Aldi start landelijke mediacampagne ‘Natuurlijk wel. Aldi’


Supermarkt - De naar eigen zeggen altijd bescheiden uitvinder van discount lanceert vandaag een nieuwe merkcampagne: ‘Natuurlijk wel. Aldi’. Voor het eerst sinds de komst van Aldi naar ons land zullen er van de discounter ook commercials op tv te zien zijn.

Met de nieuwe campagne geeft Aldi zogezegd antwoord op alles waarvan de consument nooit had gedacht dat dit mogelijk zou zijn bij de discounter. ‘Zeg je kwaliteit, zeg je Aldi? Natuurlijk wel.’ Of ‘Smaakmakers kiezen Aldi? Natuurlijk wel.’ Aldi wil de consument laten (her)ontdekken hoe aantrekkelijk discount is.

De merkcampagne, die in samenwerking met reclamebureau INDIE Amsterdam is gemaakt, is vandaag gelanceerd op de winkelvloer, in de landelijke dagbladen, online, op radio en voor het eerst in de geschiedenis van ALDI, op TV in Nederland. Acteur, komiek en filmregisseur Diederik Ebbinge is de nieuwe stem van de ALDI- commercial.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Aldi gaat kassaloze winkel openen in Utrecht

Supermarkt – Discounter Aldi gaat een kassaloze winkel openen. De opening van de winkel  op de hoek van de Oudegracht en de Lange Viestraat in Utrecht staat begin 2022 gepland. Binnen de Europese groep van bedrijven van ALDI Nord is het nieuwe filiaal in Utrecht als testlocatie aangewezen.

Lees berichtTweede Bufkes-vestiging open bij Plus-supermarkt

Formulenieuws - Plus supermarkt in Budel-Schoot heeft op 6 september de deuren geopend van de supermarkt Bufkes. Het is de tweede Plus-supermarktlocatie met het Bourgondische lunchconcept. In beide supermarkten heeft Bufkes zich gevestigd als shop-in-shop locatie.

Lees bericht

Dirk van den Broek opent Dirk Pitstop voor Formule 1 fans

Formulenieuws – Supermarktketen Dirk van den Broek opent, tijdens het aankomende raceweekend in Zandvoort, een speciale gemakswinkel met de naam Dirk Pitstop. De tijdelijke winkel is geopend van donderdag 2 september tot en met zondagavond 5 september, en zit recht tegenover het station in Zandvoort.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid