All-day concept' Stan&Co opent 6 december in Den Haag


Formulenieuws - Na een verbouwing van een jaar opent Stan&Co Den Haag op 6 december de deuren. Op dit moment wordt in het pand aan het Buitenhof de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Naast een groot terras, dat later wordt geopend, krijgt de locatie een urban-style, waar industriële elementen worden gecombineerd met hout. Ter ere van de opening organiseert Stan&Co Den Haag samen met de Haagse kunstenaar Alphainkt de dag na de opening een event, waarbij de kunstenaar live een XXL Stan&Co menukaart ontwerpt. Een kunstwerk dat ter plekke wordt geveild voor het goede doel ‘Make-a-Wish’. Gasten kunnen die dag voor 10 euro een koffiemok van de ontwerper kopen en ook deze opbrengst gaat naar 'Make-a-Wish'. Format Stan&Co Stan&Co is inmiddels een begrip in Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Zeist. Iedere locatie heeft een eigen identiteit maar waar het om draait is food & drinks. Dit zogenaamde all-day casual dining concept maakt onderdeel uit van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Na een verbouwing van een jaar opent Stan&Co Den Haag op 6 december de deuren. Op dit moment wordt in het pand aan het Buitenhof de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Naast een groot terras, dat later wordt geopend, krijgt de locatie een urban-style, waar industriële elementen worden gecombineerd met hout. Ter ere van de opening organiseert Stan&Co Den Haag samen met de Haagse kunstenaar Alphainkt de dag na de opening een event, waarbij de kunstenaar live een XXL Stan&Co menukaart ontwerpt. Een kunstwerk dat ter plekke wordt geveild voor het goede doel ‘Make-a-Wish’. Gasten kunnen die dag voor 10 euro een koffiemok van de ontwerper kopen en ook deze opbrengst gaat naar 'Make-a-Wish'. Format Stan&Co Stan&Co is inmiddels een begrip in Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Zeist. Iedere locatie heeft een eigen identiteit maar waar het om draait is food & drinks. Dit zogenaamde all-day casual dining concept maakt onderdeel uit van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shell zet met Haagse Mobility Hub stip aan de horizon

Formulenieuws – Shell heeft deze week de eerste van in totaal vijf geplande hub’s geopend. Met de Shell Mobility Hub  aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag laat Shell haar visie zien op de toekomstige mobiliteitsbehoefte. De oplaadlocatie voor elektrische voertuigen is in samenwerking met Q-park neergezet en heeft een shopconcept met werk- en verblijfsmogelijkheden voor buurt en reiziger.

Lees bericht


Coffee Fellows krijgt tweede tankstationlocatie bij ABM

Petrol – Na tankstation De Korte Duinen in Soest opent Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) een tweede locatie van Coffee Fellows bij een van de tankstations. De Avia Express locatie aan de Fruitsweg in Den Haag wordt ook de tweede locatie van Coffee Fellows in de Hofstad.

Lees bericht

Iftar-Aanschuiftafel van Jumbo Den Haag geslaagd

Supermarkten - Jumbo winkels in Den Haag kijken terug op een geslaagde iftar-aanschuiftafel. Iftar is de maaltijd die gedurende de vastenmaand ramadan genuttigd wordt direct na zonsondergang. Jumbo staat als supermarkt midden in de samenleving en vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt.

Lees bericht

Tango ziet kansen voor het onbemande GO Shop By Tango

Petrol – Tango wil het onbemande GO Shop By Tango grootschalig uitrollen. De eerste vestiging van de selfservice kiosk, die 24/7 toegankelijk is en de consument een assortiment van eet- en drinkwaren biedt, is geopend in Den Haag. Deze week opent een tweede locatie in Schiedam.

Lees bericht


KFC opent vierde locatie in Den Haag

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft een vierde filiaal in Den Haag. De locatie is geopend in de Stationsbuurt op een steenworp afstand van Holland Spoor. Dit treinstation is het oudste station van de Hofstad.

Lees bericht

Nikkei cuisineconcept BlueBlood opent in Den Haag

Restaurant - Dit voorjaar opent BlueBlood haar deuren in het centrum van Den Haag. Met de komst van BlueBlood aan de Zeestraat wordt het Nikkei cuisineconcept, dat momenteel steeds populairder wordt in internationale steden als Dubai, Barcelona en Londen, naar de hofstad gehaald. Hierbij staan de smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken centraal.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid