Anne&Max opent 20ste locatie in The Amsterdam Style Outlet


Formulenieuws - Eind november dit jaar opent Anne&Max de grootste horecalocatie in Amsterdam The Style Outlets. The Style wordt het eerste en enige outletcentrum in de Randstad en bevindt zich op het moderne Sugar City terrein.

The Style wordt een outlet met ongeveer 100 winkels in een mix van internationale en Nederlandse topmerken De nieuwe vestiging in The Style wordt uitgerust met enkele nieuwe technische snufjes. Zo is er een QR bestelsysteem waar de gast zelf kan bestellen, een breed assortiment met oonder andere verschillende soorten bio warme choco’s, huisgemaakte taarten, sandwiches, wijnen en koffies. Ook voor het avondmoment zijn er verschillende mogelijkheden, zoals een avondkaart met verschillende warme bowls.

Fresh Food & Coffee Cafés

Anne&Max Wil voor de consument een soort huiskamer zijn waar gasten elk dag in de week terecht kan voor ontbijt, lunch en avondeten. De ambitie is als formule uit te groeien tot een nationale keten van Fresh Food & Coffee Cafés. Sinds 2012 is Anne&Max een franchiseorganisatie. Inmiddels is franchise een belangrijke pijler binnen de groeistrategie geworden en worden 19 vestigingen geleid door zelfstandige ondernemers. In 2021 wil de keten minimaal nog vijf nieuwe vestigingen openen, in onder meer Utrecht, Den Bosch en Rotterdam.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Anne&Max, Strada en Coco & Sebas in Stadshart Amstelveen

Winkelcentrum - Stadshart Amstelveen breidt haar winkelaanbod uit met Anne&Max, Strada en Coco & Sebas. Het winkelcentrum wil met de horeca uitbreiding nog beter inspelen op de wensen van de bezoekers. Onderzoek wees uit dat er behoefte was aan een verdere uitbreiding van eet- en drinkgelegenheden.

Lees bericht


Albron opent nieuw Italiaans street foodconcept Strada

Horecaformule - In Amsterdam Noord heeft Albron donderdag Strada Street Food Italiano geopend. In dit is een nieuwe, eigen concept van het horeca- en cateringbedrijf draait het vooral om pizza en worden verschillende varianten van plaatpizza’s aangeboden; food dat kan worden gedeeld.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid