AH to go introduceert vegan alternatief voor kaasbroodje


Introductie - Albert Heijn introduceert maandag in alle AH to go-locaties een 100% vegan kaasbroodje. Het idee voor de ontwikkeling van de snack is ontstaan in samenwerking met Violife van Upfield en De Graaf Bakeries.

De introductie sluit aan bij de wens van Albert Heijn om het assortiment te vergroten voor de steeds groter groeiende groep vegans en flexitariërs die omwille van het milieu, dierenwelzijn of hun gezondheid minder of geen dierlijke producten eten. Het Violife vegan broodje Gouda flavour is voor €2,00 verkrijgbaar bij alle AH To Go vestigingen in Nederland.

Broodje Gouda flavour

Het Violife vegan broodje Gouda flavour wordt gemaakt met bladerdeeg waarbij de roomboter is vervangen door plantaardige margarine. De kaas is vervangen door Violife Gouda flavour, een plantaardig alternatief voor dierlijke kaas. Alisha van Geest, Brand Manager Violife weet dat veel consumenten niet verwachten dat kaas, room en boter op plantaardige basis écht lekker kan zijn, maar Violife bewijst dat het wel zo is. Ook Christel van Zalk, Category Development Manager bij De Graaf Bakeries heeft die overtuiging, juist omdat alles draait om smaak: “We hebben met trots samengewerkt met de marktleider van plantaardige alternatieven voor kaas om tot een innovatieve ontwikkeling te komen binnen het banketschap.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws1.100ste AH opent in het centrum van Delft

Formulenieuws - Albert Heijn opende dinsdag de 1100ste winkel. Het gaat om de vesting aan de Bastiaanpoort 7 in het centrum van Delft. De supermarkt heeft het allernieuwste concept met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovatie. De locatie werd geopend door Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn.

Lees bericht


AH opent nieuw Home Shop Center en breidt bezorggebied uit

Formulenieuws - Albert Heijn groeit stevig door met e-commerce. De retailer opent een nieuw Home Shop Center in Roosendaal, breidt AH Compact verder uit en vergroot het bezorggebied in België. Hierdoor kunnen honderdduizenden nieuwe huishoudens in Nederland en België de boodschappen vanaf deze week laten thuisbezorgen.

Lees bericht


Thema-attractie World Food Experience opent in 2023

Experience – Eind 2023 gaat de World Food Center Experience open. Bezoekers van dit eerste thema-attractiecentrum kunnen vanaf dat moment met al hun zintuigen voedsel gaan beleven. In de Experience ontdekken bezoekers de complete wereld achter hun eten op een leuke en leerzame manier.

Lees bericht

AH verkoopt voortaan voornamelijk rundvlees uit Nederland

Formulenieuws - De Nederlandse melkkoeien uit het Beter voor Koe, Natuur & Boer-programma gaan voortaan ook voor vlees bij Albert Hein zorgen. Bovendien zet de Zaanse supermarktketen de stap om voor het hele AH-rundvleesassortiment voornamelijk vlees van Nederlandse koeien aan te bieden, bij voorkeur van koeien met weidegang.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid