100 BP-tankstations hebben straks een AH to go


AH to go-locatie bij bp De Hucht

Formulenieuws - BP en Albert Heijn breiden hun samenwerking uit naar ruim 100 tankstations verspreid over heel Nederland. Bij al deze BP tankstations vinden klanten straks een Albert Heijn to go waar zij terecht kunnen voor eten en drinken voor onderweg. Beide partijen hebben al ruim drie jaar ervaring met elkaar op een zestal locaties, later werden er daar nog twee aan toegevoegd.

De combinatie van specifieke kennis en jarenlange ervaring van de twee partners, ieder op hun eigen vakgebied, zorgt voor een uniek assortiment dat helemaal is toegespitst op de wensen van de weggebruiker en de specifieke locatie, zo laten beide partijen weten in een toelichting. Bedoeling is dat met de uitbreiding van het aantal BP-locaties met een AH to go na de zomer wordt gestart.

Proef

De uitbreiding van de samenwerking volgt zogezegd na een proef met een Albert Heijn to go op acht BP-tankstations. De Albert Heijn-winkel bij BP biedt de klant een keuze aan ter plekke vers bereid eten en drinken voor onderweg, zoals baristakwaliteit koffie, belegde broodjes, salades, croissants, snacks en verse vruchten- en groentesappen. Klanten kunnen er ook terecht voor autogebondenartikelen, zoals Castrol-motorolie en ruitensproeiervloeistof.

Groeiambitie

Marit van Egmond, CEO Albert Heijn in een toelichting op de samenwerking: "Wij willen er altijd en overal voor onze klanten zijn. Om de hoek, onderweg en via ah.nl. Zeker als het om eten en drinken gaat, hebben klanten behoefte aan oplossingen die op maat zijn. Met onze 130 jaar ervaring willen wij lekker en gevarieerd eten bereikbaar maken voor iedereen en op elke plek in Nederland en in Vlaanderen. In onze supermarkten maar ook onderweg in bijvoorbeeld ziekenhuizen, op treinstations, hogescholen en dus ook bij tankstations. Deze samenwerking met BP sluit dan ook naadloos aan op onze groeiambitie."

Convenience aanbod BP

Ruben Beens, CEO BP Nederland: "Met marktleider Albert Heijn to go bieden we onze klanten op onze tankstations een breed, innovatief en kwalitatief hoogstaand aanbod van eten en drinken voor onderweg. We spelen hiermee in op een groeiende behoefte van onze klanten op dit gebied. In combinatie met onze BP Ultimate premium brandstoffen bieden wij de weggebruiker hiermee alles wat deze nodig heeft, op goed bereikbare locaties door het hele land, met ruime openingstijden. De samenwerking met Albert Heijn draagt bij aan de uitvoering van onze strategie om ons convenience aanbod wereldwijd uit te breiden."

De samenwerking is een vervolg op de proef van BP en Albert Heijn. Inmiddels hebben acht BP-tankstations een Albert Heijn to go. De acht huidige BP tankstations met een Albert Heijn to go zijn:

BP De Vink, aan de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel

BP Coentunnel langs de A8 bij Oostzaan

BP Ypenburg Laan van Hoornwijck, Rijswijk

BP Nieuwe Hemweg Amsterdam

BP De Kroon langs de A27 bij Nieuwegein

BP Koerhuis Zutphenseweg, Deventer

BP de Hucht aan de A1 bij Ugchelen

BP Kruisoord aan de A7 bij Noordbeemster

Bron: @FoodClicks

V.l.n.r.: Ruben Beens, CEO BP Nederland, Marit van Egmond, CEO Albert Heijn, Alex Jensen, SVP Retail Europe and CMO Retail BP en Rob Heesen, directeur foodservice & concepten Albert Heijn Foto's: Yasmin Hargreaves

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsJan Ernst de Groot wordt Chief Sustainability Officer Ahold Delhaize

Benoeming  – Ahold Delhaize kondigt woensdag aan dat Jan Ernst de Groot is aangesteld als Chief Sustainability Officer (CSO). In deze nieuw gecreëerde functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het succes van de integrale visie, strategie en doelstellingen van Ahold Delhaize met betrekking tot alle aspecten van ecologische duurzaamheid, gezond eten, sociale impact, ethiek, mensenrechten en bestuur.

Lees bericht

Eerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees berichtAH, Jumbo, Vrumona en Coca-Cola schaffen plastic handgreepjes af

Samenwerking – In een gezamenlijke boodschap maken Albert Heijn, Jumbo, Coca-Cola en Vrumona bekend dat zij stoppen met de plastic handgrepen op alle multiverpakkingen frisdrank en water zoals deze in Nederland worden aangeboden. De stap leidt tot besparing van bijna 40.000 kilo plastic en maakt meer dan 550.000 kilo plastic beter te recyclen.

Lees bericht

CRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid