Albron opent nieuw Italiaans street foodconcept Strada


Eerste Strada street food Italiano opent in Amsterdam Noord / Foto bij: Albron

Horecaformule - In Amsterdam Noord heeft Albron donderdag Strada Street Food Italiano geopend. In dit is een nieuwe, eigen concept van het horeca- en cateringbedrijf draait het vooral om pizza en worden verschillende varianten van plaatpizza’s aangeboden; food dat kan worden gedeeld.

Strada richt zich op de originele smaken van pizza. ‘Echt goede pizza, zoals alleen de Italianen deze kennen, herken je aan Semplicità, eenvoud,’ zegt de horecaformule op de website. De pizza is een authentiek product en heeft weinig toevoeging nodig. ‘Bij ons zie je dan ook alleen pure en eerlijke ingrediënten van voortreffelijke kwaliteit, zoals ons deeg van zuurdesem’. Naast plaatpizza’s worden er ook verschillen soorten past aangeboden.

Een tweede Strada wordt momenteel gebouwd in het Stadshart in Amstelveen. Deze locatie is de laatste van een viertal locaties die Albron in het populaire winkelgebied opent. Eerder opende het horecabedrijf uit De Meern een Anne&Max en Coffeecompany en de eigen formules Frites Affairs. Albron werkt in de ontwikkeling van de winkelconcepten samen met vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco-Westfield.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDomino’s pizza ook vanuit de muur in Bobbejaanland

Leisure - Bezoekers van Bobbejaanland kunnen voortaan hun favoriete Domino’s Pizza uit de muur halen bij het pretpark. ADM Automaten heeft daar automaat geplaatst, die hetzelfde werkt als de standaard automaten, maar wel is aangepast aan het formaat van de pizza.

Lees bericht

De Pizzabakkers komen met plant-based pizza

Formulenieuws – De Pizzabakkers komen in april met een plant-based pizza, die ontwikkeld is met een team van plant-basedspecialisten. De plant-based pizza, met de naam ’Nduja Vegana, staat vooralsnog tijdelijk op het menu.

Lees bericht

‘Pizza margherita is onverslaanbaar populair’

Analyse – Elke dag in het jaar staat wel ergens voor, zo is 9 februari in een aantal landen Nationale Pizzadag. Niemand weet waarom, maar het is wel de bedoeling dat je op die dag een pizza deelt met familieleden en vrienden. Een beter excuus om een pizzaatje te bestellen bestaat er niet, volgens Deliveroo en dus ging de bezorgdienst kijken welke...

Lees bericht


Naast pizza en hamburger is het vooral vegetarisch bij Thuisbezorgd

Analyse - De pizza, hamburger en kapsalon zijn al jaren verreweg de meest bestelde gerechten in Nederland bij thuisbezorging, maar toch rukken andere producten op. Vooral vegetarisch komt vaker voor op de bestellijstjes bij Thuisbezorgd, zo laat het bedrijf weten. Thuisbezorgd.nl, het grootste platform voor het bestellen van eten in Nederland, deed voor het eerst onderzoek naar het eet-...

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid