Appèl en ZTRDG starten een boodschapservice bij bedrijven


Catering – Bedrijfscateraar Appèl en bestel- en bezorgservice ZTRDG gaan samenwerken en ontwikkelen samen een boodschappenservice op het werk. Sinds begin deze maand zorgen zij er samen voor, dat bij een aantal bedrijven, de boodschappen van de medewerkers op het werk worden bezorgd. Het om verse maaltijden en producten met een lokaal karakter. Bij ZTRDG bezoek de klant een traiteur, groenteboer, bakker, melkboer, slager en visboer op een op maat gemaakte ZTRDG bestelpagina. De bestelling wordt vervolgens klaargemaakt en een dag later op het werk bezorgd. De bestelde  boodschappen zijn na de lunch in het bedrijfsrestaurant op te halen. Speciale koeltassen zorgen ervoor dat de boodschappen tot 22:00 uur koel en vers blijven. René Bink van ZTRDG: ‘De samenwerking tussen Appèl en ZTRDG komt niet uit de lucht vallen. Beide bedrijven liggen op één lijn als het gaat om duurzaamheid, het ondersteunen van lokale leveranciers en verse producten in combinatie met een uitstekende smaak. Wij willen dat graag toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.’ Operationeel directeur Hans Hoppenbrouwer van cateraar Appèl zegt over de nieuwe dienstverlening; ‘Door deze samenwerking kunnen onze gasten niet alleen in het bedrijfsrestaurant, maar ook thuis genieten van verantwoord en lokaal eten.’ Bron: @FoodClicks

Catering – Bedrijfscateraar Appèl en bestel- en bezorgservice ZTRDG gaan samenwerken en ontwikkelen samen een boodschappenservice op het werk. Sinds begin deze maand zorgen zij er samen voor, dat bij een aantal bedrijven, de boodschappen van de medewerkers op het werk worden bezorgd. Het om verse maaltijden en producten met een lokaal karakter. Bij ZTRDG bezoek de klant een traiteur, groenteboer, bakker, melkboer, slager en visboer op een op maat gemaakte ZTRDG bestelpagina. De bestelling wordt vervolgens klaargemaakt en een dag later op het werk bezorgd. De bestelde  boodschappen zijn na de lunch in het bedrijfsrestaurant op te halen. Speciale koeltassen zorgen ervoor dat de boodschappen tot 22:00 uur koel en vers blijven. René Bink van ZTRDG: ‘De samenwerking tussen Appèl en ZTRDG komt niet uit de lucht vallen. Beide bedrijven liggen op één lijn als het gaat om duurzaamheid, het ondersteunen van lokale leveranciers en verse producten in combinatie met een uitstekende smaak. Wij willen dat graag toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.’ Operationeel directeur Hans Hoppenbrouwer van cateraar Appèl zegt over de nieuwe dienstverlening; ‘Door deze samenwerking kunnen onze gasten niet alleen in het bedrijfsrestaurant, maar ook thuis genieten van verantwoord en lokaal eten.’ Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees bericht


Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over

Overname – Internationaal cateringbedrijf  Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht

Gedetineerden kunnen bij Sodexo ook zelf koken

Catering – Sodexo gaat het eten en drinken verzorgen op vijf DJI-locaties in Noord Nederland. Het gaat om de Dienst Justitiële Inrichtingen in Almelo, Leeuwarden, Veenhuizen, Zwolle en ter Apel. Gedetineerden krijgen onder andere de mogelijkheid om zelf te koken met verse producten.

Lees bericht

Vitam en Fooditis gaan strijd aan tegen CO2 in catering

Verduurzamen – Facilitaire horecadienstverlener Vitam en foodservice-expert Fooditis werken samen om het eten in de Vitam-restaurants verder te verduurzamen. Met de CO2-Impact Tool, BrightGreen, wordt per ingrediënt het CO2-verbruik berekend en getoond op een dashboard zodat gekeken kan worden waar verdere verbetering mogelijk is.

Lees bericht



Vakbeurs euvend & coffeena 2022 gaat niet door

Vakbeurzen - De Internationale Vakbeurs voor Vending & Office Coffee Service die gepland staat voor 27 tot en met 29 oktober, euvend & coffeena 2022, gaat dit jaar niet door. De reden is dat de organisatie niet een volwaardige afspiegeling van de markt voor vending en koffie kan presenteren.

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid