Albert Heijn wil op termijn 15 AH to go-locaties met Albron


Formulenieuws – De samenwerking tussen Albert Heijn en horeca- & cateringbedrijf Albron, waarvan @FoodClicks eerder deze week melding maakte, moet uiteindelijk leiden tot zo’n vijftien nieuwe to go-winkels. Als locaties voor uitbreiding zien beide bedrijven vooral mogelijkheden in ziekenhuizen, kantoren en universiteiten.

Sinds eind februari runt Albron de Albert Heijn to go op de campus van Tilburg University. De cateraar kan daar de Albert Heijn to go-formule goed leren kennen met als doel de komende jaren het aantal locaties uit te breiden. Marit van Egmond, CEO Albert Heijn: “De samenwerking met Albron biedt ons de mogelijkheid om klanten op steeds meer plekken onderweg blij te maken met lekkere, verse producten”.

Versterking

Jan Willem Hilbron, commercieel directeur Albron: “Voor Albron is dit een belangrijke volgende stap in de groeistrategie op high-traffic locaties. Met ons conceptportfolio willen we alle verschillende segmenten goed kunnen bedienen, zo ook op de high traffic locaties. Binnen ons portfolio ontbrak nog een sterk retail merk in het convenience segment. Door de samenwerking met Albert Heijn to go hebben we ons portfolio enorm versterkt met het beste Nederlandse convenience merk, daar zijn we uiteraard trots op".

Uitbreiding

Albert Heijn heeft op dit moment 87 to go-winkels op locaties zoals treinstations, universiteiten, ziekenhuizen en tankstations. Eerder deze week maakte Albert Heijn bekend ruim honderd nieuwe Albert Heijn to go's toe te voegen op BP-tankstations.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Uitrol locaties AH to go en bp eindelijk van start

Petrol – De samenwerking was al aangekondigd en de uitbreidingsplannen ook, maar met de opening van een AH to go in bp Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland) gaat de samenwerking tussen beide partijen nu eindelijk van start. Het plan is om dit jaar nog eens 14 bp tankstations om te bouwen, gevolgd door ruim 80 bp tankstations in 2022. Hiermee breiden Albert...

Lees berichtMarkt voor minimarkets bij bedrijfscatering groeit fors door

Bedrijfscatering - Minimarkets als oplossing voor de nieuwe bedrijfscatering maken een exponentiele groei door. De combinatie AH/Selecta heeft nu twintig locaties omgebouwd, alleen zijn die locaties nog niet allemaal operationeel. PURA GO heeft er momenteel meer dan vijftien in bedrijf en daar komen er binnenkort een aantal bij, voor eind juni draaien er meer dan 20 PURA GO’s.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid