Twee CIGO winkels in de top 3 van Retail Awards 2023

Verkiezing – Onlangs werden op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord door de Nederlandse Loterij de Retail Awards 2023 uitgereikt. Twee CIGO-locaties waren terug te vinden in de top 3. Winnaar werd Kansspelclub CIGO van Vuure aan het Osdorpplein in Amsterdam en kansspelclub CIGO De Posthoorn in Amstelveen werd derde. Tweede werd Primera  Kosterman in Zwolle.

Lees bericht



Steeds vaker worden flessen en blikjes ingeleverd

Statiegeld - Eén jaar na de invoering van statiegeld op blikjes, wordt op dit moment ongeveer 65% ingeleverd. Naar inschatting komt het inzamelpercentage voor alle plastic drankflessen, groot en klein, met én zonder statiegeld over 2023 op 71% uit. Dit is in lijn met de verwachting. Dat laat Verpact, voorheen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, weten.

Lees bericht


Eerste gezamenlijke meting eiwittransitie supermarkten

Supermarkten - In Nederland is 39,7% van de eiwitten die we kopen in de supermarkt plantaardig en 60,3% dierlijk. Dit blijkt uit de eerste gezamenlijke Eiweet-meting van de supermarkten Aldi, Dirk, Ekoplaza, Jumbo, Lidl en Plus, in samenwerking met de Green Protein Alliance en ProVeg Nederland.

Lees bericht

ALDI en JOGG breiden Groenteboxjes uit naar 14 extra gemeenten

Actie - Acht kinderdagverblijven in de gemeente Midden-Drenthe nemen vanaf deze week deel aan het programma Groenteboxjes van Aldi en Jogg. Bij dit programma krijgen kinderen op het kinderdagverblijf gedurende drie maanden dagelijks groente aangeboden en worden zij beloond voor het eten ervan. Het programma is effectief gebleken in het stimuleren van de groenteconsumptie bij kinderen.

Lees bericht

Medaillewinnaars alcoholvrije dranken 2024 bekend

Verkiezing - De grootste alcoholvrije drankencompetitie ter wereld heeft de medaillewinnaars voor 2024 bekend gemaakt. De winnaars zijn bekend geworden na het beoordelen van zo’n 450 alcoholvrije producten, van wijnen, sterke dranken en bieren tot kombucha's, aperitieven en cocktails. De producten werden deze maand in Londen door diverse panels van topproevers.

Lees bericht

FHC Formulebeheer viert 30 jarig bestaan

Formulenieuws – Vandaag op de dag af, bestaat FHC Formulebeheer 30 jaar. Zaterdag 30 maart is dan ook de aftrap van het jubileumjaar van het formulehuis, bekend van de franchiseformules Foodmaster, VITAL en Family. Het komend jaar staan tal van activiteiten op het programma.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid