Alcoholvrij proosten voor aandacht personeelstekort Horeca'


Horeca-actie - Op donderdag 16 januari 2020 proosten meer dan 1300 mensen in de hoop een nieuw wereldrecord neer te zetten. De wereldrecordpoging wordt georganiseerd door Nationale Horecadag in samenwerking met Heineken 0.0 en Royal Club en wordt gehouden om aandacht te vragen voor het groeiende tekort aan horecamensen. De wereldrecordpoging vindt plaats op de vakbeurs Horecava in de RAI in Amsterdam. Lennart Maas, organisator van de Nationale Horecadag: “Er zijn ruim 23.000 vacatures in de horeca en daarom willen we met deze wereldrecordpoging laten zien hoe leuk het is om in de horeca te werken. Tijdens een borrel, etentje of een weekendje weg ontstaan momenten van verbinding,  En daar hoort vaak een toost bij, op een bijzonder moment in iemands leven of gewoon op een leuke avond met vrienden. Horeca staat voor saamhorigheid en gezelligheid.” Oproep Nationale Horecadag roept horecaprofessionals– en studenten op om mee te doen aan de toost. Ook alle bezoekers van de Horecava en iedereen uit de buurt kunnen meedoen. Maarten Wessels doet de kick off van de toost:  “Wat is er nu mooier dan op de vakbeurs voor de horeca een wereldrecord neer te zetten? Samen brengen we een toost uit op alle horecaprofessionals in Nederland.” Alcoholvrij De grootste toost wordt gedaan met het alcoholvrije bier van Heineken: Heineken 0.0 en de Ginger Ale Lemongrass van Royal Club. Om te laten zien dat je ook met alcoholvrije dranken kunt proosten op mooie momenten. Bron: Nationale Horecadag Horeca-actie - Op donderdag 16 januari 2020 proosten meer dan 1300 mensen in de hoop een nieuw wereldrecord neer te zetten. De wereldrecordpoging wordt georganiseerd door Nationale Horecadag in samenwerking met Heineken 0.0 en Royal Club en wordt gehouden om aandacht te vragen voor het groeiende tekort aan horecamensen. De wereldrecordpoging vindt plaats op de vakbeurs Horecava in de RAI in Amsterdam. Lennart Maas, organisator van de Nationale Horecadag: “Er zijn ruim 23.000 vacatures in de horeca en daarom willen we met deze wereldrecordpoging laten zien hoe leuk het is om in de horeca te werken. Tijdens een borrel, etentje of een weekendje weg ontstaan momenten van verbinding,  En daar hoort vaak een toost bij, op een bijzonder moment in iemands leven of gewoon op een leuke avond met vrienden. Horeca staat voor saamhorigheid en gezelligheid.” Oproep Nationale Horecadag roept horecaprofessionals– en studenten op om mee te doen aan de toost. Ook alle bezoekers van de Horecava en iedereen uit de buurt kunnen meedoen. Maarten Wessels doet de kick off van de toost:  “Wat is er nu mooier dan op de vakbeurs voor de horeca een wereldrecord neer te zetten? Samen brengen we een toost uit op alle horecaprofessionals in Nederland.” Alcoholvrij De grootste toost wordt gedaan met het alcoholvrije bier van Heineken: Heineken 0.0 en de Ginger Ale Lemongrass van Royal Club. Om te laten zien dat je ook met alcoholvrije dranken kunt proosten op mooie momenten. Bron: Nationale Horecadag

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Dirk van den Broek opent Dirk Pitstop voor Formule 1 fans

Formulenieuws – Supermarktketen Dirk van den Broek opent, tijdens het aankomende raceweekend in Zandvoort, een speciale gemakswinkel met de naam Dirk Pitstop. De tijdelijke winkel is geopend van donderdag 2 september tot en met zondagavond 5 september, en zit recht tegenover het station in Zandvoort.

Lees bericht


Horecadag wordt Week van de horeca met verkiezing

Actieweek – De Nationale Horecadag wordt dit jaar de Week van de horeca en vindt plaats van 20 tot en met 25 september. Als aftrap van de Week van de horeca wordt een landelijke verkiezing in het leven geroepen, Het leukste horecateam van Nederland.

Lees bericht

Robbert de Veen maakt ‘s werelds duurste hamburger

Record - Robbert Jan de Veen van cafetaria De Daltons in Voorthuizen is er met zijn ‘The Golden Boy’ in geslaagd het officiële wereldrecord binnen te halen van de duurste hamburger ter wereld. The Golden Boy is een zeer exclusieve burger, gemaakt van Wagyu A5 vlees met onder andere Beluga kaviaar, Engelse cheddar van Wyke Farms en barbecuesaus gemaakt...

Lees bericht

Eigenaar van Loetje zoekt meer dan 300 medewerkers

Restaurants - De horecagroep Restaurant Company Europe (RCE), eigenaar van Loetje, heeft forse groeiplannen en is op zoek naar zo’n 300 medewerkers. Vooral met de biefstukkenrestaurantketen Loetje heeft de groep ambitieuze plannen. Jaarlijks moeten er 6 tot 8 restaurants bijkomen.

Lees bericht



Horeca Bingo Spektakel trekt 45.000 bezoekers

Groothandel – Het door Bidfood in samenwerking met de Horecava, Horecabrains en diverse partners georganiseerde Horeca Bingo Spektakel trok gisteravond 45.000 online kijkers. De avond vol entertainment werd gepresenteerd door Ruben Nicolai met muziekentertainment van onder andere André Hazes en René le Blanc.

Lees bericht



© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid