Ahold Delhaize stelt voor om CEO Frans Muller te herbenoemen


Mogelijk nieuwe termijn voor Frans Muller van Ahold Delhaize

Benoeming – De Raad van Commissarissen van Ahold Delhaize is voornemens om Frans Muller als President en CEO en lid van de Raad van Bestuur te herbenoemen. Dit zou moeten gebeuren tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 12 april 2023.

Peter Agnefjäll, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ahold Delhaize: “We zijn verheugd dat Frans zal doorgaan als President en CEO van Ahold Delhaize, onder voorbehoud van goedkeuring van de aandeelhouders. Sinds hij in juli 2018 in deze rol begon, heeft het bedrijf verder gebouwd op zijn sterke punten. Onder leiding van Frans werd de Leading Together-strategie geïntroduceerd, waardoor het vermogen om haar klanten beter te bedienen werd vergroot.”

Frans Muller werd President en CEO op 1 juli 2018. Daarvoor was hij lid van de Management Board en Deputy Chief Executive Officer en Chief Integration Officer sinds 2016. Voor Ahold Delhaize was Frans de President en CEO van Delhaize Groep.

Bron: Ahold Delhaize/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jan Ernst de Groot wordt Chief Sustainability Officer Ahold Delhaize

Benoeming  – Ahold Delhaize kondigt woensdag aan dat Jan Ernst de Groot is aangesteld als Chief Sustainability Officer (CSO). In deze nieuw gecreëerde functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het succes van de integrale visie, strategie en doelstellingen van Ahold Delhaize met betrekking tot alle aspecten van ecologische duurzaamheid, gezond eten, sociale impact, ethiek, mensenrechten en bestuur.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid