Albert Heijn opent dit jaar 35 Grab & Go-locaties


Foto bij: CNSTRCT

Supermarkten – Albert Heijn is onlangs gestart met een nieuw Grab & Go-concept voor de klant die weinig tijd en snel iets te eten en te drinken wil.

Het Grab & Go-onderdeel is inmiddels bij 15 locaties neergezet en voor het einde van dit jaar volgen er nog eens 20 nieuwe locaties. Het concept, dat volcontinu wordt doorontwikkeld, maakt onderdeel uit van een nieuwe serie die in alle AH-winkels wordt uitgerold.

Klanten kunnen bij Grab & Go kiezen uit verse sappen, sandwiches, fruit, snacks en verschillende soorten verse koffie en afrekenen op het zelfscanplein. Juist omdat zij niet de hele winkel door hoeven te lopen is het letterlijk: Grab & Go, zo laat AH weten.

Albert Heijn speelt met het nieuwe concept in op de consumenten die behoefte hebben aan vers, gezond, snel en makkelijk. De supermarkt denkt daarbij vooral aan de klanten die tijdens werk of studie even iets te eten of te drinken willen halen of onderweg zijn.

De eerste Grab & Go module opende in de Albert Heijn op het Delflandplein in Amsterdam.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Albert Heijn lanceert ‘culinaire lijn’ Culii

Supermarkten - Voor wie deze kerstperiode bijzonder wil eten maar niet zo lang in de keuken wil staan, introduceert Albert Heijn in december iets nieuws: Culii. Dat schrijft de Zaanse supermarkt keten in haar persbericht over de naderende kerstperiode.

Lees berichtOok Nijmegen krijgt de gratis AH Compact-service

Formulenieuws  -Inwoners van Nijmegen, Oosterhout en Lent hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om boodschappen te bestellen via AH Compact. Nijmegen en omgeving is daarmee de tweede locatie waar de supermarktketen deze gratis bezorgservice start. Eind september werd AH Compact voor het eerst gelanceerd in Haarlem.

Lees berichtAH start gratis bezorgservice AH Compact

Formulenieuws – Nog steeds geen winstgevende service, maar Albert Heijn zet volop in op de groei van online boodschappen doen met haar bezorgservice. Het bedrijf ziet de toegenomen belangstelling bij de consument en wil een grotere rol spelen in het bezorgen. Niet alleen heeft de supermarktketen de bezorgcapaciteit in krap twaalf maanden verdubbeld, ook lanceert Albert Heijn vandaag een nieuwe, gratis...

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid