Albron opent nieuw concept van Le Perron in Almere


Het nieuwe bakkerijconcept van Le Perron in Almere

Horeca - Albron opende dit weekend in Almere het bakkerijconcept Le Perron in een nieuw format en een nieuwe Starbucks. In maart komt daar nog eens het nieuwe snackbarconcept Frites Affair bij. Met het circulaire concept The Green House en de eigen exploitatie van Anne&Max ontwikkelt de voormalige cateraar zich steeds meer tot volwaardig horecabedrijf.

Het nieuwe bakkerijconcept Le Perron is geïnspireerd op de Franse manier van leven. Het ‘joie de vivre’-gevoel moet terugkomen in sfeer en inrichting . De formule richt zich op de gasten die op zoek zijn naar kwaliteit, maar ook gemak. Daarom vers belegde broodjes en Franse patisseriespecialiteiten. Maar klanten kunnen er ook terecht voor een kop koffie en een salade, al dan niet voor consumptie ter plekke of om te worden meegenomen.

Creatieve insteek

De locatie in De Diagonaal in Almere Centrum heeft veel elementen in het interieur uit de bakkerijwereld. Zo zijn er tegeltjes gemaakt van zoutdeeg en bestaat een deel van de muur uit oude bakvormen van stokbroden. Ook in de aanduiding van producten is gezocht naar een creatieve insteek. Zo zijn woordcombinaties gemaakt van Nederland en Frans. Het assortiment kent daardoor een croitaartje en een pain au chocolat of pain bohémien.

Albron breder actief

Inmiddels heeft Albron diverse Starbucks in eigen beheer en opent het ook steeds vaker locaties met bestaande shopformules zoals Anne&Max. Het exploiteren van horeca onder het dak van een ander, wat Albron altijd vertelde te doen, heeft door die activiteiten een bredere betekenis gekregen. Steeds vaker laat het bedrijf zien op eigen kracht, of in samenwerking met andere partijen tot nieuwe concepten te komen. Het nieuwe concept van Le Perron in Almere werd aanvankelijk samen met de Market Food Group ontwikkeld voor de stationsgebieden, maar krijgt nu op high traffic-locaties een volledig eigen invulling. Albron heeft daarnaast concepten voor de leisuremarkt, de zorgsector en verblijfsgelegenheden voor scholen en bedrijven, en andere high traffic-gebieden.

Bron: @FoodClicks

Interieur van Le perron
Creatieve benamingen voor de producten zoals Escargot zalm & spinazie

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nederlandse brouwers zien moeizaam herstel biermarkt

Biermarkt – De Nederlandse brouwers zien dat door versoepeling van de coronamaatregelen er steeds meer mag, maar ziet dat niet terug in de bierverkoop. Die blijft vooralsnog achter bij vorig jaar en ver bij het jaar daarvoor. De biermarkt is dus nog lang niet hersteld concluderen de brouwers en daarom roepen zij het kabinet op om de geplande accijnsverhoging achterwege te...

Lees bericht


Albron neemt De Buurtboer over

Overname - Albron heeft De Buurtboer, leverancier van bedrijfslunches overgenomen van de beide oprichtsters. Albron versterkt hiermee haar portfolio aan oplossingen voor eten en drinken op het werk.

Lees bericht

Starbucks lanceert nieuw koffie-concept met warme en koude dranken

Introductie – Starbucks komt met een nieuw ‘Self-Serve’- koffieconcept. Deze zelfbedieningsautomaat is de eerste van Starbucks die zowel warme als ijskoude dranken serveert, samen met zuivelvrije melkalternatieven. De nieuwe automaat, maakt onderdeel uit van het We Proudly Serve Starbucks Coffee Program, dat samen met Nestlé Professional is opgezet. Eerste kennismaking in Nederland voor consumenten zal zijn bij enkele Shell-tankstations.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid