‘80% van beursvloer SIAL Paris 2022 volgeboekt’


Beurzen – De vooruitzichten voor de Sial Parijs, die van 15 tot en met 19 oktober volgend jaar plaatsvindt, zijn veelbelovend. Ruim 80% van de beschikbare vloeroppervlakte is inmiddels gereserveerd,  laat de organisatie weten.

De Sial Paris presenteert zich als de ontmoetingsplaats voor de hele internationale agrovoedingsketen, zowel als een weerspiegeling van de markt als van de transformatie ervan, welke door de coronapandemie verder versneld is, aldus de Sial Parijs. Met het in 2020 geïntroduceerde thema ‘Own the change’ blijft de beurs zich richten op de noodzaak om tot een wereldwijde voedseltransitie te komen met veranderende consumptiegewoonten en een andere kijk op landbouw en voedselverwerking.

In 2022 komt de Sial daarom ook met de ‘Sial Insights’, de Sial Paris Think Tank, exclusieve studies op het gebied van consumentenverwachtingen, productinnovaties, markttrends en out-of-home catering verzamelen. Tenslotte, zullen ook de SIAL Innovation awards weer de belangrijkste innovaties belonen die in het jaar voorafgaand aan de beurs op de markt gebracht zijn.

Sial 2022

De vooruitzichten voor de komende editie zijn veelbelovend. Nu al, bijna een jaar voor de beurs, is 80% van de beursoppervlakte gereserveerd, waarbij aangetekend dat er tevens een extra hal geopend zal worden in vergelijking met de vorige editie (in 2018). Ook vanuit Nederland is de belangstelling weer bijzonder groot: Nederland behoort traditioneel tot de best vertegenwoordigde landen op de Sial, met bijna 200 deelnemers.

Bron: Sial/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsWederom meer groente- en fruit gegeten in 2021

Analyse - Gezond eten met groenten en fruit blijft onverminderd in de belangstelling staan. In het tweede coronajaar werd in Nederland 3 procent meer verse groenten en fruit gegeten, zo blijkt uit de analyse van GroentenFruit Huis over 2021.

Lees bericht
Compass Group nieuwe cateringpartner ProRail

Catering  – Compass Group en ProRail gaan samen aan de slag met duurzame bedrijfscatering volgens het concept Food Station. Dit concept is speciaal voor ProRail gecreëerd. Compass Group vervult voor ProRail de rol van foodregisseur met NULA, het eigen duurzaamheidsplatform van Compass Group.

Lees bericht

Vermaat neemt belang in bedrijfscatering-disrupter Join Program

Catering - Vermaat Groep neemt een meerderheidsbelang in bedrijfscatering-disrupter Join Program, dat is opgericht door conceptontwikkelaar enbiun. Vermaat gaat zorgen voor verdere groei van Join Program en moet de maatschappelijke impact van de activiteiten gaan vergroten. Join Program’s richt zich met een vernieuwende aanpak op bedrijven die hun medewerkers gezonder en duurzamer willen laten eten.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid