Toprestaurant Inter Scaldes de nieuwe Nederlandse nummer 1

Verkiezing - Niet Oud Sluis van Sergio Herman, maar Inter Scaldes in Kruiningen is het beste restaurant van ons land. Dat blijkt uit de nieuwste editie van restaurantgids Lekker, zo is vandaag bekendgemaakt. Volgens Lekker is Jannis Brevet niet van de 'glamour of het rumoerig vertoon, zoals sommigen van zijn collega’s dat deden en doen’. “Jannis is de nuchtere vakman die maar één podium kent: zijn keuken. De gerechten...

Lees bericht

AD-prijs ‘Beste koffie van Nederland’ naar Bagels & Bean Den Bosch

Koffie - De titel ´Beste koffie van Nederland‘ van het Algemeen Dagblad is toegekend aan de franchisenemers van Bagels & Beans in ´s Hertogenbosch. Volgens het deskundige panel van de jaarlijkse AD-Koffietest gaat het om ‘topkoffie’, ‘explosieve smaak’ en ‘krachtig en smaakvol’. De Panamese koffie, espresso en cappucino zijn alle drie beoordeeld met het cijfer 10 en beoordeeld als ‘topkoffie’, ‘explosieve smaak’ en ‘krachtig en smaakvol’. Het eindoordeel van de jury was: ...

Lees bericht

Beekse Bergen beste dierenpark volgens beoordelingen op Zoover

Verkiezing  - Safaripark De Beekse Bergen is verkozen tot beste dierenpark van Nederland. Met een gemiddelde waardering van een 8.7 het afgelopen jaar is de tevredenheid van bezoekers aan het safaripark dit jaar het hoogst. De Efteling, die onlangs werd verkozen tot leukste attractiepark, kreeg dezelfde waardering van het publiek. De awards zijn publieksprijzen die worden gegeven op basis van beoordelingen op de vergelijkingssite Zoover. Binnen de categorie dagattracties worden awards...

Lees bericht

Marktaandeel Sligro voor het eerst boven 20 procent

Groothandel – Sligro komt voor het eerst uit op een marktaandeel boven de 20 procent. De groothandel realiseerde over de eerste drie kwartalen (39 weken) een omzet van € 1.849 miljoen, een toename van 1,9% (Q3: 2,6%). In dezelfde periode vorig jaar bedroeg de omzet € 1.815 miljoen. Dat blijkt uit de gepubliceerde cijfers van het bedrijf over de laatste drie kwartalen. Bij Foodretail beliep de totale omzetgroei 1,8% (Q3: 1,3%) en bij Foodservice 2,0% (Q3: 3,3%). Exclusief het effect van de overname...

Lees bericht


Vers 24/7 genomineerd voor Accenture Innovation Awards

Verkiezing – Vers 24, de online versmarkt van Deli XL, is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards. De prijs is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve producten, diensten of concepten in Nederland. Vers 24/7 is één van de zes finalisten in de categorie Consumer Goods & Services. Vers 24/7 is een online versmarkt voor de horeca, waar de chef-kok streekproducten direct kan kopen bij inmiddels 100 verschillende boeren en telers uit de regio. Op...

Lees bericht

Edel, het eerste stadscafé met Kornuit op de tap

Horeca - Afgelopen vrijdag werd, met grote pullen Kornuit, geklonken op het feit dat Edel in Amsterdam het eerste café in Nederland is met Kornuit op de tap. Grolsch introduceerde het nieuwe biertje vorige maand. Eind september werd Kornuit van Grolsch officieel geïntroduceerd in Nederland. Het nieuwe pils wordt gebrouwen door de jongste generatie brouwers van Grolsch, en heeft door de bijzondere hopsoort,  volgens de brouwer, een verrassend frisse...

Lees bericht

Directeur Grievink (FSIN): ‘Ketens blijven het goed doen’

Foodservice – “Het ondernemersvertrouwen is het afgelopen jaar gegroeid. Toch moet de sector tot 2015 echt geduld hebben voordat de foodservicemarkt aantrekt. 2014 is nog stabiliseren.” Dit laat directeur Jan Willem Grievink van het Foodservice Instituut Nederland (FSIN) weten in een reactie aan @FoodClicks naar aanleiding van het verschijnen van de nieuwe Beleidsmonitor. In deze compacte en overzichtelijke uitgave voor de FSIN-leden worden de belangrijkste wijzigingen per schakel in de kolom aangemerkt. Belangrijkste...

Lees bericht

Dag voor de Professionele Frituurder op 25 november

Fastservicebedrijf - Op maandag 25 november 2013 organiseert de belangenvereniging voor professionele frituurders (ProFri) haar tweede Algemene ledenvergadering. De vergadering is dit keer in combinatie met de beurs Horeca Inspiratie in Gorinchem. Ook niet-leden van ProFri zijn deze dag van 10.30 tot 15.45 uur welkom, alleen hebben zij geen stemrecht. Frituurprofessionals die nog geen lid zijn kunnen op deze wijze wel kennisnemen waar ProFri als vakvereniging voor staat. Naast de formaliteiten van een Algemene...

Lees bericht


Sligro koopt groot bedrijfskavel voor nieuw Bezorgservicegroothandel

Groothandel - Burgemeester Van Vliet van de gemeente Lansingerland en Koen Slippens, directievoorzitter van Sligro Food Group, tekenden vandaag de koopovereenkomst voor een bedrijfskavel van ca. vier hectare op het nieuwe ‘Bedrijvenpark Oudeland 2’ in Berkel en Rodenrijs. Met de komst van de hypermoderne en duurzame Sligro Bezorgservicegroothandel zijn ongeveer 260 arbeidsplaatsen gemoeid. ‘Bedrijvenpark Oudeland 2’, gelegen aan de N471. Directievoorzitter Koen Slippens: “De uitstekende ontsluiting naar de A12, A13, A20 en strategische...

Lees bericht

BBB en 1e Folie Culinaire trekken meer dan 12.000 professionals

Beurzen – Het nieuwe beursconcept van de BBB is succesvol gebleken. De 59e horecavakbeurs BBB, die nu in combinatie werd gehouden met de 1e gastronomievakbeurs Folie Culinaire, is in drie dagen tijd bezocht door 12.037 professionals uit Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. “De keuze voor het najaar in combinatie met het vernieuwde concept is goed aangeslagen”, concludeert Erik Stroink, Productmanager. “Dat we nu al mogen gaan kijken naar het verfijnen van het...

Lees bericht



© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid