Visie CIRFOOD gaat uit van gezonde voeding voor iedereen

Catering - Sinds CIRFOOD in 2016 de Nederlandse markt betrad, zijn de medewerkers op steeds meer locaties eerlijke, duurzame en verse gerechten gaan bereiden. Hierbij houden ze vast aan de bedrijfsvisie dat iedereen recht heeft op goede voeding. De cateraar heeft al een groot marktaandeel in het (hoger) onderwijs en krijgt ook in het B&I-segment steeds meer voet aan de grond.

Lees bericht

Stegeman introduceert omeletplakjes als vleesalternatief

Introductie – Stegeman is van oudsher een vlees- en vleeswarenbedrijf, maar de laatste jaren sterk aan het innoveren op het gebied van alternatieven zonder of met minder vlees. Dit keer introduceert het bedrijf een nieuwe innovatie, de omeletplakjes. Daarmee speelt Stegeman in op het veranderde voedingspatroon van Nederlanders, want steeds vaker kiezen consumenten voor een ei als vervanger van vlees.

Lees bericht

Universiteit Utrecht en Local2Local gaan samenwerken

Samenwerking – Meer samenwerking tussen de verschillende wetenschapsrichtingen en meer onderzoek dat heeft de Universiteit Utrecht samen met Amped en Local2Local afgesproken. Partijen willen daarmee enerzijds komen tot een korte keten in de regio Utrecht, maar ook meer onderzoek doen naar het totale voedselsysteem en de regionale producten.

Lees bericht
Hoopheggen en Nestlé gaan biodiversiteit in Nederland vergroten

Samenwerking – Stichting Hoopheggen en Nestlé Professional willen een bijdrage leveren aan de verbetering van de Nederlandse biodiversiteit. De komende maanden gaan de partijen in een samenwerking voor elke geplaatste NESCAFÉ koffiemachine tweeënhalve meter heg plaatsen en zelf ook deze heggen mee te planten bij bedrijven.

Lees bericht

Vrijheidsmaaltijd op 5 mei op GVB-pont bij Amsterdam

Events – Tijdens 5 mei worden er in Nederland door 4 en 5 mei comités verschillende Vrijheidsmaaltijden georganiseerd. Het Amsterdamse comité organiseert op Bevrijdingsdag een Vrijheidsmaaltijd op de Vrijheidspont, te weten de GVB-pont bij Amsterdam Centraal.

Lees berichtCOV Erepenning voor Henny Swinkels

Erepenning - De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) heeft een speciale Erepenning in het leven geroepen voor personen, die zich buitengewoon verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse roodvleessector. De penning is vernoemd naar Henny Swinkels, die vanwege zijn verdiensten voor de bedrijfstak ook de primeur had om het eerste exemplaar te mogen ontvangen.

Lees bericht

Kantine Kromhoutkazerne voortaan helemaal plasticvrij

Catering – De kantine van de Kromhoutkazerne in Utrecht, het hoofdkwartier van de Koninklijke landmacht, is voortaan helemaal plasticvrij. Dat meldt ISS Facility Services, waarover olineplatform ChangeINC publiceert. “Het lastigste was om de smeerkaas in plastic kuipjes te vervangen,” laat Marcel Kalmeijer, Communicatiemanager bij ISS aan Eva Segaar van ChangeINC weten.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid