Hutten nieuwe cateraar vijf BDO-vestigingen

Catering – Hutten is per december de nieuwe cateraar geworden van vijf vestigingen van BDO Accountants & Adviseurs. BDO wil met Hutten een kwaliteitsslag maken in relatie tot goed werkgeverschap en vitaliteit. Met BDO gaat Hutten voor de realisatie van een duurzaam dienstverleningsconcept, waarin culinair vakmanschap, gastvrijheid en creativiteit centraal staan en waarbij gezonde en vitale voeding wordt gestimuleerd in de bedrijfsrestaurants. Een gevarieerd en verrassend assortiment met de focus op lokale...

Lees bericht

De Buurtboer heeft nieuwe vestiging in Rotterdam

Bezorging - De Buurtboer, een cateringconcept voor bedrijfslunches, heeft een tweede vestiging geopend, in Rotterdam. Het bedrijf had alleen een locatie in Amsterdam, waar vandaan elke dag zo’n 6000 lunches worden verzorgd, maar heeft nu ook een nieuwe vestiging in Rotterdamse Spaanse Polder. De locatie betreft een kantoor en distributiecentrum. Sinds de officiële lancering van de Buurtboer in 2011 is de klantenkring snel gegroeid. Met de uitbreiding naar Rotterdam hoopt...

Lees bericht

Week van de Cateraar van start

Catering - Vanaf vandaag  28 november tot en met 4 december vindt de vijfde editie plaats van De Week Van De Cateraar, ook wel afgekort met DWVDC. Deze week worden ruim 20.000 cateringmedewerkers extra in het zonnetje gezet. Overal in Nederland waar professionele catering actief is wordt gevraagd om aandacht voor het werk dat de cateringmedewerkers dag in, dag uit verzorgen. Ook dit jaar gaat de organisatie op zoek naar Het Leukste Catering...

Lees bericht

Driekwart van de werknemers wil door werkgever verzorgde lunch

Lunch - Driekwart van de Nederlandse werknemers neemt zelf lunch mee naar het werk. Tegelijkertijd ziet een bijna even groot aantal het liefst dat de werkgever een gezonde maaltijd op het werk verzorgt. Dit blijkt uit een onderzoek van Albert Heijn naar het lunchgedrag onder ruim duizend werkende Nederlanders. Veel werkgevers spelen al in op de behoefte van hun werknemers. Dit jaar werd door bedrijven 25 procent meer besteld op AH...

Lees bericht


PvdA wil uitbreiding van Beter Leven Keurmerk met milieucriteria

Keurmerken - Consumenten moeten makkelijker kunnen kiezen voor dier- en milieuvriendelijke producten. De PvdA wil daarom dat het Beter Leven Keurmerk naast dierenwelzijn ook laat zien of een product milieuvriendelijk is geproduceerd en vraagt het kabinet daarbij te helpen. Het Beter Leven Keurmerk voor vlees en eieren is een succes. “Het keurmerk geeft in een oogopslag weer of een product diervriendelijk is geproduceerd”, zegt PvdA Tweede Kamerlid Rien van der...

Lees bericht

Smaakvoller eten belangrijker in bedrijfsrestaurant

Catering - De markt van bedrijfscatering groeit weer, maar verandert ook. Met patronen die sneller wijzigen en meer met elkaar verbonden zijn, meldt Foodstep in het Nationaal Catering Onderzoek. Ruim 12.500 consumenten zijn geïnterviewd. Daarnaast liggen diepteinterviews met cateraars, groothandels en opdrachtgevers waaronder de Rijksoverheid en Google ten grondslag aan het net verschenen cateringonderzoek. En wat blijkt? De Millennials – een veeleisende, zelfbewuste generatie die de komende jaren volledig instroomt in...

Lees bericht

Markies Catering gaat leerlingen van basisschool warme maaltijden serveren

Catering - Markies Catering serveert sinds kort warme maaltijden aan basisschoolleerlingen op The International School of The Hague (ISH) in Den Haag. Volgens de cateraar, met name actief in het voortgezet onderwijs, houdt het bijzondere en internationale karakter van de school ‘een andere manier van cateren’ in. Uniek hieronder is het serveren van warme maaltijden aan de basisschoolleerlingen. In het voorjaar zocht de ISH via een aanbesteding een nieuwe cateraar....

Lees bericht

VITAM breidt eigen productenlijn steeds verder uit

Catering – Cateraar VITAM breidt de productlijn onder eigen naam steeds verder uit. Wat begon met een eigen merk ketchup, is inmiddels uitgegroeid met een sauzenlijn in drie variaties en een eigen kroket met eigen mosterd. Gedurende het Nederlands seizoen voorziet Kwekerij Osdorp alle VITAM restaurants van trostomaten die dagelijks vers in de gerechten worden verwerkt. Wanneer bij mooi weer de kassen ‘ontploffen’ maakt VITAM van de overschotten en de exemplaren...

Lees bericht


Landelijke beweging voor beter eten in de zorg van start

Hospitality - Meer dan honderd zorgorganisaties komen vanaf dinsdag in actie voor een structurele verbetering van het eten voor patiënten, kwetsbare ouderen en jongeren. Deze landelijke beweging ‘Duurzaam en Gezond aan Tafel’ is een initiatief van Diverzio. Samen met het ministerie van VWS, stichting De Friesland en regionale Rabobanken riep Diverzio deze zomer zorgorganisaties op om samen van het eten in de zorg ‘het lekkerste en goedkoopste medicijn’ te...

Lees bericht

Albron en Facilicom gaan definitief partnership aan

Partnership - Facilitaire dienstverlener Facilicom en foodservicebedrijf Albron gaan een partnership aan. Met de samenwerking tussen beide bedrijven ontstaat het grootste gecombineerde horeca- en cateringbedrijf van Nederland met in 2015 een omzet circa 285 miljoen euro. Dat hebben Facilicom en Albron maandag bekend gemaakt. De cateringtak Prorest wordt onderdeel van Albron en Facilicom zal geleidelijk de aandelen van de Stichting Albron, die de cateraar Albron beheert, overnemen tot een meerderheidsbelang van 51 procent....

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid