Formulenieuws - Anne&Max wil volgend jaar nog zeker vijf vestigingen openen. Amsterdam en Rotterdam staan al gepland, maar ook Albron gaat, na winkelcentrum Leidsenhage, in het centrum van Apeldoorn een tweede locatie exploiteren.
Anne&Max wilt dé huiskamer in de stad zijn die haar gasten elke dag verrast met heerlijke biologische producten, gastvrije service in karakteristieke panden met een eigentijds interieur. De afgelopen jaren zat de groei er al in qua locaties, maar de keten wil verder groeien.
Freshfood&Coffeecafe is om de groei gerealiseerd te krijgen op zoek gegaan naar partners. Een van die partners is Albron, maar ook franchisers worden gezocht. Voor de vestigingen Amsterdam en Rotterdam bijvoorbeeld, die al op de planning staan, worden nog ondernemers gezocht. Apeldoorn wordt zoals gezegd geëxploiteerd door Albron en zal nog dit jaar de deuren openen.
De vestiging in Amsterdam ligt tegenover de NDSM werf, aan de overzijde van het water ontwikkelen zich de nieuwe Houthavens. Anne&Max wil zich daar vestigen begin 2020. Rotterdam heeft al een Anne&Max aan de Korte Hoogstraat, maar daar liggen mogelijkheden voor een tweede locatie. De locatie is al aangetrokken, alleen ontbreekt de ondernemer nog. De bedoeling is dat deze vestiging in het eerste kwartaal van 2020 opengaat.
Bron: @FoodClicks
Formulenieuws - Anne&Max wil volgend jaar nog zeker vijf vestigingen openen. Amsterdam en Rotterdam staan al gepland, maar ook Albron gaat, na winkelcentrum Leidsenhage, in het centrum van Apeldoorn een tweede locatie exploiteren.
Anne&Max wilt dé huiskamer in de stad zijn die haar gasten elke dag verrast met heerlijke biologische producten, gastvrije service in karakteristieke panden met een eigentijds interieur. De afgelopen jaren zat de groei er al in qua locaties, maar de keten wil verder groeien.
Freshfood&Coffeecafe is om de groei gerealiseerd te krijgen op zoek gegaan naar partners. Een van die partners is Albron, maar ook franchisers worden gezocht. Voor de vestigingen Amsterdam en Rotterdam bijvoorbeeld, die al op de planning staan, worden nog ondernemers gezocht. Apeldoorn wordt zoals gezegd geëxploiteerd door Albron en zal nog dit jaar de deuren openen.
De vestiging in Amsterdam ligt tegenover de NDSM werf, aan de overzijde van het water ontwikkelen zich de nieuwe Houthavens. Anne&Max wil zich daar vestigen begin 2020. Rotterdam heeft al een Anne&Max aan de Korte Hoogstraat, maar daar liggen mogelijkheden voor een tweede locatie. De locatie is al aangetrokken, alleen ontbreekt de ondernemer nog. De bedoeling is dat deze vestiging in het eerste kwartaal van 2020 opengaat.
Bron: @FoodClicks
Catering - ISS, Leo Catering en Sodexo committeren zich aan de doelstelling van Wakker Dier om dierlijke producten voor een groot deel te vervangen door plant-based. Daarmee hebben alle grotere bedrijfscateraars gehoor gegeven aan de wens van Wakker Dier.
Overname - Albron laat weten succesvol de overname van Hutten, branchegenoot in de catering- en hospitalitysector, te hebben afgerond. Volgens de foodservice-organisatie Albron kan het met deze strategische overname haar positie als marktleider uitbreiden, haar dienstenaanbod verder verbreden en meer maatschappelijke impact maken.
Leisure – Center Parcs en Albron hebben vandaag bekendgemaakt dat zij het contract verlengen tot 30 september 2035. Onderdeel van de afspraken is dat de komende jaren, in meer dan 100 outlets, unieke, speciaal voor Center Parcs ontwikkelde horecaconcepten worden uitgerold. Eten en drinken op de vakantieparken moet mensen samenbrengen en laten genieten.
Overname - Albron is voornemens om branchegenoot Hutten over te nemen. Beide bedrijven vullen elkaar goed aan en versterken elkaars posities. De overname moet nog worden voorgelegd aan de Autoriteit Consument en Markt.
Leisure – Vakantieparkorganisatie Center Parcs gaat voor het eerst in dertien jaar weer zelf een restaurant in Nederland beheren. Het restaurant komt op het compleet vernieuwde Zuiderzoet in Zeewolde.
Rapport - Op donderdag 30 mei vond het congres over kansen en uitdagingen voor biologische producten in de horeca plaats. Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) en The Food Research Company hebben voor het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit onderzocht hoe biologische producten beter afgezet kunnen worden in de horeca.