Deli by Shell nieuw off-highway shopconcept van marktleider

UPDATE - Shopconcept – Deli by Shell is het nieuwe off-highway shopconcept van marktleider Shell. Het concept wordt gekenmerkt door een strak design, koffie van Starbucks en tal van nieuwe producten, vooral op versgebied. De eerste vestiging opende vandaag aan de Moergestelseweg in Oisterwijk. Shell heeft Oisterwijk gekozen vanwege de grootte van de locatie en omdat er zowel klanten komen die in de omgeving wonen als klanten die op doorreis zijn....

Lees bericht

Museumrestaurant Rijks bij top 5 van de wereld

Horeca - Restaurant Rijks van het Rijksmuseum in Amsterdam is door het gezaghebbende Amerikaanse magazine Fine Dining Lovers beoordeeld bij de vijf beste museumrestaurants ter wereld. In de maandag uitgereikte Entree Hospitality & Style Awards 2015 viel het interieurdesign van Rijks in de prijzen. ‘Vergeet tweederangs museumcafetaria’s en veel te dure kantines, museumrestaurants zorgen vandaag de dag voor net zoveel rumoer als de musea zelf’, zo schrijft Fine Dining Lovers. ‘Door...

Lees bericht

Reserve Roastery & Tasting Room nieuw paradepaardje Starbucks

Horeca - Starbucks, de grootste koffieketen ter wereld, heeft in het Amerikaanse Seattle het nieuwste paradepaardje van de formule geopend: The Starbucks Reserve Roastery & Tasting Room. In de 1400 vierkante meter grote vestiging staat het branden, proeven, informatie geven en ontdekken van de wereld van koffie centraal. De The Starbucks Reserve Roastery & Tasting Room is geopend aan 1124 Pike Street in Seattle, de thuisstad van Starbucks en negen blokken verwijderd van het...

Lees bericht


Werknemer niet bereid te betalen voor barista-kwaliteit koffie

Onderzoek – Werknemers drinken graag een goede kop koffie op het werk, maar willen hiervoor niet te veel betalen. Koffie van een barista op het werk is bijvoorbeeld best gewild, maar de meerderheid van de werknemers is niet bereid hiervoor te betalen. Op de werkvloer gaat de voorkeur uit naar gratis koffie van goede kwaliteit. Dit blijkt uit De Koffiemonitor, het jaarlijkse onderzoek naar koffietrends op het werk in opdracht van...

Lees bericht

Prisma en Albron openen deuren van Lokaal 12

Catering – Prisma, een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en foodservice-organisatie Albron hebben de deuren geopend van Lokaal 12, een lunchvoorziening voor én door mensen met een beperking waar ook familie, medewerkers van Prisma en vrijwilligers naar toe kunnen. Lokaal 12 is gevestigd op Landpark Assisië in Biezenmortel. De mensen met een beperking, waarvoor de Brabantse Prisma-organisatie zich inzet, vullen in deze horecagelegenheid een groot deel van de...

Lees bericht

Horesca Smulders gaat sportkantines gezonder maken

Groothandel - Horeca Smulders in Goirle gaat sportverenigingen helpen de kantine wat gezonder te maken. Niet alleen in aanbod, maar ook financieel. Op de sportbeurs in Gorinchem, die woensdag wordt gehouden, presenteert de groothandel het concept ‘Kantine.nl’, dat bestaat uit een uitgebreid gezond food- en nonfoodpakket, sponsoring van koffiebekers en posters om de sporter te wijzen op het gezondere aanbod. Stefan Smulders van Horesca Smulders wil niet alleen leverancier...

Lees bericht

VITAM hanteert energielabels voor groente en fruit

Catering - Meer duurzame groente en fruit op het bord. Het liefst van Nederlandse bodem en allemaal tenminste met energielabel A of B. Dit is de gedachte achter het ‘Seizoenenkompas’ dat VITAM in samenwerking met Smeding en voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal heeft ontwikkeld. “In ons bedrijfsrestaurant vind je van mei tot en met september aardbeien van Nederlandse bodem met label A en in de wintermaanden geen aardbeien uit verwarmde kassen of...

Lees bericht

De Bierfabriek brouwt eigen bier op Horecava

Beurzen - Tijdens de Horecava realiseert De Bierfabriek een tijdelijke pop-up restaurant met bijna 200 zitplaatsen. Hier kan de bezoeker genieten van het bekende Franse boerderijkippetje, maar ook inspiratie opdoen over het brouwen van bier... er wordt namelijk op de beursvloer bier gebrouwen. De Bierfabriek is een horeca-concept waarin brouwerij, restaurant en café samenkomen. Oprichter Andrea Possa: “Het pop-up restaurant tijdens de beurs is een ambitieus project waar we trots op...

Lees bericht

Zorggroep Charim en Holland Food Service komen met nieuw dienstverleningsmodel

Zorg - Zorggroep Charim uit de regio Zeist en Veenendaal en Holland Food Service een samenwerking aan voor de levering van het totaalpakket eten en drinken, in combinatie met een nieuw dienstverleningsmodel. ‘In een businesscase hebben wij drie keuzemodellen voor eten en drinken uitgewerkt waaruit onze wijk- en locatiemanagers kunnen kiezen,’ aldus Jurriaan van Wezel, manager Centrale Facilitaire Dienst van Charim. ‘De wijk- en locatiemanager kan kiezen uit een basic,...

Lees bericht

Horeca Academie en tuinders delen snackgroenten uit aan vluchtelingen

Actie - Westlandse tuinders van Zwin Brothers en Tommies hebben dit weekend samen met de medewerkers van de Horeca Academie en opleider Threewise radijsjes, snacktomaten en snackkomkommers uitgedeeld aan de vluchtelingen in het voormalige ministerie van Sociale Zaken. Directeur Antoine Defesche van de Horeca Academie attendeerde de twee Westlandse tuinders dat er nog behoefte was aan vitaminen bij de buren van de Horeca Academie. De tuinders waren meteen enthousiast. Antoine...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid