Taco Mundo viert jubileum met Vegan Chili con Carne

Formulenieuws  - Taco Mundo slaat ter ere van het 20-jarige bestaan de handen ineen met PLNT, het Nederlandse merk dat plantaardige vleesopvolgers biedt. Om dit jubileum te vieren biedt de formule tijdelijk een plantaardige variant op de bestseller Chili con Carne aan, de Vegan Chili con Carne.

Lees bericht


Startup Local Heroes na proef officieel van start

Platform - Op de dag van de ondernemer vorig week is de startup Local Heroes officieel geopend. Het e-commerce platform, waarmee het mogelijk is om boodschappen te bestellen bij de lokale ondernemer, is voortaan beschikbaar op vier plekken in Amsterdam en via 23 click & collect locaties bij bakkers door heel Nederland.

Lees bericht

Delta Wines neemt meerderheidsbelang in Delta Fijne Wijnen

Overname -  Delta Wines heeft een meerderheidsbelang genomen in het Belgische Delta Fijne Wijnen. Joris Snelten , CEO van Delta Wines en Ralph Zopfi  (Managing Director Delta Wines) hebben onlangs deze overeenkomst met Thomas de Fonseca , CEO van Delta Fijne Wijnen, gesloten. Door de overeenkomst is Delta Fine Wines nu ook actief in België.

Lees bericht


SuperTrade en Top Food Group richten Europese inkoopclub op

Inkoopbundeling - Top Food Group cvba (België) en c.i.v. SuperTrade u.a. (Nederland) hebben recentelijk ‘Top Trade, partners in purchasing sce’ opgericht. Het internationale inkoopverband , dat gaat werken onder de naam Top Trade is overkoepelend Europees inkoopverbond dat gaat werken voor de aangesloten leden.

Lees bericht


Karma Kebab gaat eigen horecaconcept openen

Winkelconcept - Het plantaardige initiatief Karma Kebab heeft 1 miljoen euro investeringsgeld van investeringsfonds Phase2.earth opgehaald en wil daarmee onder meer een nieuw eigen horecaconcept openen in Utrecht. Dat maakt het bedrijf donderdag bekend.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid