Versformules Exki en Wagamama op Amsterdam Centraal

Reizigersshops - NS Stations presenteerde vandaag de nieuwe huurders die zich gefaseerd vanaf 1 juni vestigen op Amsterdam Centraal. Onder meer de Belgische versformule Exki en de Aziatische foodformule Wagamama zijn de nieuwe bewoners van het station, dat jaarlijks 100 miljoen reizigers 'verwerkt'. Het afgelopen jaar heeft aannemer Kondor Wessels Amsterdam in opdracht van NS Stations het eerste deel van de IJ-hal en de westelijke passage afgebouwd en de algemene ruimtes ingericht....

Lees bericht

{if '1' == '3'}

Julia’s wordt espressobar en lunchroom ineen

Reizigersshops - NS Stations presenteert in de nieuwe IJ-hal en westelijke passage op Amsterdam Centraal een aangepast concept van de Italiaanse foodformule Julia’s. In de ochtend is de locatie namelijk een espressobar met ontbijtproducten, rond de middag is het een lunchroom met Italiaanse specialiteiten. Dit werd vandaag bekend tijdens de presentatie van de nieuwe huurders die zich gefaseerd vanaf 1 juni zullen vestigen op station Amsterdam Centraal. Met de komst...

Lees bericht

{if '2' == '3'}

Paul Bringmann nieuwe voorzitter FSIN

Personalia - Het FoodService Instituut (FSIN) heeft een nieuwe voorzitter. Met ingang van 1 april aanstaande neemt Paul Bringmann de voorzittershamer over van Frederik Masselink. Frederik Masselink neemt op die datum, na de maximale termijn van acht jaar voorzitterschap, afscheid van het FSIN. Paul Bringmann is geen onbekende in de branche. Hij is de bedenker en oprichter van La Place en was tot 2012 ook CEO van de restaurantketen. Paul Bringmann gaat...

Lees bericht

{if '3' == '3'}

Vleesloze dag krijgt bij drie ministeries vervolg

Catering – De vleesloze dag – Meat Less Monday – bij drie ministeries krijgt een vervolg. Volgens berekeningen zou 1 miljoen liter water zijn bespaard in de drie maanden dat er elke maandag minder vlees gegeten werd op de ministeries van Defensie, Infrastructuur en Milieu, Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Buitenlandse Zaken. In drie maanden tijd werd er met gemiddeld 1380 gasten per dag tijdens lunchtijd 160 kilo minder aan vleesproducten gekocht. Dat is ruim 19% minder...

Lees bericht

{if '4' == '3'}

McDonald’s ondersteunt Opschoondag

Fastservice – Hamburgerketen McDonald’s ondersteunt de Landelijke Opschoondag, een jaarlijks initiatief van Stichting NederlandSchoon. Op zaterdag 28 maart 2015 zullen medewerkers van de restaurants samen met scholen, sportverenigingen en buurtbewoners de strijd aan te gaan met zwerfafval. Tijdens de Opschoondag zetten bedrijven, gemeenten en vrijwilligers zich in om zwerfafval in de omgeving op te ruimen. McDonald’s vraagt door de deelname extra aandacht voor het beperken van zwerfafval.  “Wij zien het bestrijden...

Lees bericht

{if '5' == '3'}

Van Geloven krijgt nieuwe investeerder

Industrie - Investeerder TowerBrook Capital Partners L.P wordt de nieuwe eigenaar van snackfabrikant Van Geloven. De Brits/Amerikaanse investeringsmaatschappij neemt de meerderheid van de aandelen over van de snackfabrikant. Het managementteam van Van Geloven neemt een minderheidsbelang in het bedrijf. Peter Doodeman, CEO van Van Geloven zegt over de overname: “Ik ben blij met een nieuwe grote investeerder als TowerBrook. We hebben de afgelopen jaren ontzettend hard gewerkt aan...

Lees bericht

{if '6' == '3'}

Jubilerende Kwalitaria gaat gratis friet uitdelen

Fastservice – Zaterdag 28 maart gaat Kwalitaria, de cafetariaformule van franchise friendly concepts (ffc), een uur lang gratis friet uitdelen, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de winkelformule. Kwalitaria laat dat consumenten weten via een speciale radiocommercial die vandaag van start is gegaan. Ter promotie zijn ruim een half miljoen puntzakjes verspreid met daarop de boodschap van het ‘gratis friet uurtje’. Ook op facebook en via online display advertenties wordt er...

Lees bericht

{if '7' == '3'}

Vegetarische Slager nu ook bij Albert Heijn

Vega - De nieuwe generatie vleesvervangers van de Vegetarische Slager is vanaf deze week in 350 supermarkten van Albert Heijn verkrijgbaar. Het aantal verkooppunten van de Vegetarische Slager groeit daarmee tot 824. Albert Heijn heeft besloten tot opname na een succesvolle proef in de AH XL vestigingen. De producten zijn over twee weken overal verkrijgbaar. Met de extra verkooppunten bereikt de Vegetarische Slager een ruime landelijke dekking. De Vegetarische Slager startte in 2010...

Lees bericht

{if '8' == '3'}

McDonald’s aan de haal met kibbeling

Fastservice – McDonald’s introduceert de McKibbeling in al haar 241 restaurants in Nederland. De McKibbeling is één van de nieuwe producten die McDonald’s dit jaar toevoegt aan haar menu en wordt vanaf nu exclusief verkocht in Nederland. McDonald’s zet dit jaar in op vernieuwing, waaronder van haar producten. Een van de nieuwe introducties dit jaar is de McKibbeling. Debbie de Wagenaar, directielid McDonald’s Nederland: “We willen als McDonaldâ€...

Lees bericht

Van Reusel legt de focus op de frikandel

Industrie – Vanreusel focust in de toekomst verder op de frikandel. De Belgische snackfabrikant doet dit vanwege het succes van de Frikandel XXL. Recent won de fabrikant met de Frikandel Best Bite bovendien een smaaktetst van het Centrum voor Smaakonderzoek (CSO). Het CSO verkoos na een smaaktetest, waaraan zestig mensen deelnamen, de Frikandel Best Bite van de Belgische snackfabrikant Vanreusel als de lekkerste. Het proefpanel testte nog zes andere horeca A-merken...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid