Campina Merk van het Jaar, Coca Cola meest herkenbare verpakking

Verkiezing - Campina is door de Nederlandse supermarktklant verkozen tot Merk van het Jaar 2014. Op de tweede en derde plaats eindigden respectievelijk Mona en Douwe Egberts. De Merk van het Jaar awards werden vandaag voor de achtste achtereenvolgende keer uitgereikt. De uitreiking gebeurde tijdens de Jaarbijeenkomst van de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) in DeFabrique te Utrecht. In een grootschalig consumentenonderzoek, uitgevoerd door EFMI Business School en GfK, werden merken...

Lees bericht

La Place Extra overtreft verwachtingen

Formulenieuws – Binnen twee weken hebben 100.000 deelnemers zich via de app, zich online of in een vestiging, aangemeld voor La Place Extra, het nieuwe loyaliteitsprogramma van La Place. De restaurantketen spreekt van een bijzonder succesvolle introductie. Gasten van La Place die deelnemen aan La Place Extra’s krijgen bij ieder bezoek iets extra’s, gratis. De meeste deelnemers hebben zich aangemeld door de La Place app te downloaden. Met 65.000 downloads stond...

Lees bericht

FHC en Sligro gaan samenwerken in hygiëne-inspecties

Formulenieuws - Sligro en FHC Formulebeheer, initiatiefnemers van het Centraal Fastservicebedrijven (CBF), gaan samenwerken in de hygiëne-inspecties. Adviesbureau Kroonenburg Advies uit ’s-Hertogenbosch gaat de inspecties voor de formules van beide bedrijven verzorgen. Sligro en FHC Formulebeheer willen met de inspecties de kwaliteit in de horeca verbeteren. Volgens Kwaliteitsmanager Ivan Huntjens (Sligro) en Operationeel Manager Michel Rietman (FHC Formulebeheer) gaat kwaliteitszorg het verschil maken bij het exploiteren van fastfood, horeca...

Lees bericht


‘Nieuwe AH Schiphol is springplank naar de rest van Europa’

Formulenieuws – ‘AH supermarkt’ staat er te lezen op de gevel van de nieuwe vestiging van de Zaanse grootgrutter op Schiphol. “Buitenlanders kennen ons nog niet dus daarom de toevoeging supermarkt, net als bij onze vesting aan het Museumplein. Deze locatie op Schiphol is voor ons de springplank naar de rest van Europa”, aldus topman Sander van der Laan bij de opening vandaag. De locatie op Schiphol is herkenbaar als Albert...

Lees bericht

Acht NS-stations krijgen pakketautomaat

Afhaalpunten - Op acht grote NS-stations gaat PostNL pakketautomaten installeren. Klanten die bestellingen hebben gedaan bij een webwinkel kunnen bij deze automaten hun bestellingen ophalen. PostNL heeft dat vandaag bekend gemaakt. De pakketautomaten komen op Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal, Utrecht Centraal, Schiphol, Breda, Eindhoven, Leiden. PostNL heeft de pakketautomaat eerder getest op het station in Almere. De resultaten van die test waren goed. 89 procent van de gebruikers...

Lees bericht

Koffiedrone brengt kopje koffie vliegend

Innovatie - In A Lab, het innovatieve bedrijfscentrum van media & technologie in Amsterdam Noord, is het nieuwe concept ‘Coffee Copter’ geïntroduceerd. Deze koffedrone is geprogrammeerd om binnen A Lab op verschillende verdiepingen koffie rond te vliegen op bestelling. De ‘Coffee Copter’ werkt via een mobiele app op de smartphone. Via de app kan men van achter hun bureau vanaf elke verdieping een koffie bestellen. Bij een bestelling geeft de...

Lees bericht

Maaltijdservice At Your Request in Gelderse Vallei scoort goed bij patiënten

Zorg - Patiënten zijn erg tevreden over de nieuwe maaltijdservice in Ziekenhuis Gelderse Vallei:  zij geven At Your Request een 8,1 als rapportcijfer. Tegelijkertijd blijkt dat patiënten goed met de keuzevrijheid om kunnen gaan.  ‘We zien dat hun voedingsstatus behouden is gebleven’ aldus Nicole de Roos, docent aan Wageningen Universiteit. Eind 2012 voerde het Voedingsziekenhuis De Gelderse Vallei in Ede, als eerste ziekenhuis in Europa, het nieuwe roomservice concept voor...

Lees bericht

Total gaat over op totaal nieuw shopconcept

Petrol – Total Nederland start een test met een volledig nieuw, revolutionair, shopconcept, waarbij de winkel een centraal eiland krijgt waar bakeryproducten, salades en koffie verkrijgbaar is en waar tevens zitgelegenheid is in combinatie impulsartikelen en tabak. Overzichtelijk voor de klant en efficiënt voor de medewerker. Total is tot de conceptinvulling gekomen na gesprekken met klanten, petrolspecialisten  en mensen van binnen en buiten Total . Er is geruime tijd aan de...

Lees bericht

FSIN: Consument heeft geen boodschap meer aan klassieke marktindeling

Foodservice - De Nederlandse markt van eten en drinken verkopen aan consumenten is nog klassiek georganiseerd. Voor thuis eten ga je naar de super, voor eten buiten de deur ga je naar een van de honderden outlets. Maar aan die logica heeft de consument geen enkele boodschap meer. Dat schrijft het FSIn in de nieuwste Beleidsmonitor die recent is verschenen. Supermarkten en horecabedrijven denken ongeveer als volgt volgens het bericht...

Lees bericht

Topchef Tom Boere gaat restaurant Otium in Schiphol-Rijk leiden

Restaurant – Topchef Tom Broere gaat het restaurant Otium in het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport leiden als chef de cuisine. Otium profileert zich hiermee niet alleen als hotelrestaurant, maar nadrukkelijk ook als restaurant voor gasten uit de regio Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Tom Boere werkte bij sterrenrestaurants als de Kersentuin in Amsterdam, Chalet Royal in Den Bosch en La Truffe Noire in Brussel en kookte restaurant inTenz in Rijnsaterwoude...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid