Aanmelden voor Vakjury Awards in de horeca geopend


Verkiezing - Bij de Nederlandse Horeca Prijzen worden dit jaar 5 Vakjury Awards uitgereikt. Geïnteresseerden kunnen zich voor deze horecaprijzen ook zelf aanmelden.

De verkiezing telt de volgende categorieën;

•             Restaurant van het Jaar

•             Cafe van het Jaar

•             Cafetaria van het Jaar

•             Koffiezaak van het Jaar

•             Lunchroom/broodjeszaak van het Jaar

Criteria Vakjury

Wil je in aanmerking komen voor een Vakjury Award in jouw categorie? Stuur dan nu een mail naar vragen @horecaprijzen.nl met als onderwerp "Vakjury Award Aanmelding". Licht in je mail toe in welke categorie je wilt deelnemen en licht toe waarom je in aanmerking moet komen voor een Vakjury Award (wat is er bijzonder/uitzonderlijk aan het bedrijf?). Vergeet niet naam en adres te vermelden en de link naar de website.

Let op: je kunt alleen in aanmerking komen voor een vakjuryprijs als je bij de publieksronde uiteindelijk minimaal 30 bevestigde stemmen behaalt.

Waardevolle titel

Gasten die stemmen kunnen cijfers geven voor criteria als gastvrijheid, ambiance en prijs/kwaliteitverhouding. De titel is ook in de eigen gemeente zeer waardevol voor horecagelegenheden omdat ze positieve aandacht, publiciteit en vaak nieuwe gasten oplevert.

Organisatie

De organisatie van de verkiezing is in handen van Vote Company. Zij organiseren de verkiezing in samenwerking met partners. Vote Company faciliteert bijvoorbeeld ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards en De KVK Innovatie Top 100.

Bron: Vote Company

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nederlandse Horecaprijzen van start met 2 extra juryprijzen

Verkiezing – De nieuwe editie van de Nederlandse Horecaprijzen is van start gegaan. Bij de verkiezing zijn er 3 categorieën terug van weg geweest; Hotel van het Jaar, Strandpaviljoen van het Jaar en Foodtruck van het Jaar. Ook zijn er bij deze editie 2 nieuwe Vakjury Awards bijgekomen, namelijk ‘Best Plant-Based Company’ en Social Employer - Sociaal bedrijf.

Lees bericht


Deadline Horeca Vakjury Awards nadert, meld nu aan!

Verkiezing – Wie worden de winnaars van de Nederlandse Horeca Prijzen? @FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van deze Horeca Awards en vraagt deelnemers, die straks de Jury Award op het Award Festival in Ouwehands Dierenpark willen winnen, op zich nu aan te melden.

Lees bericht

Aanmelden voor Horeca Vakjury Prijzen gestart

Verkiezing – De stemfase voor de Nederlandse Horeca Prijzen is al van start gegaan, maar vanaf nu kunnen horecabedrijven zich ook aanmelden voor de landelijke Vakjury Awards. @FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van de Nederlandse Horeca Prijzen, omdat het initiatief horecabedrijven lokaal en regionaal een goed podium biedt extra promotie te maken.

Lees bericht

Zoektocht naar de leukste koffiezaak van Nederland

Verkiezing - Koffiezaken zijn onmisbaar! Er vinden ontmoetingen plaats tussen mensen die elkaar lang niet gezien hebben, mensen worden er verliefd, er wordt gewerkt en er wordt heerlijke koffie gedronken. Daarom wordt er nu in iedere gemeente van Nederland gezocht naar koffiezaken die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen, en wordt er uiteindelijk één koffiezaak tot de...

Lees bericht


‘Verkiezing als magneet voor goede horecamedewerkers’

Verkiezing - De krapte op de arbeidsmarkt is voelbaar binnen de horeca. Het winnen van een titel bij de Nederlandse Horeca Prijzen kan dan als een magneet werken voor goede ervaren horecamedewerkers. Inmiddels is de stemfase bij deze verkiezing gestart. Maar aanmelden kan nog steeds.

Lees bericht

Winnaars Horeca Prijzen 2020 bekend gemaakt

Verkiezing  - De winnaars van de Nederlandse Horeca Prijzen 2020 zijn gistermiddag in een livestream bekendgemaakt. Diverse horecabedrijven streden in verschillende categorieën de afgelopen periode om de gunst van hun gasten binnen hun eigen gemeente, provincie of als uiteindelijke winnaar van de vakjury.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid