Ambitieus Leonidas opent vestiging op station Arnhem Centraal


Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste eetbare chocolade pop-up in Nederland

Pop-up – Organisatie Fairtrade heeft op station Utrecht CS de eerste eetbare pop-up store van Nederland geopend. De tijdelijke winkel is een aanklacht tegen de uitbuiting van cacaoboeren. De bedoeling is dat de pop-up store in vier dagen tijd, namelijk vanaf vandaag tot vrijdag 21 november, wordt afgebroken en opgegeten om daarmee symbolisch het oneerlijke handelssysteem te doorbreken. Bekende Nederlanders als Tess...

Lees bericht

Eerste Lindt Boutique in Amsterdam

Chocolade – Het Zwitserse premium chocolademerk Lindt opent donderdag 17 oktober de eerste Lindt boutique in Amsterdam. De winkel in de hoofdstad wordt geopend aan de Heiligeweg. Wereldwijd heeft Lindt 460 boutiques. Het Zwitserse concern startte in 1845 en is wereldmarktleider als het gaat om premium chocolade. De Amsterdamse boutique moet die kwaliteit gaan uitstralen en tevens de grootste premium chocoladecollectie van Nederland gaan...

Lees bericht

Mondelēz wil 100% duurzame cacao in 2025

Duurzaamheid – Mondelēz International wil vanaf 2025 alleen nog maar 100% duurzame cocao verkopen. Het bedrijf heeft daarvoor al enige jaren het duurzaamheidsprogramma Cocoa Life lopen. Côte d’Or was het eerste merk dat het Cocoa Life-logo droeg. Maar inmiddels maakt 43 procent van de totale chocoladeproductie van Mondelēz International deel uit van dit duurzaamheidsprogramma. Ook de merken Milka, Oreo en...

Lees bericht

Leonidas opent flagshipstore in Leidschendam

Formulenieuws - Leonidas opende onlangs  een nieuwe flagshipstore in de Mall of The Netherlands in Leidschendam. De 80 vierkante meter grote winkel is de grootste Leonidas speciaalzaak van Nederland en volledig volgens het nieuwe Leonidas-concept ingericht. De Belgische chocolatier heeft met meer dan 200 verkooppunten in Nederland een aanzienlijke dekking op de Nederlandse markt. “In de flagshipstore kunnen we goed uitleggen en...

Lees bericht


Kenners jureren in Hilton Amsterdam 250 soorten fijne chocolade

Competitie - Ruiken, proeven, beoordelen; experts uit de hele wereld zijn komend weekend in Hilton Amsterdam bijeen om chocola te jureren in het kader van de European Bar Semi Final van de International Chocolate Awards. Bij de Europese Bar Semi Final 2017 gaat het om cacaoproducten, variëteiten en kwaliteit van de productie van origine chocolade. De jury - bestaande uit...

Lees bericht

‘Consument kiest vaker niet-traditionele chocoladesmaken’

Zoetwaren – Chocolade is er tegenwoordig niet alleen in meer variaties, maar ook in meer smaken. Volgens experts in een bericht op nu.nl staat de Nederlandse consument steeds meer open voor niet-traditionele chocoladesmaken. De experts, die aan het woord worden gelaten zijn Pascal van Ham van Tony’s Chocolonely, marketingdirecteur Peter van der Meulen van de Baronie Groep en Kees...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid