaan door kwaliteitsmanager Nico...

Lees bericht

Top Bakkers breidt directie uit

Benoeming - Top Bakkers heeft per 1 januari 2020 de directie uitgebreid. Naast Algemeen directeur Wim Doedens is Marco Simons (48) als Commercieel Directeur benoemd in het directieteam. De nieuwe directie wil zich in de bestaande marktsegmenten verder versterken met vernieuwende en ambachtelijke concepten en daarnaast de bake-off markt verder ontwikkelen met “het lekkerste van onze ambachtelijke bakkers”. Top Bakkers heeft hiertoe ook een aandeel genomen in Almost Ready, een Amsterdamse Bake-off leverancier,...

Lees bericht

Derde Nationale Week Zonder Vlees van 9 t/m 15 maart

Vleesloos – De derde editie van de Nationale Week Zonder Vlees wordt in Nederland gehouden van 9 tot en met 15 maart. Tijdens de week worden deelnemers geïnspireerd om een week lang vegetarisch te eten, om zo te ervaren hoe lekker en gemakkelijk dit kan zijn. Ondanks dat de Nationale Week Zonder Vlees pas sinds 2018 bestaat, is het een begrip aan het worden in Nederland. Volgens cijfers van onderzoeksbureau Blauw blijkt dat 43%...

Lees bericht


Bikl introduceert gefermenteerde pickles

Introductie - Bikl lanceert tijdens de Horecava gefermenteerde pickles voor horeca en catering. Daarmee is Bikl het eerste merk in Nederland dat zich richt op gefermenteerde groente. Het eerste product bestaat uit gefermenteerde schijfjes augurk in 3 smaken. “Bikl is 100 procent natuurlijk”, zegt directeur en medeoprichter Arend van den Berg. “De combinatie van fermentatie met kruiden leidt tot bijzondere smaken. Elk schijfje is een smaakbommetje.” De huidige augurken in Nederland zijn...

Lees bericht

Plant-based visproducten van Novish op Horecava

Vegan - Novish ontwikkelt en produceert plant-based visproducten voor de Europese Retail- en Foordservicemarkten. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn 100% vegan. Voor de productie wordt geen soja gebruikt. De producten zijn ontwikkeld voor consumenten die vegan, vegetarisch of flexitarisch zijn. Ook de groep consumenten die zorg hebben voor overbevissing of hun inname van dierlijke eiwitten willen verminderen rekent het bedrijf tot de doelgroep. Producten die beschikbaar zijn...

Lees bericht

Duurzame innovaties Unilever en een nieuwe perfect serve bij Lipton op Horecava

Introducties - Unilever pakt op de Horecava groots uit met diverse introducties en een nieuwe perfect serve van het belangrijkste terrasmerk van Nederland. Voor de bezoekers van de horecabeurs is het welkom in de duurzame wereld van Lipton, een wereld vol beleving en innovatie. De Horecava is voor Unilever jaarlijks het evenement om klanten te spreken en te informeren over trends en innovaties rondom het komende terrasseizoen. Dit jaar is...

Lees bericht

Twee nieuwe bestuursleden bij VOCC

Benoemingen – Marcel de Boer en Jan van der Meij zijn nieuw tot het bestuur van de branchevereniging Voor Ondernemende Cateraars. De VOCC bestaat dit jaar vijf jaar en voor drie bestuursleden zat hun bestuurlijke periode er per 1 januari 2020 op. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 31 oktober jl zijn werden Marcel de Boer en Jan van der Meij benoemd als opvolgers van Peter van Ee, Roy Heetkamp en Roy Odekerken, die aan...

Lees bericht


Hutten beste cateraar in MT1000-ranking

Catering - Hutten Catering heeft de eerste plek gekregen in de Management Team-lijst van beste cateraars. Vorig jaar won de Veghelse cateraar ook, alleen toen in de lijst van runners-up. Het feit dat de cateraar nu in de over-all ranking nummer 1 staat ziet Hutten als een bevestiging van de gedurfde aanpak en de betekenisvolle manier van ondernemen. 5 sterren Elk jaar doet Management Team onderzoek naar de bedrijven met de beste...

Lees bericht

Bedrijven regelen recordaantal kerstpakketten voor Voedselbanken

Voedselbanken – Unilever gaat samen met de partners Shell, Riedel, Bidfood, Upfield, NIBC, Dr. Oetker en Mars 36.150 kerstpakketten inpakken voor de voedselbank. Dit is het grootste aantal pakketten sinds Unilever negen jaar geleden met deze kerstactie begon. Van 11 tot 18 december zijn honderden medewerkers actief om de pakketten te verzorgen voor de huishoudens die afhankelijk zijn van de voedselbanken in heel Nederland. De pakketten bevatten levensmiddelen waarmee zij op een leuke manier...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid