Albron opent tweede locatie Anne&Max


Formulenieuws - Anne&Max wil volgend jaar nog zeker vijf vestigingen openen. Amsterdam en Rotterdam staan al gepland, maar ook Albron gaat, na winkelcentrum Leidsenhage,  in het centrum van Apeldoorn een tweede locatie exploiteren. Anne&Max wilt dé huiskamer in de stad zijn die haar gasten elke dag verrast met heerlijke biologische producten, gastvrije service in karakteristieke panden met een eigentijds interieur. De afgelopen jaren zat de groei er al in qua locaties, maar de keten wil verder groeien. Freshfood&Coffeecafe is om de groei gerealiseerd te krijgen op zoek gegaan naar partners. Een van die partners is Albron, maar ook franchisers worden gezocht. Voor de vestigingen Amsterdam en Rotterdam bijvoorbeeld, die al op de planning staan, worden nog ondernemers gezocht. Apeldoorn wordt zoals gezegd geëxploiteerd door Albron en zal nog dit jaar de deuren openen. De vestiging in Amsterdam ligt tegenover de NDSM werf, aan de overzijde van het water ontwikkelen zich de nieuwe Houthavens. Anne&Max wil zich daar vestigen begin 2020. Rotterdam heeft al een Anne&Max aan de Korte Hoogstraat, maar daar liggen mogelijkheden voor een tweede locatie. De locatie is al aangetrokken, alleen ontbreekt de ondernemer nog. De bedoeling is dat deze vestiging in het eerste kwartaal van 2020 opengaat. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Anne&Max wil volgend jaar nog zeker vijf vestigingen openen. Amsterdam en Rotterdam staan al gepland, maar ook Albron gaat, na winkelcentrum Leidsenhage,  in het centrum van Apeldoorn een tweede locatie exploiteren. Anne&Max wilt dé huiskamer in de stad zijn die haar gasten elke dag verrast met heerlijke biologische producten, gastvrije service in karakteristieke panden met een eigentijds interieur. De afgelopen jaren zat de groei er al in qua locaties, maar de keten wil verder groeien. Freshfood&Coffeecafe is om de groei gerealiseerd te krijgen op zoek gegaan naar partners. Een van die partners is Albron, maar ook franchisers worden gezocht. Voor de vestigingen Amsterdam en Rotterdam bijvoorbeeld, die al op de planning staan, worden nog ondernemers gezocht. Apeldoorn wordt zoals gezegd geëxploiteerd door Albron en zal nog dit jaar de deuren openen. De vestiging in Amsterdam ligt tegenover de NDSM werf, aan de overzijde van het water ontwikkelen zich de nieuwe Houthavens. Anne&Max wil zich daar vestigen begin 2020. Rotterdam heeft al een Anne&Max aan de Korte Hoogstraat, maar daar liggen mogelijkheden voor een tweede locatie. De locatie is al aangetrokken, alleen ontbreekt de ondernemer nog. De bedoeling is dat deze vestiging in het eerste kwartaal van 2020 opengaat. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Albron neemt De Buurtboer over

Overname - Albron heeft De Buurtboer, leverancier van bedrijfslunches overgenomen van de beide oprichtsters. Albron versterkt hiermee haar portfolio aan oplossingen voor eten en drinken op het werk.

Lees bericht
Albron neemt Coffeecompany over van JDE Peet’s

Overname - Albron wil per 1 juli 2021 de keten Coffeecompany overnemen van JDE Peet’s en daarmee de eigen positie op high traffic-locaties versterken. De overname is onderdeel van een bredere ambitie om verder te groeien als foodservice-organisatie die richting geeft aan de markt, aldus Albron vandaag in een toelichting.

Lees berichtTelesuper bezorgt binnenkort alle online bestellingen Coop-filialen

Interview - Telesuper is een betrekkelijk jonge speler op de markt van boodschappenbezorging, maar wel eentje die fors groeit. Gestart met de bezorging van het Coop-assortiment bij zorginstellingen, kinderdagverblijven en kleinere bedrijfslocaties, gaat het e-commerce bedrijf dit jaar de thuisbezorging regelen voor alle Coop-filialen. En dat vanuit een nieuw duurzaam dc in Almere.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid