Intensieve samenwerking Appelsientje en Solidaridad

Verduurzaming  - Na een succesvolle testfase in het afgelopen jaar gaan FrieslandCampina Riedel en Solidaridad hun verduurzamingsprogramma bij sinaasappelboeren in Brazilië uitbreiden. Dit gebeurt bij een coöperatie van kleinere en middelgrote familiebedrijven in de deelstaat Paraná, die samen een volume produceren dat anderhalf keer zo groot is als het jaarvolume sinaasappelsap van FrieslandCampina Riedel. FrieslandCampina Riedel, producent van o.a. Appelsientje, werkt intensief samen met Solidaridad aan verduurzaming van...

Lees bericht

{if '1' == '3'}

Primera start met telefoonreparaties

Formulenieuws – Gemaksformule Primera start, in samenwerking met de telerepair group en PostNL, met het aanbieden van een nieuwe dienst; telefoonreparatie. De dienst past in het streven van de formule om meer klanten te trekken. Na een korte pilot, zal de dienst volgend jaar landelijk worden uitgerold bij de 478 winkels. Joost Bakker van Primera: "In onze strategie zetten wij enerzijds in op verdere uitbreiding van het 'cadeau assortiment' en focussen wij...

Lees bericht

{if '2' == '3'}

Aarnink Vleeswaren neemt Huis van Beleg over

Overname - Aarnink Vleeswaren heeft onlangs de aandelen van Huis van Beleg BV overgenomen. De bedrijven werkten al jaren samen, maar door de overname ontstaan er nu meer groeikansen, volgens Ton Aarnink, oprichter en eigenaar van Aarnink Vleeswaren. Aarnink Dengerink uit Meppel is producent van ambachtelijke vlees- en grillwaren. De bedrijfsnaam is het gevolg van de overname van Dengerink Vleeswaren b.v. door Ton Aarnink (directeur/eigenaar van Aarnink grill-...

Lees bericht

{if '3' == '3'}

Tess Posthumus aan de slag bij Krasnapolsky

Hotel - Tess Posthumus, in 2015 uitgeroepen tot Best Female Bartender Worldwide, heeft zich verbonden aan de nieuwe hotelbar The Tailor, die gerealiseerd wordt in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Na de verbintenis van 3*Michelin Chef Jacob Jan Boerma is Posthumus de volgende naam die het hotel nog verder op de gastronomische kaart zet. De cocktailgrootheid zal onder meer de samenstelling van de menukaart en de training van het...

Lees bericht

{if '4' == '3'}

Homies presenteert plannen 2016 op eerste Experiencedag

Bijeenkomst – ‘Marketeers hebben pleinvrees’ en ‘verkopers gaan slecht voorbereid op jaargesprek’. Twee statements van Rob van Herpen, ex-inkoopdirecteur bij Sligro, die tijdens de Homies middagbijeenkomst hard binnenkwamen bij de 200 belangstellenden in de zaal. De lezing van Van Herpen maakte onderdeel uit van een plenair dagprogramma in het Inspirium in Breda, dat ’s morgens startte met een zestal bedrijfsbezoeken naar keuze. Een dag waar het leren van elkaar centraal stond. Van...

Lees bericht

{if '5' == '3'}

Gratis kroketten bij FEBO pop-up automatiek in PC Hooftstraat

Fastservice - FEBO heeft donderdag in de PC Hooftstraat in Amsterdam een pop-up automatiek geopend. De eerste kroket ‘uit de muur’ werd getrokken door sterrenchef Ron Blaauw. De opening van de automatiek in de sjieke PC is onderdeel van de 75-jarige verjaardag die FEBO dit jaar viert. Op de dag van de opening zijn de kroketten gratis. “Onze kroketten passen prima in de PC Hooftstraat”, zegt FEBO-directeur Dennis de Borst. ...

Lees bericht

Nederlandse hotelgast wil gemak en luxe

Onderzoek – De Nederlandse hotelbezoeker wil gemak en luxe, maar daar niet te veel voor betalen. Zes op de tien Nederlanders heeft het afgelopen jaar in een hotel overnacht. Dit blijkt uit onderzoek van AccorHotels. Opvallend is dat het merendeel (97%) wel ontbijt in het hotel. Bij dat ontbijt worden wel luxe producten verwacht, maar echt luxe ontbijten met champagne is aan de Nederlander niet besteed. Slechts 2% vindt champagne onmisbaar bij het...

Lees bericht

Soenil Bahadoer geïnaugureerd als SVH Meesterkok

Horeca - Op 23 november jl. vond in Restaurant de Lindehof ** in Nuenen de inauguratie plaats van Soenil Bahadoer. De patron cuisinier van de Lindehof was op 20 maart geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Ruim 50 gasten, onder wie zeer veel SVH Meesters en chef-koks, woonden de inauguratie bij. Cabaretier en presentator Jörgen Raymann opende het programma en vertelde het fantastisch te vinden om te zien hoe ver Soenil Bahadoer is...

Lees bericht

Bakx Foods introduceert snacklijn PUUR!

Fastservice – Inspelend op de trend naar gezondere en duurzame producten introduceert Bakx Foods een nieuwe lijn gemaksartikelen onder de naam PUUR! De producten gaan, volgens Bakx Foods, terug naar de basis van écht vlees, zonder E-nummers, een hoog vleespercentage en Hollandse afkomst. PUUR! bestaat uit twee burgers, een kipfiletspies en een gehaktbal. Rob Steur, algemeen directeur van Bakx Foods: “Met de PUUR!-lijn spelen we in op de wens van...

Lees bericht

Foodservice stijgt eerste negen maanden met 1,1%

Cijfers – De foodservicemarkt heeft zich de eerste 9 maanden positief ontwikkeld. Met een groei van 1,1 procent ten opzichte van vorige deed de totale markt het licht beter. De horeca steeg met bijna 2% in waarde. Catering in bedrijven en instellingen blijft het lastig houden en daalde met 1,5%, volgens de meest recente cijfers van onderzoekbureau Foodstep. Oorzaken voor de positieve ontwikkeling zijn het gestegen vertrouwen in de economie en de toename in het...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid