Annemarie Swijtink nieuwe Managing Director van McDonald's Nederland


Annemarie Swijtink

Benoeming  – Annemarie Swijtink wordt per 1 juni de nieuwe Managing Director van McDonald’s Nederland. Swijtink volgt Michèle Boudria op, die de positie van President en CEO van McDonald’s Canada zal gaan vervullen.

Swijtink is zeer ervaren binnen McDonald’s Nederland, waar ze ooit startte als crewlid in het restaurant. Momenteel vervult ze de rol van Senior Director en heeft ze samen met Boudria gewerkt aan de strategie voor de komende jaren.

Swijtink volgt Boudria een klein jaar na haar aantreden als Managing Director in Nederland op. “Het is allemaal wat sneller gegaan dan iedereen had kunnen voorzien, maar ook dat is McDonald’s. Het kan soms heel snel gaan”, zegt Swijtink. 

Swijtink begon haar carrière bij McDonald’s als 15-jarig crewlid in McDonald's restaurant Deventer. In 2006 nam ze de stap naar de McDonald’s organisatie in Nederland. In 2019 werd zij Director Marketing en Communicatie en lid van het managementteam van McDonald’s Nederland. In 2021 werd ze benoemd tot Senior Director en ging ze samenwerken met Boudria aan de strategie voor de komende jaren.

Bron: McDonals’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s trekt zich vrijwel volledig terug uit Rusland

Fastfood – Na dertig jaar vertrekt de Amerikaanse fastfoodketen McDonald's uit Rusland. Aanleiding is de oorlog in Oekraïne en de onzekere situatie over de verdere duur van die situatie. Dat is maandag bekend gemaakt. Het fastfoodbedrijf is inmiddels gestart met de verkoop de 850 Russische restaurants, waar 62.000 mensen werken.

Lees bericht


McWrap terug op menukaart McDonald’s

Fastfood – De McWrap maakt z’n rentree op de menukaart. Nadat de wrap eerder op de menukaart was geplaatst, was de vraag zo groot dat er tijdelijk geen verse ingrediënten voorradig waren om de McWrap op de menukaart te houden. De McWrap moest daardoor tijdelijk van de menukaart verdwijnen.

Lees bericht

McDonald’s introduceert de 22022022 Burger

Formulenieuws -Dinsdag 22 februari lijkt ogenschijnlijk een gewone dag, maar niets is minder waar. Het is namelijk een zogenaamde palindroomdag, een dag waarop de datum van links naar rechts en van rechts naar links er precies hetzelfde uitziet: 22-02-2022. Reden voor McDonald’s een speciale 22022022 Burger te introduceren om 11.11 in palindroomstad Ede.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid