McDonald’s nodigt vluchtelingen kinderen uit voor Happy Meal

Fastservice - Restaurantketen McDonald’s heeft vluchtelingenkinderen uit het AZC Azelo in Enschede komende zondag uitgenodigd voor een gratis Happy Meal en het bijwonen van de voetbalwedstrijd FC Twente - NEC. Onder de naam McDonald’s Twente Feestjes wordt de dag gezamenlijk georganiseerd door de restaurantketen en voetbalclub FC Twente. Er zijn kinderen uitgenodigd uit vluchtelingencentrum Azelo en kinderen die zijn geselecteerd door het Jeugdsportfonds Enschede. De initiatiefnemers willen met...

Lees bericht

{if '1' == '3'}

600 frituurders ondersteunden tweede Week van de Friet

Fastservice - De tweede editie van de Week van de Friet, een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders en gehouden van 3 t/m 11 oktober, is volgens de organisatie zeer succesvol verlopen. Meer dan zeshonderd frituurprofessionals hebben zich in de week ingezet om het frietje in een positiever daglicht te zetten. Het frietje past prima in een verantwoorde leefstijl, zegt voorzitter Frans van Rooij van ProFri. “Dat dragen we uit met...

Lees bericht

{if '2' == '3'}

Susan van der Weijden ‘Parel van het Jaar’ in snackbarbranche

Verkiezing - Susan van der Weijden van Snackbar Wip-in in Callantsoog is uitgeroepen tot ‘Parel van het Jaar 2015’, een award van snackbarorganisatie ProFri. Van der Weijden ontving de prijs uit handen van ProFri-voorzitter Hans Hus. De Parel van het Jaar Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een medewerker of medewerkster die zich op een bijzondere manier verdienstelijk maakt en daarmee een voorbeeld is voor iedereen die werkzaam is in de frituursector....

Lees bericht

{if '3' == '3'}

Shell schakelt over op duurzame vleeswaren

Petrol – Shell schakelt vanaf begin december op alle ruim vijftig stations met een deli2go-vestiging over op duurzame vleeswaren. De marktleider is volop bezig het assortiment en de kwaliteit van de stations te verbeteren. Om de service te verbeteren is Shell ook gestart met een Academy voor stationsmedewerkers. Het overschakelen op duurzame vleeswaren en de communicatie daarover ligt gevoelig binnen Shell omdat het bedrijf reacties van NGO-groeperingen vreest. Om die...

Lees bericht

{if '4' == '3'}

Frozen Butcher hamburger krijgt Rainforest keurmerk

Keurmerk – Vandaag wordt het eerste Europese rundvleesproduct met het Rainforest Alliance keurmerk gepresenteerd op de internationale voedselbeurs Anuga in Keulen. De primeur is aan het Nederlandse bedrijf Zandbergen World’s Finest Meat die voor haar nieuwe diepvries hamburgers het rundvlees duurzaam inkoopt bij veebedrijven in Brazilië die werken volgens de strenge criteria van de Rainforest Alliance. Om Rainforest Alliance certificering te verkrijgen moeten veeteeltbedrijven voldoen aan de uitgebreide standaarden van...

Lees bericht

{if '5' == '3'}

Topdrukte op eerste dagen Anuga

Beurzen – Het was zondag dringen op de Duitse levensmiddelenbeurs Anuga. Hoewel aantal bezoekers nog niet is gemeld, was het op sommige momenten in vrijwel elke hal dringen. Traditioneel is de maandag de drukste dag. De beurs werd zaterdag geopend door de Duitse minister van landbouw Schmidt en zijn Griekse collega Apostolou. Griekenland is gastland. Viel de toestroom qua bezoek zaterdag nog mee, zondag was het  topdrukte. Voor vandaag wordt de...

Lees bericht

{if '6' == '3'}

Facilicom start nieuwe horecaformule Brasserie Plato

Horeca – Samen met klant a.s.r. heeft Facilicom het concept Brasserie Plato bedacht. Bij de ontwikkeling is ook de kennis van zusterbedrijf Prorest Catering ingezet. De brasserie is gevestigd in het kantoor van verzekeraar a.s.r. in Utrecht, dat met zo’n 4.000 medewerkers en een totale oppervlakte van 84.000 m² één van de grootste kantoorpanden van Nederland is. Fiona van ’t Hullenaar, directeur Business Support bij a.s.r.: â€...

Lees bericht

ROC-studenten organiseren benefietdiner bij Le Pont Blue

Onderwijs - Op donderdag 15 oktober organiseert Unicef Regio Utrecht samen met de studenten van het Facility, Horeca & Travel College, een mbo-college van ROC Midden Nederland, in Nieuwegein een benefietdiner in restaurant Le Pont Bleu. Tijdens deze avond verzorgen de studenten een driegangendiner in Le Pont Bleu en singer/songwriter Amado de muziek. Daarnaast is er een veiling met lokale producten uit Nieuwegein en omgeving. Van een wijn- en kaaspakket tot...

Lees bericht

Amersfoortse foodhal Het Lokaal haalt half miljoen euro op

Horeca – Een half miljoen euro voor de Amersfoortse foodhal Het Lokaal dankzij 253 particulieren. Een knap staaltje samenwerking van crowdfunding en verschillende financierders, maakt het mogelijk dat de foodhal er komt. Het is uitzonderlijk: een initiatief dat vanuit vier verschillende manieren wordt gefinancierd. Toch lukte het de initiatiefnemers van Het Lokaal om daarmee hun plannen voor Amersfoorts eerste foodhal te realiseren. Na een succesvolle crowdfunding campagne waarbij 253 particuliere investeerders bijna €225.000 inlegden,...

Lees bericht

Kansen in Leisuremarkt zijn niet eenduidig in eten en drinken

Leisure - Hoe krijg je als leisurebedrijf meer omzet uit je verkoop van eten en drinken? Dit thema stond gisteren centraal tijdens een Recron-bijeenkomst in het recent geopende House of Leisure in Oisterwijk. Verzamelgebouw House of Leisure is een voormalige leer(looi)fabriek, waarin veel bedrijven actief zijn die zich richten op de markt voor vrije tijd. Een prima decor om het thema te bespreken, zeker gezien het feit dat...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid