AH opent nieuw Home Shop Center en breidt bezorggebied uit


Het nieuwe Home Shop Center van Albert Heijn in Roosendaal / Foto bij: Yasmin Hargreaves

Formulenieuws - Albert Heijn groeit stevig door met e-commerce. De retailer opent een nieuw Home Shop Center in Roosendaal, breidt AH Compact verder uit en vergroot het bezorggebied in België. Hierdoor kunnen honderdduizenden nieuwe huishoudens in Nederland en België de boodschappen vanaf deze week laten thuisbezorgen.

Met de toevoeging van 350.000 huishoudens in Noord-Brabant (Breda, Tilburg, Goirle, 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Eindhoven, Nuenen, Veldhoven, Geldrop) kunnen vanaf vandaag meer dan één miljoen huishoudens met AH Compact hun dagelijkse boodschappen gratis laten thuisbezorgen. De bezorgservice voor één- en tweepersoonshuishoudens werd vorig jaar door Albert Heijn geintroduceerd. Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn: "Met AH Compact hebben we online boodschappen doen voor een grotere groep klanten toegankelijk gemaakt. Met succes. In één jaar tijd is het bezorggebied van AH Compact uitgebreid naar meer dan vijftig steden in Nederland."

Albert Heijn aan huis

In België pakt Albert Heijn door met 'Albert Heijn aan huis'. Vanaf 16 november staat de teller daar op 1,4 miljoen huishoudens die de boodschappen thuis kunnen laten bezorgen. Aan het bezorggebied worden onder andere Knokke, Brugge, Kortrijk, Waregem, Oostende en Roeselare toegevoegd.

Home Shop Center Roosendaal

Om de snelle groei op de online markt in Nederland en België mogelijk te maken, opent Albert Heijn dinsdag het inmiddels achtste Home Shop Center (HSC) in Roosendaal. Het nieuwe HSC heeft een oppervlakte van 23.000 m2 en gaat 40.000 bestellingen per week verwerken voor klanten in België, Roosendaal, Bergen op Zoom, Zeeland en Breda.

Bron: AH/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Geniet & Geef-actie levert ruim halve ton op voor KiKa

Actie - De jaarlijkse actie Geniet & Geef, de beste brouwers voor het goede doel, heeft meer dan een halve ton opgeleverd. De gerealiseerde €50.171 komt volledig ten goede komt aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) en is bestemd voor vernieuwend onderzoek en verschillende activiteiten op het gebied van kinderkanker.

Lees bericht


1.100ste AH opent in het centrum van Delft

Formulenieuws - Albert Heijn opende dinsdag de 1100ste winkel. Het gaat om de vesting aan de Bastiaanpoort 7 in het centrum van Delft. De supermarkt heeft het allernieuwste concept met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovatie. De locatie werd geopend door Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn.

Lees bericht
Thema-attractie World Food Experience opent in 2023

Experience – Eind 2023 gaat de World Food Center Experience open. Bezoekers van dit eerste thema-attractiecentrum kunnen vanaf dat moment met al hun zintuigen voedsel gaan beleven. In de Experience ontdekken bezoekers de complete wereld achter hun eten op een leuke en leerzame manier.

Lees bericht

AH verkoopt voortaan voornamelijk rundvlees uit Nederland

Formulenieuws - De Nederlandse melkkoeien uit het Beter voor Koe, Natuur & Boer-programma gaan voortaan ook voor vlees bij Albert Hein zorgen. Bovendien zet de Zaanse supermarktketen de stap om voor het hele AH-rundvleesassortiment voornamelijk vlees van Nederlandse koeien aan te bieden, bij voorkeur van koeien met weidegang.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid