Albron kiest voor de bieren van Swinkels Family Brewers


Vlnr. Teun Verheij (Albron),Thijs de Kort (Swinkels), Jan-Willem Hilbron (Albron) en Noud Swinkels

Samenwerking - Albron, het grootste zelfstandige foodservicebedrijf in Nederland, heeft na een tendertraject voor een samenwerking met Swinkels Family Brewers gekozen. Het brede assortiment aan biersoorten, ook in de 0.0 varianten, en de focus op circulariteit zijn bepalend geweest voor de keuze.

De breedte van het aanbod van Royal Swinkels Family Brewers, zoals de bierbrouwer officieel heet, sluit goed aan op de verschillende behoeften van het zeer gevarieerde publiek van de horeca-outlets van Albron. De samenwerking is getekend voor een periode van vijf jaar en start in het eerste kwartaal van 2021. Het betekent dat de bieren van de familiebrouwer beschikbaar zijn op evenementen als de Nijmeegse Vierdaagse, Circuit Park TT-Assen en Keukenhof, maar daarnaast ook op verschillende horecalocaties in stadscentra en shoppingcenters en bij de locaties van Center Parcs.

Groeistrategie

Albron was voor de groeistrategie in horeca op zoek naar een nieuwe partner. Jan Willem Hilbron, Operationeel en commercieel Directeur bij Albron: “We zochten een businesspartner die met ons mee kan denken in de ontwikkeling van onze horecaconcepten in Nederland en België. De belangrijkste speerpunten onder ons beleid zijn erop gericht ons aanbod steeds lekkerder, gezonder en duurzamer te maken”. Naar de mening van Albron heeft Royal Swinkels Family Brewers op dit de categorie alcoholvrije bieren het meest compleet en is het ook een bedrijf dat veel waarde hecht aan duurzaam ondernemen. Thijs de Kort, horecadirecteur Swinkels Family Brewers: “Onze circulariteitsambitie bleek van groot belang voor Albron. Daar zijn wij als familiebedrijf enorm trots op. We zien er naar uit om straks ons brede aanbod aan bieren van Swinkels Family Brewers en Bier&cO terug te zien op de diverse locaties.“ 

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Telesuper bezorgt binnenkort alle online bestellingen Coop-filialen

Interview - Telesuper is een betrekkelijk jonge speler op de markt van boodschappenbezorging, maar wel eentje die fors groeit. Gestart met de bezorging van het Coop-assortiment bij zorginstellingen, kinderdagverblijven en kleinere bedrijfslocaties, gaat het e-commerce bedrijf dit jaar de thuisbezorging regelen voor alle Coop-filialen. En dat vanuit een nieuw duurzaam dc in Almere.

Lees bericht


Albron stelt app voor bedrijfsrestaurantshifts gratis beschikbaar

Catering – Hoe zorg je ervoor dat er niet teveel mensen tegelijkertijd gaan lunchen en de anderhalvemeter-regels worden nagekomen in de bedrijfsrestaurants? Juist met een handige app die mensen in shifts het restaurant laat bezoeken. Albron heeft zo’n app ontwikkeld en stelt deze gratis beschikbaar aan andere bedrijven.

Lees bericht

Center Parcs opent twee parken met ‘Kiwa-coronakeurmerk’

Leisureparken – Center Parcs heropent op 20 mei de parken Het Meerdal in Limburg en Sandur in Drenthe. Beide parken zijn voorzien van een nieuw keurmerk van certificeringsbedrijf Kiwa. Bedrijven die dit keurmerk voeren zijn getoetst op de maatregelen die ze hebben genomen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Lees bericht

Albert Heijn wil op termijn 15 AH to go-locaties met Albron

Formulenieuws – De samenwerking tussen Albert Heijn en horeca- & cateringbedrijf Albron, waarvan @FoodClicks eerder deze week melding maakte, moet uiteindelijk leiden tot zo’n vijftien nieuwe to go-winkels. Als locaties voor uitbreiding zien beide bedrijven vooral mogelijkheden in ziekenhuizen, kantoren en universiteiten.

Lees berichtAlbron opent nieuw concept van Le Perron in Almere

Horeca - Albron opende dit weekend in Almere het bakkerijconcept Le Perron in een nieuw format en een nieuwe Starbucks. In maart komt daar nog eens het nieuwe snackbarconcept Frites Affair bij. Met het circulaire concept The Green House en de eigen exploitatie van Anne&Max ontwikkelt de voormalige cateraar zich steeds meer tot volwaardig horecabedrijf.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid