Deli XL breidt Vers 24/7 uit naar Amsterdam

Groothandel – Groothandel Deli XL komt eind september met een nieuwe en betere versie van Vers 24/7 en breidt dan verder uit naar de regio Amsterdam. Eind van het jaar moet ook de regio Utrecht zijn aangesloten op het virtuele versplatform. Dat heeft de woordvoerder van Deli XL tegenover FoodClicks laten weten. Deli XL is tevreden over de ontwikkelingen van hun webshop, die sinds mei van dit jaar gefaseerd wordt uitgerold. Vers 24/7...

Lees bericht

Eerste Duitse AH to Go opent op 12 september

Gemakswinkel – Albert Heijn opent op 12 september in het voormalige Schlecker-vestiging in Aken de eerste AH to Go volgens Duitse schnitt. De supermarktorganisatie verwacht dit jaar nog tien vestigingen te openen in de duitse deelstaat Nordrhein Westfalen. De Ah to Go’s worden grotendeel gelijk aan die in Nederland. Albert Heijn richt zich met de formule niet op de supermarkten, maar op de gemaksklant. Onderzoek heeft uitgewezen dat de formule kansen...

Lees bericht

Eerste Starbucks-vestiging in hogeschool

Convenience - Starbucks en Albron openen binnenkort hun tweede gezamenlijke vestiging en de eerste binnen een hogeschool. De Christelijke Hogeschool Ede zal per 3 september als eerste hogeschool een ‘We Proudly Serve’ Starbucks koffiecorner huisvesten. De koffiecorner op de Christelijke Hogeschool Ede wordt, net als de koffiecorner in de Erasmus Universiteit in Rotterdam, gerealiseerd in samenwerking met cateraar Albron. De Christelijke Hogeschool Ede is blij met de komst van deze nieuwe...

Lees bericht


Bakker Bart opent vier winkels nieuwe stijl

Formulenieuws - Bakker Bart heeft vier winkels nieuwe stijl geopend. De nieuwe elementen zijn vooral terug te vinden in de wijze waarop met de klant wordt gecommuniceerd en in het roze-kleurige interieur. Met de klant wordt gecommuniceerd via krijtborden, waarop de garanties van Bakker Bart zijn terug te vinden. Op de borden staat geschreven: ‘brood op = morgen voor nop’, ‘altijd iets lekkers bij de koffie’ en ‘kinderen krijgen altijd een...

Lees bericht

Jongeren in horeca krijgen fors meer loon

Horecapersoneel - Werkgevers in de horeca worden geconfronteerd met fors hogere personeelskosten nu jongeren het komend jaar flink in salaris omhoog gaan. Zo wordt het basisloon van een beginnend medewerker bediening met 6,4 procent verhoogd. Een beginnend barkeeper gaat ruim 7 procent meer verdienen. Voorwaarde is wel dat iemand beschikt over een vakdiploma. Koninklijke Horeca Nederland en de vakbonden FNV Horeca en CNV Vakmensen sloten maandag het akkoord. Behalve hogere lonen voor...

Lees bericht

Snackevent afgeblazen door gebrek aan standhouders

Fastservice – De nieuwe vakbeurs voor cafetaria’s, het Snackevent, gaat niet door. Reden is een gebrek aan standhouders. De organisatie van het Snackevent kon onvoldoende exposanten vinden voor de eerste editie, die op 15 en 16 oktober zou plaatsvinden. De meeste bedrijven wilde toch eerst de eerste editie afwachten. Volgens initiatiefnemer Expolaan was er onvoldoende vertrouwen dat er nog voldoende draagvlak voor de beurs zou komen, om het event door te laten...

Lees bericht

Prijsstijgingen stuwen omzet DE

Industrie - Prijsstijgingen zijn de belangrijkste reden dat de omzet van D.E Master Blenders (DEMB) het afgelopen boekjaar is gestegen in vergelijking met een jaar eerder. Dat maakte het onlangs verzelfstandigde koffie- en theebedrijf dinsdag bekend. DEMB boekte afgelopen jaar een omzet van 2,7 miljard euro, circa 10 procent meer dan een jaar eerder. Doordat men hogere prijzen vroeg voor het bakkie leut geven de cijfers een vertekenend beeld. In totaal...

Lees bericht

Magnum verovert de VS

Industrie - Unilever snoept beetje bij beetje marktaandeel af van Nestlé in de ijsmarkt de VS. Het succesnummer van Unilever in Europa, de Magnum, verovert langzaam maar zeker ook de harten van de consumenten aan de andere kant van de oceaan. De wereldwijde ijsmarkt is 85 miljard dollar groot en Unilever en Nestlé zijn daarbinnen de belangrijkste spelers. Waar Unilever in Nederland de absolute marktleider is, is Nestlé dat in de...

Lees bericht

Festival- en eventcatering toegevoegd aan Horeca Expo

  Beurs - Naast het traditionele totaalaanbod voor de horeca- en cateringsector, focust Horeca Expo in Flanders Expo in Gent zich in 2012 ook op festival- en evenementencatering.  De vakbeurs hoopt hiermee in te spelen op de stijgende vraag naar trendy en hippe cateringconcepten. Horeca Expobreidt het aanbod uit van mobiele en trendy cateringconcepten,  vendingmachines en de nieuwste technieken en concepten om events te organiseren. Van foodtrucks tot kookunits, koeloplossingen en tenten. ...

Lees bericht

SAB Catering verzorgt op 10-10 ludieke acties tegen voedselverspilling

Catering - SAB  Catering gaat op 10 oktober op ludieke wijze haar acties rond de aanpak van derving van producten bekend maken aan ruim 25.000 lunchgasten in 280 bedrijfsrestaurants in heel Nederland. Dat wordt gemeld op de site van de dag van de duurzaamheid.  SAB Catering verzorgt dagelijks bij 280 bedrijfsrestaurants en 8 horecalocaties in heel Nederland het eten en drinken. De cateraar neemt op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemer een voortrekkersrol in. Het...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid