Ad Schaap en Kaj Gorgels starten samen Drippy’s


Kaj Gorgels, bekend van YouTube, start samen met horecaondernemer Ad Schaap van de Beren en culinair influencer Colin Knopper hamburgerrestaurant Drippy’s / Foto bij: Jasper Mulder

Horecaconcept - Kaj Gorgels, bekend van YouTube en tv-presentator, start samen met horecaondernemer en CEO van De Beren Ad Schaap en culinair influencer Colin Knopper hamburgerrestaurant Drippy’s. Het horecabedrijf is gevestigd aan  het Stadhuisplein in Rotterdam.

Drippy’s richt zich op de populaire smashburgers. Deze staan op het menu in verschillende uitvoeringen. “Na maandenlang voorbereiden, proeven en finetunen is het eindelijk zover. Het is fantastisch om iets wat ooit een idee was nu echt te kunnen openen,” aldus Kaj, die aangeeft dat het een jongensdroom was van hem. “Om dit samen te kunnen doen met doorgewinterde horecaondernemer Ad en culinair specialist Colin, is echt de topping op de burger,” aldus de YouTuber.

Samenwerking

Ad Schaap, CEO van De Beren is geen onbekende in de horecawereld. Hij kent Kaj al jaren en is overtuigd van zijn inzet en ondernemerschap. Schaap: “Kaj is veel meer dan een uithangbord. Zijn betrokkenheid en passie voor dit project zijn groot. Zonder hem of Colin had ik deze stap niet gezet”. Colin Knopper, die naam maakte als culinair influencer, heeft zich o.a. toegelegd op het ontwikkelen van de recepten en smaakcombinaties bij Drippy’s.

 Smashburgers van Drippy’s

De smahburgers bij Drippy’s zijn van 100% grasgevoerd rund. Het brood wordt dagelijks vers gebakken en ook de friet is dagvers. Het team wil zich allereerst in Rotterdam bewijzen maar heeft grote plannen voor de toekomst. “We willen niet stoppen bij één vestiging. Dit is het begin van iets veel groters,” aldus Gorgels. “Rotterdam is onze eerste stap, maar we denken zeker verder.”

Bron: Drippy’s/@FoodClicks

Smashburger van Drippy's Foto's: Stacii Samidin

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Vakprijs voor Restaurant Spetters in Breskens

Verkiezing - Restaurant Spetters in Breskens is uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar door restaurantvereniging JRE-Nederland. Het Zeeuwse restaurant van topkok Laurent Smallegange kreeg de vakprijs toegekend tijdens het Eindejaarsdiner van JRE-Nederland in Maastricht.

Lees bericht




Essense nieuwe high-end cateraar in eventcatering

Eventcatering – Chef-koks Jeroen Robberegt en Jasper Gronert hebben de handen ineen geslagen en zijn een nieuw avontuur aangegaan in de eventcatering met het bedrijf Essense. Met het high-end cateringbedrijf willen zij een nieuwe norm neerzetten op het gebied van culinaire evenementen.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid