Kragtwijk bezorgt aan huis met ‘Aan tafel’

Catering - Kragtwijk Catering in Amstelveen is onlangs gestart met een bezorgdienst voor thuismaaltijden, genaamd ‘Aan tafel met Kragtwijk’. De maaltijden worden thuis of op het werk afgeleverd. Het assortiment bestaat uit een maandmenu met  vijf populaire gerechten of een dagkaart met 3 gerechten in een volwassen- of kinderportie. De maaltijden worden tweemaal per week  (maandag en woensdag) thuisbezorgd of op kantoor afgeleverd tussen 14.00 uur en 19.00 uur in het gebied – vooralsnog ...

Lees bericht

Ookworst combineert varkensvlees met quinoa

Catering – Cateraar Vitam in Schijndel heeft samen met twee Brabantse partijen een worst ontwikkeld die minder varkensvlees bevat, maar meer vezels door de toevoeging van extra Nederlandse quinoa. De Ookworst combineert volgens de ontwikkelaars daarmee het beste van twee werelden. In navolging van het RIVM dat zegt dat minder vlees eten beter is voor de gezondheid en voor het milieu bedachten cateraar VITAM samen met varkensvleesleverancier de Heyde Hoeve en...

Lees bericht

Hutten en MECC verlengen samenwerking

Samenwerking - Hutten en MECC Maastricht hebben hun samenwerking met vier jaar verlengd. De cateraar uit Veghel was het afgelopen jaar al verantwoordelijk voor een deel van de culinaire invulling van meerdere events in het congres- en beurscentrum in Maastricht, zoals Jumping Indoor Maastricht en meerdaagse nationale en internationale congressen en bijeenkomsten. Hutten is als cateraar vooruitstrevend op het gebied van sociale en culinaire innovatie. MECC  beschikt over drie expositiehallen...

Lees bericht

Mars klaart ombouwklus snoepautomaten op ‘gezonde scholen’

Vending - Mars Nederland komt haar afspraken uit het Akkoord Gezonde Voeding op scholen na en heeft het afgesproken aantal vendingmachines op middelbare scholen, die aangesloten zijn bij Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) omgebouwd zodat deze minimaal voldoen aan het niveau ‘zilver’.  Dat heeft de chocoladeproducent laten weten aan de pleitbezorger voor verantwoorde voeding aan jongeren. Het Voedingscentrum houdt jaarlijks een monitor waarin de huidige stand van zaken op alle...

Lees bericht


Huuskes neemt separate dieetkeuken in gebruik

Zorg - Huuskes, specialist in maaltijden voor de zorg, heeft deze week een locatie opgestart die helemaal is ingericht op de bereiding van gerechten zonder allergenen. Met de ingebruikname van een aparte, modern geoutilleerde dieetkeuken in Oldenzaal speelt Huuskes in op een stijgende vraag naar allergenenvrije voeding, en naar meer variatie op dit gebied. In de nieuwe keuken richt Huuskes zich op meerdere dieetvormen: glutenvrij, lactosevrij, kipeiwit-vrij, koemelk-eiwitvrij en pinda-...

Lees bericht

PS in foodservice geeft inzicht in duurzaamheid

Duurzaamheidsanalyse - PS in foodservice gaat (party)cateraars, zorginstellingen, horeca en andere afnemers laten zien hoe duurzaam ze werken. De duurzaamheid wordt bepaald aan de hand van door Raad Voor Accreditatie erkende keurmerken. PS in foodservice verzamelt ingrediënten- en productdata van leveranciers in de foodketen. Inmiddels hebben ruim 900 producenten hun productinformatie via PS geregistreerd. Hierbij worden ook keurmerken van de producten vastgelegd. Sinds de start van de registratie in 2009...

Lees bericht

Limburg Catering neemt catering WOZL over

Catering - Limburg Catering in Sittard heeft per 1 april de volledige catering van WOZL overgenomen. Het betreft zowel de catering in de 3 interne kantines van WSP Parkstad als de catering bij 8 externe opdrachtgevers. Naast het werk heeft Limburg Catering ook de mensen overgenomen die hierbij betrokken zijn. Bij de overname zijn 67 fulltimers en parttimers (55 FTE) met afstand tot de arbeidsmarkt betrokken. Deze mensen zijn in een groepsdetachering door WOZL (Werkvoorzieningschap...

Lees bericht

Appèl bouwt nieuw duurzaam belevingscentrum

Catering - Familiebedrijf Appèl bouwt een nieuw belevingscentrum aan de A2 in 's-Hertogenbosch. Medewerkers en opdrachtgevers van de bedrijfs- en onderwijscateraar kunnen hier kennismaken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. Op 1 mei 2017 start Bouwgroep Moonen met de bouw. De belangrijkste reden om te verhuizen is ruimtegebrek door de flinke groei de afgelopen jaren. Daarnaast draait het binnen de cateringbranche steeds meer om beleving. Geert van...

Lees bericht


Vleeswarendivisie Zwanenberg wellicht in etalage

Industrie -  De vleeswarendivisie van Zwanenberg Food Group komt mogelijk in de etalage. De directie van het voedingsmiddelenbedrijf uit Almelo wil zich oriënteren op de toekomst van het bedrijfsonderdeel, dat goed is voor 120 miljoen euro omzet en 265 banen. In een bericht op de eigen site maakt topman Ronald Lotgerink melding dat de divisie zich de afgelopen jaren goed heeft ontwikkeld. “Door deze groei staat de onderneming thans voor de...

Lees bericht

The Blooming Dutch restaurant van cateraar Albron geopend op Keukenhof

Catering - Cateringbedrijf Albron heeft vrijdag het nieuwe entreegebouw van de Keukenhof in Lisse geopend met daarin een grand-café, to-go-outlet en restaurant ‘The Blooming Dutch’ Bezoekers aan de Keukenhof komen vanaf vrijdag voor het eerst binnen via de nieuwe entree met daarin restaurant The Blooming Dutch. Ze krijgen er een kijkje in de historie van Nederlands’ tulpenglorie. Met het restaurant, grand-café en to-go-uitgiftepunt wil Albron een eten en drinken concept...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid