Albron opent vier nieuwe horecaconcepten in Tilburg


Opening van Frites Affairs, een van de vier nieuwe horecalocaties in Tilburg van Albron / Foto bij: Albron

Formulenieuws – Albron heeft in de vernieuwde Emmapassage in Gemeente Tilburg op één dag vier nieuwe horecawinkels geopend. Het gaat om locaties van Frites Affairs, Strada Street Food Italiano, Anne&Max en Coffeecompany.

Vorig jaar opende Albron ook al een viertal locaties van deze formules in het Stadshart in Amstelveen. Die keuze werd toen gemaakt in samenwerking met vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco-Westfield, een partij waarmee Albron wel vaker samenwerkt. Zo heeft het met deze vastgoedpartij ook street brands uit de eigen portfolio winkelformats geopend in Westfield Mall of the Netherlands nabij Den Haag en in het Stadshart Zoetermeer.

Met inzet van de verschillende horecaconcepten wil Albron beleving toevoegen aan een winkelcentrum of stadshart. Albron: “Online is alles te koop, dus in winkelgebieden zoeken mensen een bijzondere ervaring en beleving. Dat kunnen we bieden met een slimme mix van bijzondere winkels en conceptmatige horeca. Met sterke merken dus”.

Bron: Albron/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Anne&Max wil groeien om meer impact te maken op omgeving

Interview - Wobbe van Zoelen van ontbijt- en lunchformule Anne&Max blijft duurzaam ondernemen. Begin oktober maakte hij een statement door de plantaardige melk die op de locaties wordt gebruikt, vijf cent goedkoper te maken dan koemelk. En in november opende hij zijn eerste flagshipstore met slimme techniek in het centrum van Haarlem, vlakbij de plek waar het Anne&Max...

Lees bericht
Sociale franchiseketen Brownies&downieS naar Albron

Formulenieuws - Per 1 september 2022 zal de sociale franchiseformule Brownies&downieS onderdeel worden van Albron. Bij Brownies&downieS hebben medewerkers met een beperking de hoofdrol. Lokaal ondernemerschap, kwalitatieve horeca en volwaardige banen voor bijzondere medewerkers vormen de belangrijkste elementen van het landelijke succes van de sterke horecaketen.

Lees bericht


Anne&Max, Strada en Coco & Sebas in Stadshart Amstelveen

Winkelcentrum - Stadshart Amstelveen breidt haar winkelaanbod uit met Anne&Max, Strada en Coco & Sebas. Het winkelcentrum wil met de horeca uitbreiding nog beter inspelen op de wensen van de bezoekers. Onderzoek wees uit dat er behoefte was aan een verdere uitbreiding van eet- en drinkgelegenheden.

Lees bericht

Albron opent nieuw Italiaans street foodconcept Strada

Horecaformule - In Amsterdam Noord heeft Albron donderdag Strada Street Food Italiano geopend. In dit is een nieuwe, eigen concept van het horeca- en cateringbedrijf draait het vooral om pizza en worden verschillende varianten van plaatpizza’s aangeboden; food dat kan worden gedeeld.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid