Anne&Max gaat de koekjes van De Koekfabriek opnemen


Terwijl de 'happy few' al was voorzien van een dessert, kreeg de rest het toetje later aangeleverd door bezorgers van Thuisbezorgd

Formulenieuws – Anne&Max gaat de koekjes van De Koekfabriek bij de koffie serveren. De koekjes staan ook speciaal verpakt in de winkels om mee naar huis te nemen. De koekjes voor de 19 Anne&Max filialen worden elke ochtend vers afgebakken.

Anne&Max streeft ernaar om zo goed mogelijk met mens en natuur om te gaan. Deze visie sluit perfect aan bij sociale doelstellingen van De Koekfabriek. Vandaar dat beide partijen samen gaan werken. Anne&Max wil de gasten verrassen met goed eten en bij voorkeur een verhaal hebben achter elk product. De samenwerking met De Koekfabriek is in dat opzicht meer dan logisch, omdat achter elk koekje een unieke Koekenbakker zit met een bijzonder verhaal.

De Koekfabriek bakt op 5 verschillende locaties koekjes met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Vaak zijn het mensen die niet of nauwelijks worden gezien. De Koekfabriek wil die mensen weer een zinvol bestaan bieden en een plek in de maatschappij geven.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Anne&Max lanceert planeetaardige trui tijdens Warmetruiendag

Formulenieuws - Franchiseketen Anne&Max lanceert een ‘planeetaardige’ trui op de zeventiende editie van Warmetruiendag op vrijdag 10 februari. Oprichter Wobbe van Zoelen had al eerder aangegeven met een ‘ludiek iets’ en ‘iets passend’ bij de formule te willen komen in het kader van de energiecrisis en de energiebesparing.  Het is de ‘planeetaardige’ trui geworden.

Lees bericht


Anne&Max wil 1 miljoen euro groeikapitaal ophalen

Formulenieuws - Franchiseketen Anne&Max lanceert haar eerste sharefunding campagne om 1 miljoen euro aan groeikapitaal op te halen. De opgehaalde investering gaat Anne&Max inzetten om de groei te versnellen en zich verder te ontwikkelen naar een (inter)nationale keten van ‘planeetaardige’ huiskamers.

Lees bericht


Anne&Max wil groeien om meer impact te maken op omgeving

Interview - Wobbe van Zoelen van ontbijt- en lunchformule Anne&Max blijft duurzaam ondernemen. Begin oktober maakte hij een statement door de plantaardige melk die op de locaties wordt gebruikt, vijf cent goedkoper te maken dan koemelk. En in november opende hij zijn eerste flagshipstore met slimme techniek in het centrum van Haarlem, vlakbij de plek waar het Anne&Max...

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid