Albert Heijn en KNVB organiseren schoolvoetbalfinale


Het is weer voor het eerst dat de schoolvoetbalfinale gespeeld kan worden

Leisure - Op vrijdag 17 juni komen er 300 jongens en meisjes uit heel Nederland naar de KNVB Campus in Zeist voor de finales van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Albert Heijn zorgt als partner van de KNVB en supporter van voetballend Nederland tijdens alle wedstrijden voor vers fruit als tussendoortje in de rust.

De landelijke schoolvoetbalfinale voor Groep 5 tot en met 8 van het basisonderwijs start met een peptalk van bondcoach Louis van Gaal voor de jonge finalisten. In de week voorafgaand aan de finale krijgen de deelnemers van het toernooi via een digitale warming-up de gelegenheid om met hun klas een vraag voor de bondscoach in te sturen. Deze zal Van Gaal bij de opening van de landelijke finale beantwoorden. Daarnaast heeft de trainer vast wat laatste adviezen en aanmoedigingen voor de aftrap.

Toernooi

Het is voor het eerst sinds 2019 dat het toernooi weer fysiek plaats kan vinden. De vorige twee edities van de schoolvoetbalfinale konden vanwege corona niet doorgaan. Albert Heijn heeft toen samen met de KNVB ‘Schoolvoetbal in de Klas!’ georganiseerd. Johan van der Zanden, directeur Marketing & Communicatie: “Samen maken we ons hard voor een gezonde, sportieve en sterke toekomst voor iedereen. Dat doen we met de verbindende kracht van voetbal om mensen samen meer en met plezier te laten bewegen”.

Bron: AH/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Graaf Bakeries lanceert vegan frikandelbroodje met Nutri-Score B

Introductie – De Graaf Bakeries heeft een vegan frikandelbroodje ontwikkeld. Het broodje is exclusief voor Albert Heijn gemaakt en maakt onderdeel uit van de nieuwe generatie verse snacks op de bakkerij-afdeling van de retailer, passend bij de behoefte aan duurzame en plantaardige snack. Bovendien heeft het vegan frikandelbroodje een Nutri-Score B.

Lees bericht


AH gaat ‘persoonsgerichte maaltijden’ leveren

Formulenieuws  - Albert Heijn start een nieuwe maaltijdservice. Binnenkort verschijnen de eerste bezorgbusjes in het straatbeeld met de tekst ‘Maaltijd Thuis. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.’ Het gaat om ‘persoonsgerichte’ maaltijden voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken in de keuken, of op zoek zijn naar gemak, aldus AH.

Lees bericht

AH gaat meer werk maken van gezonde voeding

Formulenieuws – Meer gezonde producten bij de kassa, een apart schap met gezondere tussendoortjes in de winkel en opname van de sportvoeding van de merken Body & Fit en Barebells. Albert Heijn wil meer werk maken van een gezondere leefstijl en past daarom een aantal zaken vanaf maandag aan.

Lees bericht

‘Beter Eten Festival laat zien waar nu AH staat’

Festival – Albert Heijn organiseerde vrijdag 29 en zaterdag 30 april het eerste Beter Eten Festival in Expo Haarlemmermeer. Ruim 13.000 betalende bezoekers brachten een bezoek aan het festival. AH wilde met het event laten zien dat gezond eten nu al toegankelijker en beschikbaar is. CEO Marit van Egmond van AH daarover: “Maar om het eten echt gezond te maken hebben we nog een...

Lees berichtAH start met verpakkingsvrij boodschappen doen

Formulenieuws  - Albert Heijn lanceert een nieuw zelftapconcept waarmee klanten een groot deel van hun dagelijkse boodschappen duurzamer kunnen verpakken. Klanten vullen hun van huis meegenomen pot of zak, of ter plekke gekochte verpakking, namelijk zelf af. Het gaat om producten zoals muesli, pasta, broodbeleg, thee en noten.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid