7UP start zomercampagne ‘Sociable Food Moments’


Campagne - 7UP komt met een nieuwe campagne. Het frisdrankmerk van PepsiCo, dat in Nederland door Vrumona wordt gedistribueerd, wil in de campagne laten zien dat bij het hebben van meer vrijheid na alle lockdowns, veranderende regelgeving en social distancing, de frisse smaak 7UP Free goed past.

De ‘Sociable Food Moments’-campagne van PepsiCo laat zien dat het gewone inmiddels weer meer zijn gaan waarderen. Juist de alledaagse momenten zijn weer speciaal geworden, zoals het samenkomen met een klein groepje vrienden of familie. De 7UP Free-campagne wil die momenten vieren.

Wereldwijde campagne

De wereldwijde campagne wordt op maandag 17 mei 2021 ook in Nederland gelanceerd en zal de consument bereiken via YouTube, Facebook, Instagram, digital en videobannering, evenals via relevante food-gerelateerde platforms zoals Pinterest, een BBQ Radar-platform en Spotify Summer BBQ playlists. Daarnaast wordt het winkelende publiek opgezocht door middel van sampling, digital outdoor reclame (DOOH) en promoties. Met zijn bubbels en citroensmaak, zónder suiker, is 7UP Free een goede frisdrank voor lunch, borrel of diner, aldus de producent.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Frisdrankmerk Soof daagt frisdranksector uit

Campagne - Don’t drink Soof, if you love crap. Met die prikkelende slogan is frisdrankmerk Soof een campagne begonnen tegen de frisdranksector en daagt het bedrijven uit duidelijk te zijn over de ingrediënten van hun frisdranken. Volgens Soof bevat vrijwel het gehele frisdrankschap (98,5%) uit producten met onherkenbare en niet uit te spreken ingrediënten.

Lees berichtHieperdepiepers vervangt Lay’s Patatje Mayo en Frietje Satésaus

Introductie – Het was een consumentenactie gestoeld op een langdurige discussie of de langwerpig gesneden en gefrituurde aardappel nu patat heet of friet. Met de eerder dit jaar geïntroduceerde chipssmaken Patatje Mayo en Frietje Satésaus van producent PepsiCo wakkerde Lay’s de discussie hierover bij consumenten verder aan om consumenten op te roepen het debat te beslechten met het...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid