28 mei International Hamburger Day
_1080_565_90.jpg)
Hamburgerdag - Op 28 mei is het International Hamburger Day, een dag die in het teken staat van een van de meest populaire gemaksgerechten. De Rotterdamse chef Diego Buik speelt met zijn drie zaken en bezorgconcept op deze dag in door met twee speciale introducties te komen: de hamburgerbox met een veganburger en een speciale EK-burger.
De hamburgerbox met ‘de eerste én beste Vegan Smash Burgers van Nederland’, volgens Diego, is samen met Violife en Beyond Meat ontwikkeld. De speciale EK-burger, met de naam DI-EK-O, staat vanaf 28 mei op de kaart bij zijn twee locaties in Rotterdam en zijn derde locatie in de Scheveningse foodhallen in Den Haag. De DI-EK-O. Deze burger is samen met sauzenproducent Remia ontwikkeld. Speciaal voor hamburgerdag krijgen de eerste 50 afhalers de hamburgers gratis en voor diegenen die een tafeltje reserveren op het terras krijgen de tweede bestelde hamburger gratis.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Diego’s slaat met gastronomisch streetfood nieuwe weg in
Horecaconcept – Na vier jaar zijn befaamde burgers te hebben geserveerd in restaurant Diego’s Burgers in Rotterdam, vond Diego Buik het tijd voor een nieuw concept. Dat nieuwe concept is breder en richt zich meer op gastronomisch streetfood.
Lees berichtBeyond Meat introduceert drie Chicken-style producten
Introductie - Na de introductie van rundvlees- en varkensachtige producten, breidt Beyond Meat nu het portfolio uit met de nieuwe Beyond Burger Chicken-Style, Beyond Schnitzel en Beyond Tenders.
Lees berichtRedefine Meat verrast bezoekers Sial met spectaculaire show
Vakbeurzen - Een spectaculaire show van het Israëlische bedrijf Redefine Meat, de leverancier van de plantaardige biefstuk van Loetje, samen met honderden andere aanbieders die niet direct met innovaties zijn gekomen, maar wel hun bestaande producten hebben verbeterd. De jaarlijkse Sial in Parijs, de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld, pakte ook deze editie weer uit.
Lees berichtHieperdepiepers vervangt Lay’s Patatje Mayo en Frietje Satésaus
Introductie – Het was een consumentenactie gestoeld op een langdurige discussie of de langwerpig gesneden en gefrituurde aardappel nu patat heet of friet. Met de eerder dit jaar geïntroduceerde chipssmaken Patatje Mayo en Frietje Satésaus van producent PepsiCo wakkerde Lay’s de discussie hierover bij consumenten verder aan om consumenten op te roepen het debat te beslechten met het...
Lees berichtMcDonald’s zet de McPlant in Nederland vast op het menu
Formulenieuws – McDonald’s zet de plantaardige burger, de McPlant, vast op het menu. Dat heeft de hamburgerketen maandag bekend gemaakt na een succesvolle pilot vorig jaar. Vorige maand nog beëindigde McDonald’s de verkoop van de vegetarische variant in Amerika.
Lees berichtDisneyland Parijs kiest voor Beyond Meat
Samenwerking - Disneyland Parijs heeft Beyond Meat aangewezen als partner voor het leveren van al het plantaardige vlees in het hele resort, inclusief de beide themaparken, Disney Village en Disney Hotels. Bezoekers aan het park kunnen nu voortaan de Beyond Burger, de Beyond Sausage en Beyond Meatballs bestellen.
Lees bericht