Anthony Monte van SushiPoint winnaar Maaltijdbezorger van het Jaar


Maaltijdbezorger van het Jaar Anthony Monte van SushiPoint

Verkiezing – De winnaar van de landelijke verkiezing ‘Maaltijdbezorger van het Jaar’ is zaterdag bekendgemaakt. De feestelijke primeur van deze eerste verkiezing is Anthony Monte van SushiPoint ten deel gevallen. Hij haalde de meeste stemmen binnen en mag zich nu de Maaltijdbezorger van het jaar 2022 noemen.

Anthony Monte werkt al een paar jaar als maaltijdbezorger bij SushiPoint. Hij is begonnen op de fiets en toen door naar scooter en auto. “Ik houd van de vrijheid van het werk, lekker op de weg, mensen blij maken met onze sushi én zorgen dat alles op tijd aankomt. Deze prijs is een mooie waardering voor het werk”, aldus Monte. De titel ‘Maaltijdbezorger van het Jaar’ komt samen met een splinternieuwe elektrische fatbike én een geheel verzorgde VIP-dag.

Deze erkenning voor de maaltijdbezorgers is meer dan welkom. Het zijn doorgaans harde werkers, die door weer en wind klaarstaan. Deze jongens en meiden werken keihard om mensen een smakelijke avond te bezorgen. De NLVVM vond het daarom hoog tijd voor een blijk van waardering en startte op de ‘Dag van de Maaltijdbezorger’ de verkiezing van ‘Maaltijdbezorger van het Jaar’.

Maaltijdbezorger van het Jaar

De landelijke verkiezing ging van start op donderdag 22 september dit jaar, op de Dag van de Maaltijdbezorger. De ruim 30.000 maaltijdbezorgers van de aangesloten ketens konden zichzelf vanaf dat moment opgeven voor de verkiezingsstrijd. Zij kregen tot vrijdag 4 november de tijd om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Uiteindelijk wist Anthony Monte vandaag de titel te claimen. Met een grote meerderheid van de stemmen mag hij zichzelf Maaltijdbezorger van het Jaar 2022 noemen.

Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers 

De Nederlandse Landelijke Vereniging Van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo & New York Pizza. FEBO was het eerstvolgende lid dat zich in 2015 aansloot. SushiPoint en Johnny’s Burger Company voegden zich in 2017 toe aan de vereniging, gevolgd door Kwalitaria in 2018 en Eazie in 2019. Als laatste sloot Bakker Bart zich in 2022 aan bij de NLVVM. Deze elf prominente bezorgketens hebben bijna 1200 vestigingen verspreid over Nederland. Belangrijkste doelstellingen van de vereniging zijn het behartigen van de belangen van de bedrijven werkzaam in de branche en verdere professionalisering van deze sector.

Bron: NLVVM/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

NLVVM viert 7e editie Dag van de Maaltijdbezorger

Maaltijdbezorging - De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) zet zich voor het 7e jaar op rij in voor landelijke waardering van de maaltijdbezorger. Op 21 september - De Dag van de Maaltijdbezorger - zullen de bij de NLVVM aangesloten formules de maaltijdbezorgers persoonlijk in het zonnetje zetten.

Lees berichtSUGO Pizza sluit zich aan bij vereniging van maaltijdbezorgers

Vereniging - SUGO Pizza, speler in de maaltijdbezorgingssector, sluit zich aan bij de Nederlandse Landelijke Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). De NLVVM vertegenwoordigt meer dan 1200 vestigingen en 30.000 werknemers in de maaltijdbezorgbranche. Hugo Kruijssen gaat de keten binnen de vereniging vertegenwoordigen.

Lees bericht

Bezorgers in het zonnetje op Dag van de Maaltijdbezorger

Verkiezing – De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) organiseert sinds 2017 iedere derde donderdag van september de ‘Dag van de Maaltijdbezorger’. Hiermee worden de maaltijdbezorgers, die bij de aangesloten formules in dienst zijn, jaarlijks extra in de spotlights gezet. Dit jaar vindt tijdens deze dag de aftrap plaats van de verkiezing van 'Maaltijdbezorger van het Jaar'.

Lees berichtOok de maaltijdbezorgers hebben een speciale dag

Bezorging – Elke doelgroep en beroepsgroep heeft inmiddels een eigen feestje of speciale dag op de jaarkalender. Een moment  waarop wordt stilgestaan dat eigenlijk niets normaal is. Dat geldt ook voor het bezorgen van maaltijden, want ook de maaltijdbezorgers hebben hun eigen dag en staan vandaag in het zonnetje met de inmiddels vierde Dag van de Maaltijdbezorger.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid