Alex Miller nieuwe CEO Alimentation Couche-Tard


Alex Miller, per 6 september de nieuwe Chief Executive Officer van Alimentation Couche-Tard Inc. / Foto bij: Alimentation Couche-Tard Inc.

Benoeming - De Raad van Bestuur van Alimentation Couche-Tard Inc. heeft Alex Miller benoemd tot tot voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer. Hij gaat de functies bekleden met ingang van 6 september 2024. Miller is momenteel de Chief Operating Officer van de onderneming, die in Nederland de tankstations van TotalEnergies-locaties exploiteert en ombouwt naar Circle K.

Brian Hannasch, de huidige voorzitter en Chief Executive Officer van Alimentation Couche-Tard Inc., zal zijn functies neerleggen en aangesteld worden als speciaal adviseur voor zowel de nieuwe voorzitter en CEO als voor Alain Bouchard, oprichter en uitvoerend voorzitter van de Raad van Bestuur. “Namens de Raad van Bestuur van Couche-Tard wil ik Alex Miller feliciteren met zijn benoeming”, aldus Alain Bouchard. “Couche-Tard heeft in zijn bijna 45-jarige geschiedenis slechts twee CEO’s gehad, en we nemen deze benoeming uiterst serieus. De Raad van Bestuur en ik zijn al enkele jaren bezig met het plannen van een ordelijke en naadloze opvolging, en we hebben het proces zorgvuldig beoordeeld en mogelijke kandidaten. Het is voor ons belangrijk dat onze volgende CEO uit het bedrijf komt en onze waarden, cultuur en op groei gerichte mentaliteit volledig omarmt. Om deze redenen hebben we er het volste vertrouwen in dat Alex de beste persoon is om onze volgende voorzitter en CEO te zijn.”

Bron: Alimentation Couche-Tard Inc./@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsBeta wordt Drive: dé brancheclub voor retail langs de weg

Tankstations - Belangenverenging Energie- en Tankstations (BETA) heet vanaf dinsdag 12 juni Drive, de retail infrastructuur vol energie. Dat laat de belangenvereniging weten op de eigen website, die ook volledig in de nieuwe look-and-feel van Drive is te zien. De belangenvereniging heeft tot de transformatie besloten tijdens de algemene ledenvergadering op landgoed Oranjerie Hydepark in Doorn.

Lees bericht


Alles in één keer afrekenen? Circle K doet het

Buitenland – Circle K, het shopformat voor tankstations van het Canadese retailbedrijf Alimentation Couche-Tard Inc., is in Scandinavië gestart met het afrekenen van meerdere artikelen in één keer. De betaalwijze past in de strategie van het retailbedrijf om het voor de reiziger steeds gemakkelijker te maken.

Lees bericht


Lekkerland toont veel shopoplossingen op UNITI expo

Vakbeurzen - Op de UNITI expo in Stuttgart, een toonaangevende beurs op het gebied van tankstations, demonstreerde het Duitse Lekkerland tal van technische shopoplossingen. Als onderdeel van REWE is Lekkerland al langer bezig met het ontwikkelen van technische en onbemande shopoplossingen, die antwoorden geven op een toekomst waarin veiligheid, shopgemak en gebrek aan arbeidskrachten belangrijke thema’s zijn. Toch vergeet...

Lees bericht

COFFEELAB in Breda sluit de deuren

Formulenieuws – De vestiging van COFFEELAB in Breda is per 1 mei dicht. Hoewel eigenaar Hanex Hospitality Group (HHG) de stap betreurt, wordt de sluiting wel gezien als een kans om voor nieuwe mogelijkheden en verdere groei.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid