Ad Schaap en Kaj Gorgels starten samen Drippy’s
Horecaconcept - Kaj Gorgels, bekend van YouTube en tv-presentator, start samen met horecaondernemer en CEO van De Beren Ad Schaap en culinair influencer Colin Knopper hamburgerrestaurant Drippy’s. Het horecabedrijf is gevestigd aan het Stadhuisplein in Rotterdam.
Drippy’s richt zich op de populaire smashburgers. Deze staan op het menu in verschillende uitvoeringen. “Na maandenlang voorbereiden, proeven en finetunen is het eindelijk zover. Het is fantastisch om iets wat ooit een idee was nu echt te kunnen openen,” aldus Kaj, die aangeeft dat het een jongensdroom was van hem. “Om dit samen te kunnen doen met doorgewinterde horecaondernemer Ad en culinair specialist Colin, is echt de topping op de burger,” aldus de YouTuber.
Samenwerking
Ad Schaap, CEO van De Beren is geen onbekende in de horecawereld. Hij kent Kaj al jaren en is overtuigd van zijn inzet en ondernemerschap. Schaap: “Kaj is veel meer dan een uithangbord. Zijn betrokkenheid en passie voor dit project zijn groot. Zonder hem of Colin had ik deze stap niet gezet”. Colin Knopper, die naam maakte als culinair influencer, heeft zich o.a. toegelegd op het ontwikkelen van de recepten en smaakcombinaties bij Drippy’s.
Smashburgers van Drippy’s
De smahburgers bij Drippy’s zijn van 100% grasgevoerd rund. Het brood wordt dagelijks vers gebakken en ook de friet is dagvers. Het team wil zich allereerst in Rotterdam bewijzen maar heeft grote plannen voor de toekomst. “We willen niet stoppen bij één vestiging. Dit is het begin van iets veel groters,” aldus Gorgels. “Rotterdam is onze eerste stap, maar we denken zeker verder.”
Bron: Drippy’s/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Met Foodstation by Breakpoint zet Belgische G&V nieuwe standaard
Tankstation – Met Foodstation by Breakpoint, in het gerenoveerd gebouw van Antwerps architect Léon Stynen, luidt G&V Energy Group een nieuw tijdperk in. Het gloednieuwe paradepaardje in het Esso-tankstation in Antwerpen van het Belgische energiebedrijf is er eentje ‘next-level’.
Lees berichtVakprijs voor Restaurant Spetters in Breskens
Verkiezing - Restaurant Spetters in Breskens is uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar door restaurantvereniging JRE-Nederland. Het Zeeuwse restaurant van topkok Laurent Smallegange kreeg de vakprijs toegekend tijdens het Eindejaarsdiner van JRE-Nederland in Maastricht.
Lees berichtKHN bereikt akkoord over nieuwe Horeca-cao
Personeel - KHN is samen met FNV Horeca een nieuwe cao voor de horeca overeengekomen. Er lag al een overeenkomst tussen beide partijen, maar maandag werd bekend dat de achterban van FNV Horeca ook akkoord is.
Lees berichtNederlands Culinair Team wint Zilver en Sustainability Award
Wedstrijd - Het Nederlands Culinair Team, vertegenwoordigd door Tom Lamers en Tim Hoppe, heeft afgelopen week zilver en de Sustainability Award gewonnen tijdens de finale van de Global Chef Challenge in Singapore. Deze wedstrijd werd georganiseerd door het chef-netwerk Worldchefs.
Lees berichtEssense nieuwe high-end cateraar in eventcatering
Eventcatering – Chef-koks Jeroen Robberegt en Jasper Gronert hebben de handen ineen geslagen en zijn een nieuw avontuur aangegaan in de eventcatering met het bedrijf Essense. Met het high-end cateringbedrijf willen zij een nieuwe norm neerzetten op het gebied van culinaire evenementen.
Lees bericht‘Meer mensen dan ooit werkzaam in de horeca’
Analyse - Nieuwe cijfers uit de Arbeidsmarktmonitor Gastvrijheidssector laten zien dat het aantal mensen dat werkzaam is in de horeca een recordhoogte heeft bereikt. Het totaal aantal dienstverbanden komt in 2023 uit op 517.000.
Lees bericht