28 mei International Hamburger Day


Hamburgerdag - Op 28 mei is het International Hamburger Day, een dag die in het teken staat van een van de meest populaire gemaksgerechten. De Rotterdamse chef Diego Buik speelt met zijn drie zaken en bezorgconcept op deze dag in door met twee speciale introducties te komen: de hamburgerbox met een veganburger en een speciale EK-burger.

De hamburgerbox met ‘de eerste én beste Vegan Smash Burgers van Nederland’, volgens Diego, is samen met Violife en Beyond Meat ontwikkeld. De speciale EK-burger, met de naam DI-EK-O, staat vanaf 28 mei op de kaart bij zijn twee locaties in Rotterdam en zijn derde locatie in de Scheveningse foodhallen in Den Haag. De DI-EK-O. Deze burger is samen met sauzenproducent Remia ontwikkeld. Speciaal voor hamburgerdag krijgen de eerste 50 afhalers de hamburgers gratis en voor diegenen die een tafeltje reserveren op het terras krijgen de tweede bestelde hamburger gratis.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
McDonald’s komt tijdelijk met plantaardige burger McPlant

Formulenieuws – McDonald’s introduceert tijdelijk de plantaardige burger McPlant. Het rundvleesalternatief van de hamburgerketen is gemaakt met Beyond Meat en gericht op flexitariërs die interesse hebben in plantaardige producten. De McPlant is vanaf vandaag tot en met 1 november beschikbaar in vrijwel alle Nederlandse restaurants. 

Lees bericht

Robbert de Veen maakt ‘s werelds duurste hamburger

Record - Robbert Jan de Veen van cafetaria De Daltons in Voorthuizen is er met zijn ‘The Golden Boy’ in geslaagd het officiële wereldrecord binnen te halen van de duurste hamburger ter wereld. The Golden Boy is een zeer exclusieve burger, gemaakt van Wagyu A5 vlees met onder andere Beluga kaviaar, Engelse cheddar van Wyke Farms en barbecuesaus gemaakt...

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid