43e locatie van Bufkes geopend in Heythuysen


Het zitgedeelte in de nieuwe Bufkes-locatie in Heythuyzen

Formulenieuws - Twee weken na de opening van de Bufkes-vestiging bij AVIA-tankstation in Ittervoort, opende dinsdag in Heythuysen een nieuwe Bufkes. De 43e-vestiging van Bufkes, dat voor het einde van het jaar de teller op 50 wil hebben.

De Bufkes-locatie in Heythuyzen richt zich op de consument die op zoek is naar een ontbijt, lunch of borrel. Dat kan ter plekke, maar ook voor onderweg. Mensen kunnen de producten binnen in het restaurant consumeren, op het terras, of meenemen voor onderweg. Het ‘Bourgondische’ Bufkes-concept staat bekend om de ‘klassiekers’ zoals het broodje werrem sjink, Limburger of Oosterse kip. Daarnaast introduceert de formule, die onderdeel uitmaakt van de Melik Food Groep in Hoensbroek, met regelmaat nieuwe producten zoals de nieuwe Loaded Nacho’s of het broodje spicy kip mango.

Sinds 1995 verkoopt Bufkes belegde broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De vestiging in Heythuysen is de 43e vestiging van de Limburgse formule. Er zijn plannen om dit jaar nog zeker 2 vestiging te openen, zodat Nederland aan het einde van het jaar vijftig locaties telt.

Bron: Bufkes/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Vollenhoven en broodjesformule Bufkes willen groeien

Tankstation - Vollenhoven en broodjesformule Bufkes hebben van de week een overeenkomst gesloten voor de opening van twee nieuwe locaties. Het gaat vooralsnog om de locaties Nuenen en Ittervoort, Maar beide partijen willen samen groeien. Vollenhoven had al twee vestiging met daarin het broodjesconcept Bufkes van de Van Melik Food Groep.

Lees berichtLunchformule Bufkes wint NFV Franchise trofee 2022

Verkiezing - Lunchformule Bufkes is door de vakjury van de Nederlandse Franchise Vereniging verkozen tot ‘beste franchisegever van 2022’. Dat bleek tijdens de uitreiking van de NFV Trofee, die dit jaar op circuit Zandvoort plaatsvond. Bufkes werd geprezen om de manier van samenwerken met de franchisenemers, de prestaties van de vestigingen en excellente kwaliteit die aan de consument geleverd wordt.

Lees bericht

Tweede Bufkes-vestiging open bij Plus-supermarkt

Formulenieuws - Plus supermarkt in Budel-Schoot heeft op 6 september de deuren geopend van de supermarkt Bufkes. Het is de tweede Plus-supermarktlocatie met het Bourgondische lunchconcept. In beide supermarkten heeft Bufkes zich gevestigd als shop-in-shop locatie.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid