Anouk Meijer wordt Managing director van The Food Line-up
Benoeming - Anouk Meijer wordt de nieuwe Managing director van evenementencateraar The Food Line-up. Willem Treep zal in zijn rol als CEO zich meer gaan richten op strategie en business development. De dagelijkse leiding draagt hij over aan Meijer.
Anouk Meijer is sinds 2016 werkzaam bij The Food Line-up. Het bedrijf heeft de ambitie om met het netwerk van 100 chefs op de line-up van steeds meer evenementen te staan. Om 25-30% per jaar te kunnen groeien, is het tijd voor een verdeling van de taken in het management, vinden beiden. Meijer: “We hebben ambitieuze plannen met The Food Line-up, en ik heb dan ook ontzettend veel zin om hier mee aan de slag te gaan in mijn nieuwe rol. Ik kan me volledig gaan richten op het constant aanscherpen van ons werk, en het neerzetten van de allerlekkerste catering op events met het team.” En Willem Treep over de aanstelling: “Superblij dat Anouk als managing director aan de slag gaat. Ze werkt langer bij The Food Line-up dan ik, en neemt een enorme bak aan evenementenkennis en scherpe visie mee naar haar nieuwe rol. Dit geeft mij de kans om als ondernemer aan de groei van het bedrijf te kunnen werken, en me te focussen op het ondernemerschap en vakmanschap.”
Bron: Food Line-up/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Appèl introduceert plantaardige American Cookie
Introductie – Cateraar Appèl introduceert een plantaardige milk cookie. Samen met de vaste leverancier heeft Appèl leverancier de variant ontwikkeld als een belangrijke stap in de eiwittransitie.
Lees berichtHet Land van Vitam geeft de eerste oogst
Catering - In het voorjaar ging het Land van Vitam van start en inmiddels is de eerste oogst een feit. Het idee voor het Land van Vitam kwam in stand door Vitam en Schevichoven Groeit! en omvat een samenwerking tussen vier partijen. Het initiatief omvat regeneratieve landbouw, waarbij een bijdrage wordt aan bodemherstel en biodiversiteit, aan de CO2-reductie, koolstofvastlegging...
Lees berichtNieuw festivalconcept DE TAAFEL van The Food Line-up
Festivalcatering – Zó vanuit je tentje ontbijten op twee bijzondere plekken in de natuur van Vlieland: zo’n 250 Into The Great Wide Open festivalgangers mochten dit weekend voor de eerste keer aanschuiven bij het nieuwe festivalconcept DE TAAFEL van impact cateraar The Food Line-up.
Lees berichtCateraar CIRFOOD introduceert de Twist’d
Catering - CIRFOOD heeft als eerste bedrijfscateraar in Nederland de Twist’d aangeschaft en deze speciaal geïmporteerd. De cateraar introduceert daarmee een smakelijk en vernieuwend tosti concept waarmee de cateraar ‘het beste van alle werelden aan de gasten kan geven’.
Lees berichtStefano Teatini krijgt leiding CIRFOOD Nederland en Belgocatering
Benoeming - Vanaf 1 februari 2024 staan CIRFOOD Nederland en Belgocatering onder leiding van Stefano Teatini. Als nieuwe General Manager BE-NE neemt Teatini de taken over van Nanni Manconi, die de afgelopen 6 jaar leiding heeft gegeven aan de bedrijven in Nederland en België.
Lees berichtVitam test True Prices bij provincie Groningen
Catering – Cateraar Vitam is bij het provinciehuis in Groningen gestart met een test waarbij de echte prijs van een tweetal gerechten inzichtelijk worden gemaakt. Dit is de prijs die de gasten gewend zijn te betalen plús de milieukosten en sociale kosten. Deze zogenoemde meerkosten zijn berekend door samenwerkingspartner True Price.
Lees bericht