Anne&Max, Strada en Coco & Sebas in Stadshart Amstelveen


Anne&Max; opent in Stadshart Amstelveen / Foto bij: Anne&Max;

Winkelcentrum - Stadshart Amstelveen breidt haar winkelaanbod uit met Anne&Max, Strada en Coco & Sebas. Het winkelcentrum wil met de horeca uitbreiding nog beter inspelen op de wensen van de bezoekers. Onderzoek wees uit dat er behoefte was aan een verdere uitbreiding van eet- en drinkgelegenheden.

Voor Strada Street Food Italiano is het de tweede locatie. Deze nieuwe formule van Albron opende eerder een locatie in Amsterdam Noord. Ook de Anne&Max-locatie wordt door het horeca- en catering bedrijf in de Meern geëxploiteerd. Delicatessewinkel Maza was al gevestigd, maar is verhuisd naar een ander winkelpand met grotere zitruimte en een ruim terras.

Met de komst van de drie nieuwe foodmerken telt Stadshart Amstelveen meer dan 140 retailers. “De behoefte van de consument staat bij ons voorop”, aldus Eduard Helwig, Winkelcentrum Manager van Stadshart Amstelveen. “Uit ons bezoekersonderzoek bleek dat de consumenten meer eet- en drinkgelegenheden in het Stadshart willen zien en in het bijzonder een Italiaans restaurant. We zijn dan ook trots dat we het Italiaanse streetfood concept Strada, fresh food & coffee café Anne&Max en chocolaterie Coco & Sebas mogen verwelkomen.”

Fresh food & coffee café Anne&Max opent op 8 juni de 25e vestiging. Strada en het Brabantse chocoladeconcept Coco & Sebas openen binnenkort de deuren. Delicatessewinkel Maza is onlangs geopend. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open en trekt jaarlijks 10 miljoen bezoekers.

Bron: Stadshart Amstelveen/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSociale franchiseketen Brownies&downieS naar Albron

Formulenieuws - Per 1 september 2022 zal de sociale franchiseformule Brownies&downieS onderdeel worden van Albron. Bij Brownies&downieS hebben medewerkers met een beperking de hoofdrol. Lokaal ondernemerschap, kwalitatieve horeca en volwaardige banen voor bijzondere medewerkers vormen de belangrijkste elementen van het landelijke succes van de sterke horecaketen.

Lees bericht

Albron opent nieuw Italiaans street foodconcept Strada

Horecaformule - In Amsterdam Noord heeft Albron donderdag Strada Street Food Italiano geopend. In dit is een nieuwe, eigen concept van het horeca- en cateringbedrijf draait het vooral om pizza en worden verschillende varianten van plaatpizza’s aangeboden; food dat kan worden gedeeld.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid