Albert Heijn opent dit jaar 35 Grab & Go-locaties


Foto bij: CNSTRCT

Supermarkten – Albert Heijn is onlangs gestart met een nieuw Grab & Go-concept voor de klant die weinig tijd en snel iets te eten en te drinken wil.

Het Grab & Go-onderdeel is inmiddels bij 15 locaties neergezet en voor het einde van dit jaar volgen er nog eens 20 nieuwe locaties. Het concept, dat volcontinu wordt doorontwikkeld, maakt onderdeel uit van een nieuwe serie die in alle AH-winkels wordt uitgerold.

Klanten kunnen bij Grab & Go kiezen uit verse sappen, sandwiches, fruit, snacks en verschillende soorten verse koffie en afrekenen op het zelfscanplein. Juist omdat zij niet de hele winkel door hoeven te lopen is het letterlijk: Grab & Go, zo laat AH weten.

Albert Heijn speelt met het nieuwe concept in op de consumenten die behoefte hebben aan vers, gezond, snel en makkelijk. De supermarkt denkt daarbij vooral aan de klanten die tijdens werk of studie even iets te eten of te drinken willen halen of onderweg zijn.

De eerste Grab & Go module opende in de Albert Heijn op het Delflandplein in Amsterdam.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
‘Consument zoekt straks eerder de discounter op’

Onderzoek – Driekwart van de Nederlander gaat door hoge energierekeningen en inflatie straks andere keuzes maken aanzien van winkels. Discount supermarkten zoals Lidl zullen hiervan profiteren en zien naar verwachting klanten overlopen van o.a. Albert Heijn en Jumbo. Niet alleen worden andere winkels en merken gekozen, ook wordt langer op aanbiedingen gewacht. Dit blijkt uit onderzoek van Q&A.

Lees bericht

AH start met Overblijvers tegen voedselverspilling

Voedselverspilling - Vanaf vandaag kunnen klanten via de AH app in alle Nederlandse Albert Heijn-winkels AH Overblijvers-pakketten reserveren en kopen. Overblijvers zijn producten die aan het eind van de dag overblijven en een naderende houdbaarheidsdatum hebben of uit het assortiment gaan.

Lees bericht


Albert Heijn start samen met Voedselbank ontbijtactie

Actie – Omdat geen enkel kind zonder ontbijt naar school moet start Albert Heijn samen met de voedselbanken de landelijke actie “Op een lege maag kun je niet leren”. Klanten kunnen in de 550 winkels van AH ontbijtproducten kopen en deze doneren aan de Voedselbank. De actie loopt vanaf 29 augustus t/m 4 september.

Lees bericht

Jan Ernst de Groot wordt Chief Sustainability Officer Ahold Delhaize

Benoeming  – Ahold Delhaize kondigt woensdag aan dat Jan Ernst de Groot is aangesteld als Chief Sustainability Officer (CSO). In deze nieuw gecreëerde functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het succes van de integrale visie, strategie en doelstellingen van Ahold Delhaize met betrekking tot alle aspecten van ecologische duurzaamheid, gezond eten, sociale impact, ethiek, mensenrechten en bestuur.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid