Albert Heijn lanceert ‘culinaire lijn’ Culii


Supermarkten - Voor wie deze kerstperiode bijzonder wil eten maar niet zo lang in de keuken wil staan, introduceert Albert Heijn in december iets nieuws: Culii. Dat schrijft de Zaanse supermarkt keten in haar persbericht over de naderende kerstperiode.

Volgens Albert Heijn wordt die bijzonder, omdat mensen de kerstdagen over meerdere dagen gaan vieren, maar ook met minder mensen tegelijkertijd. Albert Heijn introduceert daarom de culinaire lijn Culii, verkrijgbaar in voor-, bij-, hoofd- en nagerechten voor twee personen, met bijzondere ingrediënten en verrassende culinaire combinaties, aldus Albert Heijn.

Elk gerecht uit de Culii-lijn bestaat uit verschillende componenten, waarmee klanten eenvoudig een culinaire maaltijd op tafel kunnen zetten. Culii is er niet alleen met kerst, maar het hele jaar door verkrijgbaar producten die inspelen op het seizoen. Met de fesstdagen zijn dat de rivierkreeftjescocktail met avocadocrème, bietencarpaccio met geitenkaas en hazelnoot, biefstuk Madeira met paddenstoelen, zalmfilet prosecco met pistachenootjes en zeekraal, gegratineerde mini bloemkool, stoofpeertjes in rode wijn, regenboogwortels gekaramelliseerd in honing-sinaasappelsaus en appel peer crumble met blauwe bessen.

Culii is vanaf 17 december verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Bron: Albert Heijn/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Marktaandeel AH groeit naar 35,0% ondanks sluiting enkele AH togo’s

Formulenieuws  - Het marktaandeel van Albert Heijn is in 2020 gestegen naar 35,0% (bron: Nielsen). Vooral de sterke vraag naar thuisbezorging van de boodschappen heeft tot deze groei geleid. AH realiseerde de groei ondanks de sluiting van een aantal Albert Heijn to go's bij universiteiten en zag ook het aantal bezoekers op de stationslocaties fors teruglopen.

Lees berichtOmzetherstel horeca in 2021 gaat voor krimp bij supers zorgen

Analyse – In 2020 stijgt de omzet van supermarkten met 8 procent en van speciaalzaken met 7 procent. Van die groei hangt ongeveer 5 tot 6 procentpunt samen met de corona-uitbraak. Afhankelijk van het tijdstip waarop de horeca weer meer ruimte krijgt zal de omzet van supermarkten in 2021 met 2% en van speciaalzaken met 3% dalen.

Lees bericht
Ook Nijmegen krijgt de gratis AH Compact-service

Formulenieuws  -Inwoners van Nijmegen, Oosterhout en Lent hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om boodschappen te bestellen via AH Compact. Nijmegen en omgeving is daarmee de tweede locatie waar de supermarktketen deze gratis bezorgservice start. Eind september werd AH Compact voor het eerst gelanceerd in Haarlem.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid