Amazing Oriental opent derde winkel in Den Haag


Formulenieuws - Amazing Oriental opent vrijdag 22 januari zijn derde winkel in Den Haag. Deze nieuwe vestiging van de Aziatische supermarktketen is te vinden bij de Grote Kerk op Kerkplein.

Amazing Oriental wil met de winkel van 550 m2, net iets buiten het centrum van de stad een breed en divers publiek aanspreken. Niet alleen door het aanbieden van een ruim assortiment aan authentieke A-merken uit Azië en vegan-producten, maar ook door het organiseren van gratis kookdemonstraties. Hiervoor is een speciale foodcorner met twaalf zitplaatsen ingericht.

21 locaties

Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland nu 21 vestigingen, een webshop, en er werken meer dan 700 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp. Het aanbod van producten is in de loop der jaren uitgegroeid van 600 naar meer dan 10.000 authentieke A-merken uit Azië. Amazing Oriental levert aan consumenten en horecabedrijven en heeft een modern distributiecentrum.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Kookdemonstraties Koreaans koken bij Amazing Oriental

Demonstraties – De Koreaanse keuken wint terrein. Gerechten uit dit Aziatische land waren al in opkomst, maar sinds de Olympische Spelen in Pyeongchang afgelopen winter stijgt de populariteit snel. De Aziatische groothandel Amazing Oriental geeft daarom elke zondag van 15 april tot en met 14 oktober tussen 12.00 en 17.30 uur in haar vestiging in Duivendrecht kookdemonstraties voor horecaprofessionals. “Het is niet gek dat de...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid