Albron gaat samenwerken met De Meergroep

Catering - De Meergroep (de Sociale Werkvoorziening in de IJmond) en Albron zijn een samenwerkingscontract aangegaan. Een samenwerking  die beide partijen mogelijkheden biedt. De uitstraling van de productiekeuken en het restaurant wordt onder handen genomen, maar ook de opleiding van de medewerkers, de commerciële activiteiten, procedures, kwaliteit en natuurlijk het assortiment voldoen vanaf nu aan de Albron-eisen. Hierdoor kan De Meergroep haar bedrijfsvoering nog beter afstemmen op die van...

Lees bericht

Onze Keuken van Albron brengt ambacht weer terug

Catering - Albron zet met de formule Onze Keuken het lekker en vers eten & drinken weer centraal binnen de bedrijfsrestaurants. De formule is niet nieuw en draait al op een tiental locaties. Onze Keuken is een van de initiatieven die Albron heeft genomen na een grondige herijking van het eigen dna. Directeur Theun Verheij zei onlangs nog op een bijeenkomst dat Albron pas laat heeft ingezien dat het de koers...

Lees bericht

Corno Stam nieuwe directeur Commercie Albron

Catering - Per 1 december a.s. treedt Corno Stam bij Albron in dienst in de functie van directeur Commercie. Corno heeft reeds eerder bij Albron gewerkt. Van 1992 tot en met 2002 heeft hij binnen Albron diverse, voornamelijk commerciële, functies vervuld. Na een korte periode bij schoonmaakbedrijf Asito, heeft Corno zijn carrière vervolgd bij Vebego International, waar hij van 2004 tot 2012 werkzaam was. Bron: Albron

Lees bericht

Kruidenier Foodservices gaat voor verantwoord geproduceerde paddenstoelen

Groothandel - Kruidenier Foodservices levert vanaf deze week alleen nog paddenstoelen die aantoonbaar verantwoord en duurzamer zijn geproduceerd. Hiervoor gaan zij een samenwerking aan met Kanters Paddestoelen, een producent die de keurmerken Milieukeur én Fair Produce mag voeren. Kruidenier garandeert haar klanten hiermee een kwaliteitsproduct met een eerlijke prijs. “Wij willen af van producenten die hun product onder de prijs aanbieden door hun plicht van een faire beloning te ontduiken”,...

Lees bericht


SAB Catering lanceert Nationale MVO-cateringscan

Catering - Bedrijfscateraar SAB Catering heeft een online tool ontwikkeld onder de naam Nationale MVO Cateringscan. De scan is een interne testfase online gegaan. De MVO cateringscan meet hoe duurzaam een cateringlocatie is en laat zien hoe dit bedrijfsrestaurant scoort ten opzichte van vergelijkbare locaties. Ook biedt de scan een stappenplan op maat om samen met de cateraar of opdrachtgever het bedrijfsrestaurant te verduurzamen. Duurzaamheidsambitie André Lugtigheid, manager kwaliteit SAB: ...

Lees bericht

KLM kiest voor kaneelkussentjes van GIJS

Luchtvaart – KLM heeft sinds oktober de kaneelkussentjes uit de streekproducten van GIJS opgenomen. De luchtvaartmaatschappij was op zoek naar authentiek Hollands snoepgoed voor het jaarlijks terugkerend 'From Holland Festival' aan boord. Binnen enkele maanden werd door StreekSelecties een verpakking ontwikkeld, die aan de wensen van KLM voldoet. Samen met suikerbakker Johan van Mol uit Oosterhout werd een kleinverpakking voor kaneelkussentjes gemaakt. Deze snoepjes zijn oer-Hollands en ambachtelijk bereid. GIJS levert...

Lees bericht

SAB introduceert vernieuwende cateringmethode Echt

Catering - SAB Catering kiest voor een andere manier van cateren. Verrassender en nóg smakelijker. De naam van de nieuwe cateringmethode: Echt Op twee wisselende dagen van de week bereiden cateringmedewerkers van SAB op ambachtelijke wijze een Echt-specialiteit. Authentieke, herkenbare en vooral lekkere gerechten met mooie Hollandse ingrediënten. “Dat is de gedachte achter het nieuwe SAB-lunchconcept Echt, dat écht lekker eten weer extra op de kaart zet in...

Lees bericht

Kinderen willen het liefst ontbijten met patat voor de televisie

Onderzoek - Kinderen ontbijten het liefst voor de televisie met snacks,zoals patat en pizza. Dat blijkt uit het Ontbijtonderzoek dat het Nationaal Schoolontbijt heeft voorgelegd aan ruim 3000 basisschoolleerlingen uit groep 6, 7 en 8. Het Nationaal Schoolontbijt is gisteren voor de tiende keer van start gegaan. Dit keer op Paleis Soestdijk, waar 25 kinderen en 25 senioren met elkaar een gezond ontbijtje hadden. 500.000 kinderen verspreid over 2500 basisscholen, krijgen deze week een gezond ontbijtje op...

Lees bericht


Kinderen tikken eitje op school

Scholen - Het Nationaal Schoolontbijt is gestart. Deze week ontbijten een half miljoen kinderen een keer op school om te benadrukken hoe belangrijk een goed ontbijt voor kinderen is. Zo'n 2.500 basisscholen doen mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Als start van de week ontbeten 25 leerlingen deze ochtend in Paleis Soestdijk. In de Stuczaal van het paleis aten ze een boterham, samen met 25 senioren en vertegenwoordigers van de Bake for Life en...

Lees bericht

Zalm in de ban bij consument

Besmetting - Het aantal huishoudens dat gerookte zalm koopt is de afgelopen weken fors afgenomen. In de afgelopen drie weken haakte tweederde van de kopers af, dat zijn 200.000 huishoudens. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau GfK. Niet-gerookte zalm was juist populair. Een deel van de consumenten lijkt gerookte zalm dus voor andere zalmproducten in te ruilen. Cijfers hoe dat bij bijvoorbeeld de cateringbedrijven zit zijn nog niet bekend. De daling...

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid