16e Heerlijk10Daagse komt er weer aan


Restaurants – De 16e editie van het culinaire event voor consumenten, de Heerlijk10Daagse, komt er weer aan. Van 25 oktober t/m 3 november kunnen gasten op diverse horecalocaties tegen aantrekkelijke prijzen tafelen op topniveau. Heerlijk10Daagse, is de tweejaarlijkse formule van Heerlijk.nl. Het evenement  is zeven jaar geleden in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de topgastronomie van ons land tegen een betaalbare prijs. Tijdens de aankomende week kunnen mensen lunchen voor €23,50 en dineren voor € 28,50. Voor €10,- extra kan er zelfs gegeten worden op sterniveau en voor € 20,- extra op tweesterrenniveau. De deelnemende horecazaken passen voor de actieperiode de driegangenmenu’s niet aan en ook wordt er niet beknibbeld op de kwaliteit van eten en service. Restaurants die meedoen zijn onder andere: Parkheuvel** (Rotterdam), The Knott (Den Haag), Fidele (Drachten), ‘t Amsterdammertje* (Loenen a/d Vecht), De Leuf* (Voerendaal), Chocolat (Breda), Bridges* (Amsterdam), Central Park (Voorburg), Merlot (Amersfoort), Joelia* (Rotterdam), Brasserie Bakboord (Almere), De Kromme Watergang** (Hoofdplaat) en AIM (Loosdrecht). Mensen die interesse hebben kunnen vanaf 4 oktober reserveren via www.heerlijk.nl/10daagse. Daar is ook het volledige aanbod aan restaurants te vinden. Bron: @FoodClicks  Restaurants – De 16e editie van het culinaire event voor consumenten, de Heerlijk10Daagse, komt er weer aan. Van 25 oktober t/m 3 november kunnen gasten op diverse horecalocaties tegen aantrekkelijke prijzen tafelen op topniveau. Heerlijk10Daagse, is de tweejaarlijkse formule van Heerlijk.nl. Het evenement  is zeven jaar geleden in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de topgastronomie van ons land tegen een betaalbare prijs. Tijdens de aankomende week kunnen mensen lunchen voor €23,50 en dineren voor € 28,50. Voor €10,- extra kan er zelfs gegeten worden op sterniveau en voor € 20,- extra op tweesterrenniveau. De deelnemende horecazaken passen voor de actieperiode de driegangenmenu’s niet aan en ook wordt er niet beknibbeld op de kwaliteit van eten en service. Restaurants die meedoen zijn onder andere: Parkheuvel** (Rotterdam), The Knott (Den Haag), Fidele (Drachten), ‘t Amsterdammertje* (Loenen a/d Vecht), De Leuf* (Voerendaal), Chocolat (Breda), Bridges* (Amsterdam), Central Park (Voorburg), Merlot (Amersfoort), Joelia* (Rotterdam), Brasserie Bakboord (Almere), De Kromme Watergang** (Hoofdplaat) en AIM (Loosdrecht). Mensen die interesse hebben kunnen vanaf 4 oktober reserveren via www.heerlijk.nl/10daagse. Daar is ook het volledige aanbod aan restaurants te vinden. Bron: @FoodClicks 

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsGroeiende zorgen over voldoende horecapersoneel

Onderzoek  - Horecaondernemers hebben grote zorgen over personeelskrapte. Zeker met de lange weekenden met Hemelvaart en Pinksteren voor de deur, vragen horecaondernemers zich af of ze hun gasten wel op de juiste manier kunnen ontvangen door het personeelsprobleem in de sector, maar inzet techniek wordt nog niet gezien als oplossing. Dat laat onderzoek van GROUP7 Professional Community zien.

Lees bericht

Vakbeurs euvend & coffeena 2022 gaat niet door

Vakbeurzen - De Internationale Vakbeurs voor Vending & Office Coffee Service die gepland staat voor 27 tot en met 29 oktober, euvend & coffeena 2022, gaat dit jaar niet door. De reden is dat de organisatie niet een volwaardige afspiegeling van de markt voor vending en koffie kan presenteren.

Lees bericht

Diageo lanceert nieuw B2B-kennisplatform DIAGEO One

Platform - Diageo introduceert DIAGEO One, een B2B-ondersteuningsplatform, waar eigenaren van slijterijen en horeca 24 uur per dag terecht kunnen voor onder meer exclusieve trainingsvideo's, recepten, social media materiaal, speciale aanbiedingen, trends updates. Ook het bestellen van Diageo producten via hun reguliere groothandel kan met DIAGO One.

Lees bericht


Platform voor horeca lanceert marktplaats ‘no waste’

Voedselverspilling - TIPPR, het inspiratieplatform voor de horeca,  lanceert een marktplaats met overschotten en imperfecte producten. Op het platform ‘no Waste’ kunnen fabrikanten en groothandelaren producten aanbieden, die zij niet meer kunnen verkopen, maar voor een horecaondernemer tegen een gunstige prijs nog wel geschikt zijn om te gebruiken.

Lees bericht

Grote inhaalslag horeca in 2022 met ruim 30% volumegroei

Analyse - Gedurende dit jaar vindt er in de horeca een grote inhaalslag plaats met een verwachte volumegroei van 30% tot 35%. Ondanks de forse groei zal de horecasector naar verwachting pas in 2023 volledig zijn hersteld van de coronapandemie. Dit blijkt uit het nieuwe vooruitzicht horeca van ING Research.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid